dagens

jahopp idag var det alltså fredag. Vaknade jättetidigt enligt mig själv klockan tio närmare bestämmt bara för att jag skulle åka med in till den stora staden ch byta lite julklappar, en bok och en tröja, boken fick bli en Clive Cussler bok istället för Till siste man av David Baldacci (jäkligt bra bok men har den redan så ganska meningslöst) och tröjan skulle jag bara ha en annan storlek på. Åkte med syrran och mor min till Inter Sport bara för att Ebba skulle tag på ett par skor, resultatet blev att Ebba köpte ett par skor,  vilket var poängen med att vi åkte dit, mamma köpte ett par skor, vet ej varför men antagligen behövde hon dem, och jag geniet gick o köpte ett par fotbollsskor. Fullt nolmalt att köpa fotbollsskor mitt i vinterna, nja kanske inte. Aja de blev ett par vita saker iaf, ett par Reebok INtegrity 07 Plus RS om man ska vara exakt. Var faktiskt tvungen att kolla upp vad de hette, ingen nörd heller:P.

Idag var Linnéa, fortfarande, på fastlandet vilket resulterade i att jag inte var med henne, dah. Gick istället o fikade med Louise, var lite sådär halvobekvämt i början men det blev faktiskt bättre tack o lov. Snart ska hon ändå tillbaka till Frankrike så då slipper man henne, moahahaha, nej nu var jag elak usch fy för mig....nästan.

Hmm min lampa blinkar undrar om den vill något? Nehej nu slutade den, kul för den. Fick ett sms också, tror jag vet från vem men det får inte du veta. Jo jag hade rätt det var från den person jag trodde det var, kan bero på att jag skickade ett nyss. Nej usch sluta hålla mig vaken nu ska jag se på film.

kallt

usch idag har det varit kallt i hela huset. Men sånt är livet, jag överlever. Idag har jag inte gjort något speciellt, bara vandrat från sängen till datorn och tillbaka, dvs ett steg i varje riktning, jobbigt jobbigt. Faast något som verkligen är jobbigt är att min ena högtalare har bestämmt sig för att ofunka, kulkul.
Imorgon ska jag inte till det där tätbebyggda stället kallat Visby, byta lite julklappar och se om jag kan hitta något annat trevligt att köpa.

Nu ska jag se vad jag kan hitta på för något, kasta ägg på grannen kanske.

ARN

wiiee!! Idag har jag varit o sett på ARN. Filmen är bra men berättarrösten som är med i början (första fem) är totalt jätte jobbig och brutalt onödig. Känns lite dumt att förstöra grymma scener med en berättarröst från klartext, framgick vad som hände ändå. Annars var filmen sevärd även om den action som mer eller mindre lovats lös med sin frånvaro i två timmar och då var det fight i tio minuter. Men ändå se den den är bra.

Annars har jag inte gjort något speciellt idag, åt spagetti till frukost, eller frukost kanske man inte ska kalla det men ändå. åkte in till stan för att träffa Linnéa en stund innan bion, lagom lyckat när jag hade tänkt möta henne vid busstationen och min morsa körde så långsamt att Linnéa hann gå därifrån, lyckades få tag på varandra så det löste sig. Hmm nu ska jag nog se på tv eller nån film tror jag, sova är överskattat förutom på morgonen då är det den bästa sysselsättning man kan ha.

Se på ARN du alla bloggnördar

dagen efter kvällen

jupp idag är det juldagen och igår var det julafton som jag tillbringade med min familj, farbror, farfar och farmor. Det var en helt okej julafton även om jag inte hade mycket till julkänsla. Fick en bunt paket men orkar inte räkna upp vad jag fick för det är totalt ointressant. Idag har jag inte gjort mycket vaknade av att Frida stökade och bråkade så då gick jag o la mig i hennes säng istället, hon var inne på mitt rum och bråkade. Såg på "Natt på museet" med min syster, lite mysko film men jäkligt ploj. Sen pratade jag med Louise, det var...hmm.... lite krystat i början och blev nog egentligen inte mycket bättre.

Dagens bekymmer: Ingen buss till Hellvi, ingen alkohol och ingne xbox. D'OH!

23

imorgon är det julafton och julkänslan lyser med sin frånvaro, tror det beror på att det inte är någon snö på marken. Idag har jag...ehm... vaknat och inte gjort ett skvatt, shit kanske ska slå in julklappar snart. Mumfie får ingen smörgåsgrill av mig, ledsen. Fast det är inte så många som får något av mig, bara min familj, själviska mig.

