inaktiv...som vanligt

nej usch nu får man snart ta o skärpa till sig, mitt bloggskrivande är ungefär lika aktivt som den svenska politiken.
Kan ta en snavv resumé av vad som hänt den gångna veckan.
I måndags hade jag till min stora glädje ingen trafikkunskap utan fick sluta efter numeriska metoder, grymt skönt. Detta firade jag på mitt eget lilla sätt genom att gå till gymmet, första gången sedan i våras någon gång. Efter att ha lekt lite där så trodde jag stenhårt på träningsvärk och att jag inte skulle komma tillbaka dit på evigheter. Tji fick jag, ingen träningsvärk på tisdagen så det fick bli lite mer gym på morgonen innan det att skolan började. I skolan hände det inte så mycket märkvärdigt som ens är värt att nämna. På onsdagen vaknkade jag upp till ljudet av ingenting, dvs jag var ledig och ingen väckarklocka väckte mig. Min lediga dag roade jag mig med att sitta vid min älskade xbox samt att fundera på om jag skulle ut o springa lite, efter ett tag bestämde jag att det var alldesles för jobbigt och fortsatte spela istället.
Torsdagen började som tisdagen dvs jag gick till gymmet o tränade lite innan det att jag började skolan. Efter skolgången blev det att knalla hela vägen bort till öster där man skulle träffa Kakan, vilket jag också gjorde, såg bland annat på filmen perfume, ganska bra film dock en aning mongo men det passade oss perfekt.
På fredagen blev det dags att gå på krogen för första gången, hamnplan var målet som inte alla lyckades nå fram till, Jakob blev för full hemma hos Glas och Olson brother spydde i taxin, även Italienarn och Sandmonstret försvann någon gång underkvällen, jag är dock osäker på när.

Detta var allt som hänt denna vecka får se om jag lyckas skriva något vettigt någon gång i framtiden.
Ha det gott!

RSS 2.0