puh

jaha då var matteprovet avklarat, gick inte någe bra men förhoppningsvis blir jag godkänd och slipper göra om det. Ska hem till John på klassfest sen, ska bli kul, jag blir nog kul iaf, enligt mig själv resten kanske tycker att jag blir jobbig.

Två dagar på ett bräde

Onsdag: Vaknar klockan 06.05 av att min systers mobil för oväsen för att hon ska iväg o jobba, men inte stiger hon upp så jag måste lyssna på eländet ytterligare en gång innan hon ätligen stiger upp och stänger av larmet för gott. Somnade som tur är om och sov gott ända tills det att klockan var runt tolv då min pappa frågar om jag ska äta med honom eller om jag redan ätit. Herregud gubben väckte mig ju vad tror han egentligen? Aja jag steg upp men istället för att äta tog jag tag i "de tre muskitörerna" och läste ett tag, vilket för övrigt var det enda konstruktiva jag gjorde på hela dagen. Men när det blivit mörk var det dags att snöra på sig joggingpjuxen och sticka på löpträning med laget, dessvärre var jag inte ett dugg sugen på att träna. Tacken för det var att vi hade en tuffare träning än vad vi brukar ha, tack. Efter att ha tuggat i sig lite mat bar det av till nästa träning den gick till min stora förvånging helt skapligt trots att det kändes som om benen skulle falla av, av trötthet.

****SOVA*****

Torsdag: Vaknar vill inte stiga upp gör det ändå. Har tråk.tyska med den enormt otekniska Yvonne som pratar med sig själv. Pratade tillsammans med Johanna om tyska boken vi läst, gick såååååå bra.....INTE, herregud det var ju total katastrof ännu större katastrof att Yvonne inte fattade speciellt mycket. Sen var det dans på idrotten, det var faktiskt ganska kul, kan bero på att jag inte råkade krossa någons tår idag, iofs hade det varit lite konsikt det också. Matten var mycket intressant, jag o Mumfie gick runt i klassrummet o störde halva klassen genom vår närvaro, total framgång alltså. Sen kom mummel-Gunnar med sina påhit på biologin, han är en ganska kul snubbe. Jag tror jag fattade vad han pratade om till på köpet, det är inte var dag.
Efter skolan blev det träning med AIK o Roger, fick några 92or från Gute på köpet, de skulle ha egen träning men de var bara fem-sex stycken som dykt upp så de fick vara med o träna med oss idag, de var ganska skapliga speciellt den über-korta snubben som hade helbra teknik. För mig personligen gick träningen ganska bra även om jag tyckte det var dåligt tempo nästan hela träningen, men det verkar som om jag var ganska ensam om det. Nu sitter jag här i väntan på att åka iväg för att träna med IFK, wiiiee det är kul för då behöver jag inte bevisa något bara springa runt o leka dum, nja kanske inte men har inte någon press på mig alls vilket känns skönt.

Nej myspys med M&J säger jag bara, och Ruben inte ett ord om de gröna händerna!

zzzz

När jag vaknade idag ville jag verkligen inte stiga upp hade sovit skitkasst o var väldigt opigg. Men vad fasen upp kom jag o lyckades t.o.m. hinna med bussen. Tyska blev det o där blev det som vanligt inget gjort, kan bero på att jag skulle gå iväg o ta sånt där kort,  gick lite väl tidigt kanske men kan man bry sig mindre. Fotografen hade inte stor koll direkt på frågan "är allt bra med dig?" svarar han "jo då det är ju måndag." Undrar vad han gjorde igår, gick i kyrkan kanske det gör ju en del människor på söndagar.

På den efterförljande svenskan fick jag "äntligen" min bok som jag ska läsa ut till på fredag, tack Benji det är "bara" 431 sidor! Fast nu har jag faktiskt läst 116 så jag är ju nästan klar. Resten av skoldagen bestod av matte som jag inte orkade jobba på o historia där jag o några andra gjorde mer än vad man behövde (alla andra var o arbetade med svenska arbete).