Nu ska jag fördriva tiden med att... jag vet inte slå sönder en sjungande snögubbe kanskeden är skit störande.

snaaart jul

jahopp då har man varit på ICA MAXi och hjälp invalida människor, och icke-invalida, att packa deras matvaror. Fick hela 40 kr för besväret, resten tar AIK och gömmer nånstans.
Sov i hellvi inatt hos Linnéa (förstår att du blir chockad) och vi lyckades t.o.m. sova, brukar itne bli så mycket av den varan annars. suck hennes pappa väckte oss klockan tio, det tyckte jag var jobbigt. Sen åkte jag till MAXi, du vet redan vad jag gjorde där så jag struntar i att upprepa mig.

Gud vad skönt med lov, även om det än så länge bara är som vilken helg som helst men på Måndag är det julafton, har ingen julkänsla nånstans men får väl offra mig på lite julmat o sånt.

zzzz

usch vad jag är jättetrött, sov inte så mycket inatt heller, damn you Linnéa! Orkade knappt ta mig upp ur sängen imorse men till slut lyckades jag få Linnéa att gå upp och då var det inte så kul att ligga kvar så då steg jag också upp.
Fast det fanns inte någon större anledning att gå till skolan egentligen för det enda jag gjorde var att sitta o glo, såg på Linné musikalen för andra gången (första gången igår) men blev besviken för de hade bytt roller på folk, inte alls lika bra.

Nu ikväll har jag varit på välgörenhets tjohej där EW och massa andra spelade. Lite besviken att Absent inte var där. Men det var kul ändå, jag och Mumfie (yes he's back) gav ViVetVarDuBor (jobbigt att skriva ju) en applåd när de soundcheckade, faktiskt bara vi som gjorde.

Äsch nu vet jag inte vad jag ska skriva mera ska iaf sova snart, i min egen säng helt ensam

mm god morgon folket

oj inatt har jag sovit såååå mycket, eller inte max två timmar. Allt är Linnéas fel hon höll mig vaken, eller om det var jag som höll henne vaken, vem vet.
Var megatrött i morse (mycket märkligt eller hur) kom lite försent till golfen, gjorde inte så mycket men Ankan gav mig något kram liknande när jag kom, snackla om traumatisk upplevelse måpste nog gå i terapi, hos Linnéa. Ankan klagade hela lektionen på att jag maskade, förstår inte varför jag som satt så snällt på en stol med en golfklubba i handen.

Igår tränade jag med IFk det var kul även om jag knappt orkade röra på mig men det roligaste var efter träningen när IFKs tränare undrade om jag o Daniel ville skriva kontrakt med IFK och sa att vi i högsta grad var med och konkurrerade om varsini plats i deras a-lag(!). Fast som den tråkmåns jag är så sa jag att jag skulle tänka på det och se hur det blir med AIK, om jag får plats i juniorallsvenskan så får IFK dissen och jag stannar i AIK.

Dumma Mumfie har inte kommit hem ännu, jag sak slå han när jag ser honom. En annan som kommer hem är Ebba, wiiiee!! På fredag tror jag, eller lördag kanske, äsch jag märker nog när hon kommer.

då vart de helg

jahopp då blev det helg och jag har inga läxor eller prov att göra!! dessvärre är xboxen trasig, sicket skit. Men jag är glad ändå eftersom jag slipper att plugga massor, vilket jag ändå inte gör men nu är det själva grejen att inte ha något plugg som jag borde göra som är det viktiga.

hade prov i biologi idag kändes som om det gick helt okej men man vet aldrig med Gunnar. Skrev nästan klart min engelska uppsats också, gjorde klart den när jag kom hem, så nu är jag fri. Mer eller mindre iaf.

Sitter nu här och väntar på bättre tider, hoppas de tiderna kommer snart.

Sumerar dagens elände: Ingen flickvän, ingen manfred, ingen xbox och ingen sprit
Förhoppningsvis blir det ändring på det mesta snart

nej men usch vilket skit

Fy, usch och blä! Min xbox är paj, måste ringa till microsofts kundtjänst för att de ska kunna konstatera att jag måste lämna in den, självklart måste jag först vänta på nån jäkla låda som skiten ska ligga i, kommer inte att kunna spela något på hela lovet. Vad sak jag göra då? Sitta o vänta på att skolan börjar, nej usch sätter mig nog o läser en bok eller något....om jag orkar

