Idag (dah)

Idag har jag avslutat min tyska! Gud vad skönt, ingen mera tyska och om man har lite tur kanske man får ett till litet VG i tyska, skulle inte vara helt fel om jag får säga det själv. För den som inte vet så skulle Viktoria, Johanna och jag hålla någon form av presentation för de som går steg fyra om resan vi gjort till tyskland, gik väl kanske inte så överdrivet bra men man får vara glad för det lilla. Annars idag så har jag haft biologi där vi såg på en film om befruktning, inte så väldigt lajban att se samma filmsekvens där en cell delas hundratolv gånger men jag överlevde. Sen var det håla, inte så ovanligt när det gäller mig och den spenderade jag med att äta, åka bil och äta en gång till, Emmie var snäll och köpte en pasta åt mig på pastavagnen när hon var där, gott var det och många tack. Efter denna dära hålan som varade i en evighet så var det mikrobiologi som gällde, skulle jobba med våra fördjupningar om svampar var inte så farligt och dessutom blev vi (Elin, Jessica J och jag) klara, precis som man skulle. Efter skolan så gick jag med Elin hem och drack te och åt två(!) bullar, gott och trevligt, vi såg på scrubs också för den som bryr sig. Eftersom hon skulle iväg o dansa så fick jag åka hem och nu sitter jag alltså här, eller jag har egentligen varit hemma i över två timmar men inte förren nu jag skriver. Ska iväg o träna med Eskelhem sen, sista inomhusträning tyvärr.

Int myck naj

Idag har jag inte gjort så fasligt mycket, precis som väntat jag har ju varit ledig. Jag var i alla fall inne i staden och beställde lite träningskläder, man ska tydligen vara någotlunda enhetligt klädd när man spelar fotboll. Efter stradsfärden har jag suttit hemma och...öh...sett på tv och hängt vid datorn, spännande liv som satan. Nu på kvällen har jag lagt ner alldeles för mycket energi och tid på att tänka på en viss person, finns fasen inget mer värdelöst att tänka på.

Imorgon är det tisdag, kanske jippie kanske inte, beror på hur man ser det

Lördag

Lördagen var som bekant upplanerad så det skrek om det, högskoleprov hela dagen innan lagfest. Jag upplevde inte högskoleprovet så jobbigt som många säger att det är även om när jag kom hem var jag sjukt trött men vem blir inte det efter att sitta på en trästol i sju timmar? Sen på kvällen var det lagfest eller vad man ska kalla det, vi åt och såg på fotboll iaf innan folket gick in på Munken, vilket vi småttingar (Manfred, David och jag) inte fick så vi gick först till lillebror en sväng innan vi gick ett varv på stan och sedan kom tillbaka till lillebror. Träffade Emmie på Lillebror, hon sa en sak som gjorde mig litesmåsur, inte saken i sig utan sättet hon sa det.

Idag har jag inte gjort så mycket, degat runt hemma och gjort så lite som möjligt. Usch imorgon måste jag förbereda min tyskapresentation, blä.


Du tror att du är så jävla bra va?

"Fotbollsträning"

Igår så var det träning på kvällen, precis som alla andra torsdagar (oj nu ringde Beccis). Enda skillnaden den här gången var att vi råkade glömma vilken sport vi utövar och drog till södervärn och "spelade" innebandy, jag kan helt ärligt säga att jag var sämst, kan ha något att göra med att jag aldrig spelat innebandy mer än på idrotten i skolan alltså ungefär tio gånger totalt. Som om det inte var nog med att jag var sämst på plan så förlorade mitt lag också, ajaj stackars mig tog förlusten väldigt hårt....NOT!

Idag har det inte hänt så väldigt mycket spännande, åkte till skolan för att ha fysik vilket jag också hade innan Muffin, Benji och jag gick o tränade. Vi gick tillbaka till skolan för att äta och sedan skulle Benji ha lektion och Muffin cyklade hem, kvar var jag. Fast jag var inte kvar så väldigt länge, öppnade min numeriska metoderbok och tittade lite innan jag gick till bilskolan för att prata lite innan jag åkte hem. Här hemma har det inte hänt så väldigt mycket spännande även om pappa fyller år idag, Björn och Margit kom hit och fikade med oss ikväll och jag fick tårta så jag blev nöjd. Medan man ändå snackar födelsedagar kan jag passa på att säga grattis till Tor-björn, visserligen en dag för sent men dock.

Imorgon är det högskoleprov och lagfest som gäller, undrar vad jag ser fram emot mest.....

Glömde igår

Shit jag glömde att svära över att någon hade snott min skoväska medan jag tränade, inte någon större stöld eftersom den var tom men jäkligt irriterande. Gillar inte stöldmuppar.