Efter detta elände till skola gick jag till min stora överraskning till gymmet och tränade (nahaj, vad gör man annars där?). På gymmet träffade jag Marcus, det var en evighet sen. Nu är jag hemma o vaknade för en liten stund sedan efter det jag blivit bestulen 1½ av mitt liv, jäkla bok världens sömnpiller. Men nu är jag... fortfarande trött, men ska nog göra något, läsa eller sova.

en mycket ledig måndag

wiieie!!!! Idag är en bra måndag! Varför? För att jag är ledig.
Men usch vilken dum start det blev, lillsyrran som var oledig började bråka om någon klockan sju i morse vilket drabbade mig eftersom jag försökte sova. Jag lyckade som tur var somna om efter..ehm.. två minuter o vaknade inte  förren klockan tolv av att min morsa kommer invandrade på rummet o hotar med att hälla vatten på mig om jag inte stiger upp, vilket jag gjorde.

Men jag gjorde inte mycket när jag stigit upp heller, orkade inte ens läsa de tjugo sidorna jag hade kvar i min tyskabok. Drog iväg på fotbolls träning, det orkade jag, och där gick det ganska gram till det att jag lyckades med prestationen att sparka mig på en nerv vid vristen så att hela foten domnade bort, jobbigt läge spela fotboll utan fot. Fast jag fick faktiskt tillbaka känseln i foten, tyvärr för då började det göra ont istället, idiot-fot. Men nu är det nästan bra, kan visserligen inte gå i trappor men det behöver man inte kunna säger vi.

När jag kom hem läste jag till min stora förvåning färdigt boken. Fattade nog vad som hände också, lite koll har jag ändå.

Men nu ska jag nog...jag vet inte vad jag ska göra. Men jag ska inte skriva blogg iaf.

myysig sooffa

igår hände det ingenting, ända fram till klockan sex då jag upptäckte att jag skulle med bussen om tio minuter, klar fördel om man har kläder på sig, asså jag hade kläder på mig men det var kortbrallor så det kändes lite ovärt att gå ut med dem. Aja skit samma, jag o Mumfie åkte ut till Karro o halvt chockade henne med våran ankomst: "Manfred o Johan vad gör ni häär?!" jo tack för välkomnandet, sen satt vi o ugglade i hennes soffa resten av kvällen o såg på, ehm...några värdelösa tv-program. Klockan två eller något liknande bestämde jag o Mumfie att det var läge att spela analfapet, dvs alfapet utan regler ungefär. Efter det mycket givande spelet började vi se på aladin (varför vet jag inte, tror det var jag som valde film:P) men vi orkade bara se tjugo minuter innan alla var så trötta att vi bestämde oss för att gå o lägga oss.

Sov rikigt gott, mycket bra soffa Karro, fast det hade varit bättre om Mumfie inte hade haft ett alarm på sin mobil som väckte mig klockan halv tio på morgonen, fattar inte hur han lyckades fortsätta sova. Men men sen kom Karros mormor och skulle hämta Karro för att hon skulle på nån julmarknad, men lyckades hinna med den fina kommentaren: "Jasså här de druckit öl, stora pojkar." Vadå bara för att det står sex tomburkar på bordet betyder det inte att vi hade druckit ur dem, dessutom var vi fyra pers som delade på dem så några enorma mängder var det inte, fast lite rätt hade hon, det var jag o Mumfie som hade druckit mest men ändå anklaga oss på det sättet. Aja vem bryr sig egentligen. Strax efter att Karro farit sin kos var det hög tid för mig o Mumfie att ta oss till bussen, det blev en ganska blöt promenad eftersom det av någon irriterande anledning regnade. Resten av dagen har inte varit speciellt intressant eftersom jag bara suttit o degat framför datorn respektive tvn.