oj vilken tabbe

shit asså jag glömde ju berätta min väldigt konstiga dröm.
Det var såhär att jag hade varit hemma och EW hade av någon anledning varit där med någon pinne och när hon åkte iväg så följde jag och pappa efter henne hem till min farbrors granne där hon helt plötsligt kom åkande i en gammal volvo och körde in på en väg som inte finns. Jag o pappa kastade oss in i en skruttig volkabuss och körde efter då vi helt plötsligt kom till en industrihamn där EWs volvo kommer körande med Mumfie bakom ratten, jag o pappa blir skrajja som as och pappa hoppar ut genom taket på bilen opch springer iväg. Själv tar jag över ratten och kör in i en vägg. Då vaknade jag, kunde nästan blivit intressant ju. Undrar varför Mumfie var så läskig och varför vi föjde efter EW. Svar på dessa frågor kommer jag nog aldrig att få men det var en ganska rolig dröm, iaf när man drömde den.

måndag dryga måndag

jahopp idag var det måndag och igår var det söndag. Då spelade jag fotboll med VAIS det var kul även om vi var sämst, lyckades göra mål genom att bli skjuten i huvet, ofta man lyckas med det. Sen var jag trött men glad resten av dagen.
Idag då, jo golfwen gick inte helt åt skogen även om jag lyckades missa en enmetersputt, dohm hur svårt kan det vara. Fick tillbaka religionsprovet också, det hade inte gått helt åt skogen som jag befarat dock blir det nog inget VG i religion, trist. Hade någon form av engelska prov också, det gick som det gick och inte något annat. Tränade idag också men det gick inge vidare, trött och degig i benen idag.

flås

Lucialoppet är bland det vidrigaste jag någonsin varit med om har aldrig varit så trött som jag var när jag kom i mål. En funktionär var tvungen att hålla i mig för att jag inte skulle välta när de skulle kolla mitt startnummer, vet ej varför men troligen för att ha koll på min tid eller nåt. Hamnbacken är äckligt vidrig, den borde dödas eller något ännu värre. Men eftersom jag är som jag är ska jag vara med nästa år igen bara för att det är en så hemsk upplevelse.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, mest suttit o degat för att samla kraft inför morgondagen då det är sm-kval som gäller, wiiiee.

long time ago

oj nu var det länge sedan jag skrev något här, inte för att nån bryr sig, finns nog ingen som läser ändå. Det har egentligen inte hänt speciellt mycket den här veckan, var på sävefest i onsdags men det var bara lite halvvärt, hade nog överlevt om jag struntat i den, fick iaf reda på var EW och Linnéa bor även om det blev ett jäkla traskande för att få reda på det. Joo sen hade vi sånt där dansprov på idrotten igår det var ....intressant, gick nog inte helt åt skogen hoppas jag.
Idag  var det religionsprov, vilket jag nästan pluggat till fast jag tror det går lite halvt åt skogen, kanske ut på en åker eller nåt. Har varit utsatt för den där hemska förkylningen den här veckan så jag har knappt tränat något :-( men igår tränade jag ändå, blev trött som en gnu. Imorgon är det dags för mördar löpning, kommer nog att vara död när jag kommer i mål, om jag nu överlever så länge. Men det bästa med helgen är ändå att jag får spela kval till futsal-sm på lördag, troligtvis kommer vi att få pisk så det ryker om det men ska bli kul ändå.

en evig skoldag

För att vara en sån dära brutal skoldag var det ganska trevligt i skolan. Spelade golf på morgonen, inomhus, gick inte helt åt skogen iaf, simulatorn var faktiskt roligare än vad jag väntat mig, synd bara att Emma inte är den smartaste på gjorden. Fick till min stora besvikelse inte spela så länge i simulatorn eftersom Emma lyckades med prestationen att slå 15-16 slag på två hål, utan att komma i hål på den andra. Inte för att jag är någon stjärna men jag slog nio slag o var mycket närmare hål på andra hålet än vad hon var, äsch alla kan inte vara lika bra men man kan ju iaf tänka lite, även om Giraffen hade gått igenom från vilka ställen man skulle slå beroende på var på banan man låg lyckades hon ändå göra fel minst tio gånger. Aja fick ett gott skratt iaf, usch nu var jag ond, muahahahahaha