helg utan älg

Alltså det måste vara nåt fel på Stefan, ingen annan lärare kan få mig att somna så lätt som han kan, det räcker med att hans uppenbarelse så vill jag gå hem o lägga mig. Aja somnade faktiskt aldrig på religionen även om jag inte var helt med i vad han pratade om, efter att ha suttit o halvsovit ett tag kom jag tillbaka till verkligeheten och trodde att människan stod o pratade om snöbollskrig, jag hade fel, han pratade om nektariner som skulle vara nån liknelse till nåntign som jag missat totalt. Det bra med den här dagen är att jag har skrivit mitt biologi prov så nu slipper jag att tänka på det men det hade nog gått bättre om jag hade anstängt mig lite o pluggat mer än en halvtimma samtidigt som jag chattade dvs jag pluggade kanske totalt fem minuter. Resten av skoldagen var totalt meningslös, alltså ännu mera meningslöst.

Nu sitter jag hemma, inte så ovanligt kankske, och stör mig på att det inte blev någon fest idag eller vad det nu var tänkt att det skulle vara. Aja bättre lycka nästa gång stolpskott. På tal om stolpskott tränade jag med IFK igår, fär finns det många stolpskott.

mm så kan det gå

igår gjorde jag inte mycket nytta inte, läste lite i den dumma tyskaboken sen fick det vara nog med sånt pluggeri. Var på den dumma löpträningen där jag var den enda som klarade av att springa 1km på fyra minuter fyra gånger i rad. När jag hade plågats färdigt drog jag hem till Mumfie o såg på fotboll och åt cheescake.

Idag var det tyska på morgonen, usch, idiottanten ville att jag o Johannna skulle sitta o prata om boken vi skulle ha läst till idag, självklart hade inte någon av oss gjort det så vi vägrade lite lätt och slapp det för idag. Efter den totalt meningslösa tyskan var det idrott o där skulle man tydligen dansa, hurra för mig vad bra jag är på det, gick inte så bra med andra ord, taktkänsla vad är det? Inget jag har iaf.
Efter att slafsat lite med soppan var det matte där jag inte orkade koncentrera mig räknade typ tre tal. Sen var det sista lektionen för dagen och sista biologi lektionen innan provet, usch har inte koll på nåt.

Efter att ha cyklat med min supertunga väska till träningen samtidigt som jag fick i mig en liter yoghurt var det träning (visst blev du överraskad) Nu sitter jag här hemma o försöker plugga lite på biologin, men det är ju så okul. Blaj om en timma ska jag träna med Mumfie o IFK, vilken dum tid att ha träning på så dags ska man ju sitta o dega framför tvn ju. Oj nu tjafsar min syster med hela min familj, igen, den ungen har en tendens att alltid starta gräl.

usch dumma bok

jaja läsa en bok på inga problem snart gjort..... inte. Usch hatar boken, ska nog äta upp den eller nåt. Nja kanske inte då blir man säkert betalningsskyldig för att ha förstört den eller nåt. Tråkig är den iaf usch. Men jo på torsdag är jag nog kanske klar, om jag har tur.


På tyskan gjorde man som förväntat ingenting, fick reda på hur det hade gått på provet vi gjorde förra veckan och fick dessutom en konstig kommentar av Yvonne "Det är svårt det här med gramatiken." idiot säger jag, fick fasen 36 av 48 poäng och var inte i närheten av att vara sämst i klassen men ändå var jag den som fick den dumma kommentaren. Blir inte klok på människan, har nog nåt emot mig, kan bero på att jag kommit för sent med fem minuter till varannan lektion den här terminen och att jag nästan aldrig jobbar på lektionerna.

Alla hatar historia förutom jag, jag tycker det är trevligt med hiostoria, inte något som man måste tänka ut eftersom det redan hänt går det inte att ändra på det och testa andra idéer, hänt är hänt. Fast franska revolutionen är än så länge ganska tråkig.

Mumfie o jag borde nog ställa upp i boklånar-VM tog en halvtimma att låna en bok, det är nästan duktigtt att ta så lång tid på sig eftersom den inte ens var svår att hitta. Men jag skyller på att EW störde mig i minst två minuter, eller störde o störde, ganska trevlig människa. Jobba på med dikten, min går som smort en hel mening!

Nej håll käften nu va! Jag ska faktiskt inte läsa min (o)roliga bok. (sämst ordskämt)

åter en måndag över

återigen har jag överlevt en måndag, det är egentligen inte speciellt svårt bara att vandra på och undvika det vita ljuset.
Aja dagen började med golf som vilken annan måndag som helst men blev smutsig på byxerna för att en dåre körde sin cykel rakt på mig, lär dig styra din sopa. Efter att ha varit i matsalen och försökt äta "maten", okej idag var det faktiskt ganska gott, blev det tråk-religion som jag halvsov på, som vanligt med andra ord. Sen hade vi redaktionsmöte och tror att vi för en gångs skull gjorde något då, eller det gör vi nog annars också men idag blev jag inblandad. Engelskan orkar jag inte nämna vad vi gjorde på.

Fotbollsträningen gick helt okej, igen, börjar nästan bli en vana, dessvärre kommer det nog inte att hålla i sig länge till. Roger snodde som vanligt mina vantar och två av "mina" krokar. Verkade som om han delade upp gruppen lite idag, blev lite chockad när det visade sig att jag var med det bra folket, eller om det helt enkelt bara hade blivit så vem vet. Hade varit kul om det var så iaf.

Rätta artiklar Johan, jo tjena vad det går bra då, jag kan fasen knappt läsa, eller okej det kan jag men dålig på att se fel o sånt shit. Men men om nån klagar får den göra det bättre själv.

onda syster!

usch blev väckt av att min lillsyrra drig mig i håret....på benet! Hur kan en människa vara så ond? I och för sig var klockan tolv så det var väl dags att gå upp, men ändå behöver inte dra mig i håret för det. Som bekant fick Sverige mega stryk av Spanien igår, hur kan de vara så sämst? Sverige alltså, inte Spanien de var grymma. Lite onödigt att de förlora tycker jag, jag som hade åkt till Mumfie o allt för att se matchen.

Blä imorgon är det måndag, inte kul för då måste man gå i skolan och sånt tjafs vilket är ganska okul.
Den här helgen har jag bara degat, borde gå o baka bullar av mig snart så mycket som jag degar.
Klassfest eller dylikt snart tycker jag.

hjälp tomaterna anfaller!!

Var jäkligt trött imorse och tyckte att jag förtjänade att sova lite på religionen men Mumfie, som för en gåns skull var vaken, satt o petade på mig hela tiden så det blev inte mycket sova där inte men några sovande ögonblick blev det ändå. Drömde att jag drunknade i tomater som kom från en sop container som hade ramlat omkull, riktigt läskigt faktiskt. Sen kom Jason o sparkade bort "min" pallplint, var ingen kul dröm mest dum, han har ingen rätt att hemsöka mina drömmar på det sättet.
Eftersom O'Reilly är på fastlandet hade vi ingen engelska  istället gick jag o Mumfie till ÖB, ditt även Karin, Lovisa och Victoria hade gått, fick lite parfym i örat sen köpte jag o Mumfie nån dum hårolja som vi spreja i håret så att vi såg lite bögiga ut ett tag.

vänta vänta och ehm vänta

usch varför ska man ha två lektioner med två o en halv timmas mellanrum för? Det är fruktansvärt tråkigt att vänta mellan, speciellt eftersom man gjort ansträgningen att kliva upp tidigt på morgonen bara för att ha prov. Sen var man ändå tvungen att vänta i skolan två timmar efter det att man slutat bara för att man ska åka iväg på träning. Nej fy för att vänta.

Inte fick jag något fylle-sms av Ewlina igår/natt heller, blev lite besviken faktiskt, fy EW! haha fast hon hade nog annat för sig.
Vill citera någon kul men kan inte komma på nåt dumt någon sagt idag. Får bli en gammal goding: "Det känns som om jag alltid fyller år på en onsdag... varje dag!" Ibland är du ett geni Jakob.