Jo då sen hade jag religion, som jag lyckades hålla mig vaken på, lite överaskade faktiskt, men det var knappt värt besväret. Sen skulle man tydligen förbereda sin svenska redovisning, på svenskan och engelskan tydligen. Men eftersom min grupp inte varit den seriösaste på denna jord ansåg vi att vi var klara. Så när halva engelska lektionen gått gick jag o Mumfie till ÖoB och köpte glitter, och godis, till våran rosa(!) NV-gran, godiset var till oss. Men eftersom vi hade köpt för lite av både glitter och godis åtevände vi till ÖoB för att inföskaffa mera. Efter den vakra utsmyckningnen av granen spenderade vi tiden med att läsa lite. Sen blev det dags för dessa redovisningar. Efter lite problem med tekniken kom äntligen förstagruppen igång. Sen åt jag faktiskt för första gången pizza under skoltid, eller vad man nu ska kalla det klockan var runt halv sju. Nåväl efter ett lyckat pizza intag återvände vi till klassrummet där resten av redovisningarna avverkades. Min grupp lyckades nog dugligt men skulle nog kunna bli bättre t.ex. om vi jobbade på lektionerna och förberedde oss lite bättre. Aja nu är det avklarat inget att göra åt. Kom hem vid halv elva efter en 14(!) timmars lång skoldag, eller nja kanske 12 inte så mycket skolarbete utfört av mig och Mumfie när vi väntade på att redovisningarna skulle börja.

Blaj morgondagen innebär tyska, vill inte, även om jag inte lär göra så mycket men man vet aldrig vad tanten kan få för sig. Tur att vi slipper svenska imorgon.

it's over, doh!!

Jahopp, då var helgen slut då. Imorgon ska jag på golflektion, inomhus som tur är. Hade varit troligen varit ganska jävligt att stå utomhus och banka bollar.

Igårkväll roade jag mig med att skriva låttexter, varför är det ingen som vet, de blev inte speciellt bra, vad ska man förvänta sig, en av mina två texter innehåller bl.a. det här:

Sen kom regnet, det öste ner
Min jacka blev alldeles blöt
Du gav mig din
Jag gick hem torr och glad
Du stod ensam kvar

Haha sämst, jag borde nästan skriva låtar åt Carola

Idag har jag som sagt varit på julskyltning med papput, vilken var totalt utan julkänsla men ändå ganska trevligt. Sen var jag, säkert väldigt överaskande, på träning med IFK. Det gick ganska bra tycker synd om snubben som paja foten när det var en minut kvar på träningen, tråkigt läge, vet inte ens vad han heter men ont gjorde det säkert.

nu är första ljuset tänt

julen kryper allt närmare, idag är det som bekant första advent har precis varit på julskyltning i stan med papput. Gick betydligt mycket fortare när det bara var vi som gick runt där än om min mmammut och andra människor från min familj av det kvinnliga könet hade varit med. Fast mysstämningen med alltihopa var lika med noll, regnigt och blött. Nej snö ska det vara, iaf litegrann så att marken blir vit.

Ikväll ska jag se på julkalendern, fruktansvärt barnsligt men det är ju det som är meningen med julen. Den verkar inte fullt så värdelös som de har varit de senaste åren, men man vet aldrig den hinner nog bli dålig.

the final countdown

hohohihihaha idag är det första december, inte långt kvar till jul naj.

Igår var det klassfest hemma hos John, ganska kul ända tills jag själv kom fram till att jag druckit för mycket men ändå inte sluttade dricka även om bl.a. Mumfie i Ruben sa åt mig att jag inte skulle dricka mer. Nej usch nej, jag blev nog en ganska bra stämningsdödare på slutet, men det får jag ta.

Idag då, har mer eller mindre sovit ända fram till tre, kan erkänna direkt, jag är bakis. Det är inte något att vara glad över, men nu är jag faktiskt med på banan igen. Ikväll ska jag se julkalendern, fruktansvärt meningslöst egentligen men det är ju bara jul tre gånger om året, haha, Johan made a joke

home

oj klockan blev lite mer än jag tänkt, men det får jag leva med. Jag kom hem hel och ren iaf. Vet ej vad det uttrycket innebär. Har precis väckt mina föräldrar för att säga att jag kommit hem, dum idé men inte jag som kom på den. Det var kul hos John... kanske inte lika kul när jag gjorde en lite smådum sak men ändå nu vet jag. Jag tror att jag borde ha däckat vid ca. 00.00 men jag forsatte vingla fram av ren viljekraft o var en av de som hände med längst. Stor vid sibyla o lyssnade på när Nicke o Orre snackade strunt, vet inte riktigt varför jag var kvar eftersom jag frös som satan. Nej nu ska jag gå o lägga mig, har fått i mig osten som jag av någon anledning fick för mig att äta.

RSS 2.0