Skulle säkert kunna hittta på nåt fyndigt att säga om jag ansträngde mig, men det orkar jag inte.

helt död

wiiee ledig dag idag, tyvärr vaknade jag klockan sju av att min syster skulle iväg o jobba. Efter det var det bara att bryta ihop o somna om. Vaknade igen vil halv tolv av att min mamma fråga varför jag inte stigit upp, tokiga tant. Efter att ha blivit tvingad att byta en glödlampa (varför gjorde hon det inte själv?) pluggade jag(!) inför tyskaprovet, i tjugo minuter. Sen efter att ha degat bar det av till dagens första träning, löpträning för att vara exakt. Överlevde men var trött efteråt (vilken överaskning va?) efter att ha slafsat i mig lite mat bar det av till den andra träningen, spelade hela träningen men eftersom jag redan varit på en träning blev jag trött ganska fort. Nu sitter jag o försöker få min macka att förstå att den ska bli uppäten, men den vill inte. Nej om man skulle gå till sängs o aldrig vakna igen, inte innan jul iaf.

Jul är kul du är ful

överlevnad

oj jag tror knappt det är sant, jag överlevde dagen. Vaknade o ville verkligen inte kliva upp ur sängen vill bara att jag skulle somna om och när jag vaknade igen skulle det vara tisdag. Men nepp så blev det inte. Börjar dagen med en knäpp tyska redovisning, som helt ärligt var skitkass men vad kan man förvänta sig av två personer som inte förberett sig ett dugg. Sedan bar det av till svenskan där man skulle redovisa om hur det var i sverige på Bellmans tid (vem bryr sig?) det gick inte heller så bra, återigen berodde det på dålig planering och förberedning. Skönt att ha det avklarat tyckte jag och gick till matten och fattade inte mycket. Nej just det jag åt innanmen det bryr sig ingen om. Sedan mera svenska med redovisningar man skulle sitta o lyssna på, var inte på något vidare lyssnar humör, tröttnar på att höra att Sveriges alkoholkonsumtion var 40 gånger större än vad den är idag efter ett tag. Sen missar jag såklart bussen vilket gör att jag måste vänta i femtio minuter på nästa, orkade inte gå tillbaka till skolan så jag gick till öster men där hände inte något kul så då åkte jag hem med bussen.

Nu sitter jag bara o glor och är glad att jag inte behöver gå i skolan imorgon. Med lite tur kanske jag klarar att bli godkänd på verbprovet på torsdag, men jag tror faktiskt att jag behöver plugga om jag ska klara det och jag hatar att plugga, speciellt tyska och religion.

Dagens citat. "Jag vill ha något att stoppa i munnen, något gott som sväller." Emma vad tänkte du egentligen när du sa det?

OMFG MVG!

Måste bara få säga att jag var minst sagt chockad när jag fick tillbaka historia provet. Tyckte det hade gått medelmåtta när jag hade skrivit det men det visade sig att jag bara hade missat två poäng. Blev så glad att jag gick till redaktionsmötet och gjorde ingenting, fast det brukar jag ju göra, fast jag anmälde mig frivilig att vandra iväg med Staffan o jaga sponsorer, dumma dem som bara springer iväg haha.

Annars började dagen precis som vanligt med golf, hade tråk.teori men det var nog lika bra för det  var svinigt kallt ute. Lyckades köra ner foten i en vattenpöl på vägen tillbaka till skolan så den blev kallt och blöt, usch. Fick tillbaka religions prov också men det var inte lika kul, behöver nog engagera mig mera om jag ska få VG i religion, som sagt inte mitt favorit ämne. Svenskan har jag redan sagt vad jag pysslade med och på engelskan gick jag hem efter att ha fått tillbaka lite papper.

Sen bar det av till träning, via en sväng på öster. Var kul även om man blev bombad av snöblandat regn hela träningen. Nej nu ska jag musa i mig lite mat.

Hej hopp golvmopp

snön faller än

Gud var besviken jag var i morse, det fanns inga mysiga vantar i min brevlåda, dumma ..ehm...nåt. Har åtminstone börjat skriva engelska uppsatsen en hel sida har det blivit, bara tre kvar eller något sånt.

Men annars då. Jo tack det är bra var på något dumt info möte med fotbollen nu ikväll, fick inte reda på så mycket men nån poäng fanns det säkert med det. Farsdag har det varit också, ska nog bli pappa när jag blir stor, få massa tårta o grejs bara för att man har ett par ungar. Haha fasen vad gött det skulle va.

Nej usch nej dumma Johan, varför gör du alltid saker i sista stund? Måste lära dig planera. Äsch håll käften, jag gör som jag vill.
På lördag är det em-kval men vet inte om jag kan se matchen, ska tydligen på fest med Mumfie nånstans långt-borta-där-man-inte-känner-nån. Vet inte om jag orkar, kan jag inte bara få sitta hemma i nåns soffa o glo på tv o va lagom social. Fast fest kan ju vara kul det med, om man har lust och om det är kul folk, typ en full Benji.

Imorgon är det skola igen, ska man säkert ut o frysa med Ankan och Giraffen eller sitta inne o ha tråk-teori. Fast det är kul med golf så jag ska inte klaga värre är det med religion det är världens genomtiderna tråkigaste ämne, som jag känner just nu alltså.

Hej hopp golvmopp nu ska jag lära mig lite onödig fakta om idioten Charlie Chaplin

snö=kyla

haha det snöade när jag vaknade idag, fast det är inte speciellt kul eftersom det betydder att det är kallt ute. Jag vill att det ska dyka upp ett par varma vantar i min brevlåda imorgon, ni vet sånna som man bara vill krypa in med hela kroppen i och aldrig komma ut.

Eftersom det var tråkigt väder ute gick jag inte ut, nog hade inte gjort det om det var bra väder heller men jag skyller på det dåliga vädret. Istället satt jag inne och försökte övervinna min tyskaläxa men den ville inte, fast efter en hård kamp kam lyckades jag besegra den. Efter det tyckte jag att jag hade gjort tillräckligt så då tog jag rast på obestämd tid.

Har kommit på att jag vill kunna spela gitarr, fast tror inte jag kommer att klara det eftersom jag är ganska värdelös på allt som har med musik att göra. Skulle nog behöva en lärare för efterblivna för att lära mig ett ackord, haha, nej så hopplös är jag förhoppningsvis inte.

44 dagar kvar till jul

Har lust att citera något korkat men kommer inte på något. Vad jobbigt det blev eller jo Gunnar sa nåt kul igår typ "Varför har vi sex? Vad är det bra för?" Kanske inte så kul men lite lustig fråga tycker jag.

heelg

jahopp då var det helg då, slipper skolan i två hela dagar, men måste ändå hålla på om greja med skolarbete, usch. Men det måste man inte göra hela tiden man kan ju sitta o stirra in i väggen också, där kan man hitta mycket roligt, igår kom det en spindel vandrade på väggen fast det var inte speciellt kul eftersom jag hatar spindlar, för den som bryr sig så jag slog ihjäl den. Nej usch på helgen ska man vara fri från arbete men icke sa nicke, Mumfie det lyckosten åker till stockholm så han kan man inte terrorisera för att roa sig. Kan alltid sätta mig på en parkbänk o se på folk kan vara kul ibland men inte nu när det är mörkt o kallt, inte så kul att sitta på en bänk o frysa.

Har för övrigt inte sett en enda geting på två hela dagar, kan det vara så att getingarna har kommit på att det inte är smart att vara i närheten av mig?

Har nästan lust att springa ut i skogen på ett sån där rolig vandring igen, fast den här gången vill jag ha med mig någon lajban person gärna flera stycken som jag kan kasta in i buskar eller begrava under mossa. Men vem är så dum att den går ut i skogen bara för att bli intryckt i en buske? Inte jag iaf, jag trycker bara in folk i dem.

oj jag glömde nästan att utvärdera dagen ju.
Började med att man skulle sitta o glo i katolska kyrkan i en timme innan man fick höra något bra, var säkert intressant för den som orkade ta in information, efter att prällen sagt att kristendomen inte har patent på godhet så cyklade man till skolan och hade biologi där jag var ungefär lika aktiv som i kyrkan. Efter att slaffsat i sig materia som kallas mat bar det av till datorsalen där jag gjorde...ehm...ingenting i en evighet medan andra jobbade på som de betygs besatta pluggisar de är, haha. Dags för matten där jag under den första timmen roade mig med att väcka Mumfie på olika metoder, roligast var det att peta honom i ögat, efter räknat lagom mycket tog jag o Mumfie rast i tjugo minuter o kom tillbaka lagom i tid för att sluta. Lyckades cykla hela vägen hem utan att orsaka några trafikolyckor, fick inte ens punka.

Nej nu vill jag hitta på nåt kul, fast här i träkumla händer det sällan något kul.
Ledsen Jessica orkade inte skriva om ditt dumma påhitt igår, hoppas du förlåter mig.

Jag vill göra inbrott i rom fabriken, där finns det säkert massa saker man blir glad av, fast inte inte om man tar för mycket av det, då blir man väldigt trött och säkert blir folk sura på en också. haha bara en tanke som jag kom på.

knäppa Yvonne, läskiga Inga-Lill och Sune-satan

oj tror faktiskt att jag lyckats med nåt idag, vet inte riktigt med vad bara, kanske att jag lyckades få nån mer än Mumfie att skratta ,vem vet. Matten var det iaf inte för där hade jag mer rast än vad jag jobbade. Skulle göra nåt efter skolan men glömde bort vad det var och lider inte av det ännu så det kan inte ha varit så farligt.
På den hemska tyskan med knäppa Yvonne gjorde jag för omväxlande något, lite grann iaf. Men dagens höjdpunkt får nog ändå bli när jag o Mumfie lyckades få cellkärnorna i cellerna att försvinna på labben, Gunnar tyckte det var ytterst märkligt men jag tyckte bara det var kul. Juste jag fick reda på att jag "klarat mig" på historia provet, vet inte riktigt vad det innebär men uppenbarligen blev jag inte underkänd, fick dessutom en klapp på axeln av Inga-Lill vilket faktiskt är ganska läskigt att få.
Tog bussen hem idag också, det var länge sen men Sune-satan var lika butter som vanligt.
Väl hemma försökte jag göra lite nytta genom att börja skriva på min artikel, blev ganska flummig och knappast argumenterande, lite svårt att argumentera om psykopater.

Tror faktiskt att jag kan cykla till skolan imorgon igen, får hoppas att jag inte får punka igen var nämligen inte så kul att gå sex-sju kilometer i regnet.

wiiee

wiiee! har varit på min första träning, inte för att det gick så bra som jag önskade men helt okej. Måste fortfarande skriva artikeln men har ingen aning om vad jag ska skriva, känns lite b att skriva om fordomar mot invandrare och muslimer, det gör alla andra så varför ska jag också göra det? Skulle bara bli tjatigt att läsa en  till artikel om invandrare och muslimer. Äsch du är det Scrubs och jag har ändå inget mer att skriva.

fy coach fy

vad uppskattad man känner sig, AIK hade tydligen träning i måndags bra att jag fick reda på det så tidigt dvs igår. Roger är lite dum ibland, Mats med för den delen men jag tycker det är roligare att ge Roger skulden för att jag inte fick reda på det. Men annars är  jag pigg o glad. Men någon argumenterade artikel orkar jag inte skriva, hur fan skriver man en argumenterade artikel om fördomar?

Idag var jag ledig, precis som vanligt, vilket resulterat i att jag inte gjort nånting. Eller oj nu ljög jag, jag har faktiskt köpt ett par nya skor som jag ska ha ikväll, men vem bryr sig. Ska fortfarande ringa o skälla lite på Mats, han är inte lika läskig som Roger, och kanske ringa till den där Johnny också fast han verkar lite läskig. Isch och usch jag hatar att prata i telefon men jag måste ju göra det, eller egentligen inte men jag behöver göra det.

Om 47 dagar är det jul så spring iväg o julstressa med er.

suck

suck vaknade nog helt fel idag, kan bero på att jag roterade i min dröm inatt var nästan yr när jag vaknade. Idag har det varit en trist dag, varit sur o tråkig och inte orkat med nånting. Känns som om jag tagit en massa fel beslut också, inte bara idag utan hela helgen. Usch jag vill ha tillbaka mitt glada humör, men hur får jag det?
Muntra upp mig någon! Värför blir det inte som man tänkt sig? Tror jag känner tvärtemot än vad jag sagt. Faan

inte världens bästa dag

jahopp då var det måndag, usch, cyklar till golfen och fryser sönder mina tår på vägen. Misslyckades pitch uppspelet, igen, men lyckades till min stora förvåning med järnklubborna men med träklubborna gick det sämre. Lite dumt att de kallas träklubbor när de egentligen är gjorda av aluminium, borde kallas aluminiumklubbor. Såklart börjar det regna när jag cyklar från golfen så jag är stelfrysen o blöt när jag kommer till skolan. För att göra min dag ännu bättre hade vi religionsprov, visserligen visste jag om att vi skulle ha det men orkade inte plugga till det, gick som förväntat åt skogen men med lite tur kan jag nog bli godkänd.

Efter denna plåga till skoldag var det då dags att ta sig hem igen och efter att ha stått o samtalat med Mumfie vid P18 i en halvtimma började man då cyklingen hemmåt men upptäcker efter ett tag att jag har punka på backhjulet. Så efter att ha slängt in cykeln i skogen börjar min vandring hemåt. Istället för att följa landsvägen tycker jag att man tjänar på att gå på en väg genom skogen istället, problemet var bara det att det stod vatten över hela vägen och till råga på allt börjar det regna igen. Men promenader är hälsosamt och uppiggande så jag traskade på och roade mig på mitt eget lilla sätt. Lyckades i alla fall rota fram lite te att dricka när jag kom hem som kunde värma upp min stackars kropp. Men man ska se det från den ljusa sidan, motion är nyttigt och jag såg väldigt mycket skog dessutom har jag inte lika ont i foten längre.

Undrar vems cykel jag ska ta imorgon, kan inte ta min egen, inte min pappas och inte min mammas heller, för de har jag lyckats få punka på. Eller nej nu ljög jag min cykel krocka jag med en bil med så framhjuler blev skevt i vilket fall som helst så är den inte lämpad att cykla på.

Nej nu ska jag plugga..............NOT! trodde du verkligen på det? haha dum på rikigt eller?
hej hopp golvmopp

en fot och en religionsbok

Jahopp då satt man här o skrev en blogg över ett relativt liv. Måste plugga till religionsprovet, det är ju helt sjukt jättetråkigt men uppenbarligen "viktigt". Ont i foten har jag också jäkla halloween-cup att förstöra foten på det sättet, vet inte hur det gick till men helt plötsligt stod jag där med smärtor i foten.

Längtar till onsdag då får jag entligen träna igen, har inte gjort det på över en månad kanske inte så mycket men för mig är det det. Även om det kanske inte är världens bästa lag jag kommer träna med så är det ändå värt det, behandlas som lagets stjärna trots att jag bara spelat fyra matcher med dem. Fast man ska väl inte klaga om man blir uppskattad för det man gör.

jahopp då var första inlägget klart och om jag orkar fortsätta skriva får vi se

RSS 2.0