Idag har det inte hänt så väldigt mycket spännande om man ska vara ärlig, hade sånt dära biologiprov på morgonen, gick faktiskt bra, tror jag, trots att jag inte pluggat något. Efter provet som jag lyckades skriva på 20 minuter eller något liknande (fattar inte hur det kunde gå så fort) väntade jag på att Vapendragarn skulle komma till skolan så att vi kunde förbereda vår presentation till tyskan, gick faktiskt ganska bra även om jag fortfarande måste fixa lite. Sen var det fysik som gällde, inte så väldigt spännande egentligen, Jakob gick  igenom något som jag faktiskt lyssnade på men orkade däremot inte räkna några uppgifter utan gick o köpte en kaffe med sugrör istället. Eftersom Per från uppsala universitet skulle snacka med oss så slapp vi fysiken tidigare än vad vi skulle, inte för att det var så väldigt spännande att lyssna på honom men lite intressant var det faktiskt. Efter att ha slafsat i mig lite soppa var det dags för genteknik där vi skulle göra en datorlabb, alltså en labb som inte ger något. Tog inte så väldigt lång tid men eftersom vi skulle samlas i klassrummet för att Gunnar skulle visa något spännande så kunde man inte åka hem. Lyckligtvis fick vi sluta tidigare ändå så man ska inte gnälla, dock kunde jag inte ta den tidiga bussen hem utan var tvungen att vänta på halv fyra bussen, eller vänta är kanske att ta i, följde Elin till öster bara för att ha något att göra sedan cyklade hon hem och jag gick till busstationen åkte hem. Störde mig grymt mycket på att busschauffören stod utanför bussen och rökte så att det kom in rök i bussen, snacka om respektlöst. Annan fakta är att det kryllade av fula personer på busstationen, aldrig sett så mycket fula människor på så liten yta.



Du verkar inte förstå mig och jag förstår inte dig, nästan logiskt

Onsdag

Idag var jag ledig....igen men inte är jag ledsen för det. Har inte direkt uträttat några under idag utan bara degat runt lite här hemma fram tills det var dags för träning, fick höra av Anders att jag tydligen har små benskydd, skit samma jag gillar dem och än så länge har jag inte brutit benen. Träningen i sig gick faktiskt ganska bra, till skillnad från hur det har gått de senaste veckorna, lite synd att jag inte kan vara med på matchen på lördag, jäkla högskoleprov. När jag kom hem satte jag mig och såg på The fantastic four (hah Mammut jag ser visst på film ibland!) När den var slut och jag hade sett två avsnitt av Scrubs bestämde jag mig för att det var en god idé att gå o lägga sig, man har ju faktiskt biologiprov imorgon har visserligen inte pluggat något men det finns mer i livet är skolböcker. Liten besvikelse dock att Ebba, min hemkomna syster, precis gick o lade sig i min säng med andra ord blir jag tvungen att sova i den andra sängen, shit vad jobbigt liksom. Fast det är ju inte bara illa att Ebba kommit hem, var ju faktiskt jäkligt länge sedan man träffade henne så det är trevligt att hon kommit hem så att man kan prata lite. Juste, jag är sur på facebook. skiten funkar inte som den ska.
Gnorr o gnäll, usch och fy dags o spy

Tisdag

Idag var det dags för skola igen, i en hel halvtimma, riktigt spännande biologilektion. Lektionen gick ut på att vi skulle komma med frågor inför provet men eftersom ingen är speciellt bra på att ställa relevanta frågor så fick vi gå när vi började spåra ur. När vi hade slutat var klockan alltså tio och jag skulle spela sävecupen klockan kvart i fyra, med andra ord ganska lång tid att vänta. Turligt nog skulle Vapendragarn, Kläm och jag förbereda våra bildspel inför nästa onsdag, sketet tråkigt och har ingen lust att prata inför de som går tyska steg fyra men det är väl något ont som måste göras antar jag. När vi hade micklat en timma med det så gick jag och Muffin och åt innan vi gjorde det seriösaste man kan göra i skolan, vi spelade wc3 i två timmar. Tyvärr så var Elin tydligen redan bokad av Karin så jag kunde inte leka med henne, fast ska inte gnälla hade ganska kul med Muffin ändå. Sen var det alltså dags för sävecupen, på förhand var vi tippade att få så mycket smmisk i varje match att vi inte skulle kunna gå på en veckan men lyckades på någon mirakelvänster spela lika mot Björn och Potatis men mot de andra två klasserna gick det dessto sämre, torsk med 4-0 och 5?-3, tappade räkningen någon som vet kan ju höra av sig. Efter detta spektakel åkte jag hem till Muffin och spionerade lite i hans skafferi och kylskåp innan han bjöd mig på mat. Tiden som var kvar tills det att vi skulle iväg o träna spenderade vi med att spela xbox, lite tyspiskt mig kanske. När träningen var slut så var jag det samma, även om det kanske inte märktes så mycket på snacket har nog aldrig snackat så mycket skit under pågående träning, nästan att jag borde bli expertkommentator så mycket skit var det.
Imorgon är jag ledig och stannar hemma på ön även om det från början var tänkt att jag skulle åka till Stockholm med Mammut men så blev det icke. Inte har någon tid att leka med mig heller så jag får väl roa mig med att plugga biologi, ve o fasa.


Inbilla dig inget, jag har inte glömt hur du sårat mig varje möte är ett nytt möte och nästa kanske är tyst.

Min egna söndag

Som sagt var jag ledig idag också, ganska trevligt faktiskt. Som jag sa förut var det tänkt att jag skulle träffa Elin men det sket sig ganska hårt eftersom hon somnade efter att hon kommit hem från skolan och sedan skulle hon ha möte med sin klass om studenten så jag fick sitta hemma istället. Men eftersom ovi båda slutar tidigt imorgon kanske vi gör något då istället, den som lever får se. Ska i vilket fall som helst vänta i stan tills vi ska spela sävecupen, om vi nu har ett lag vill säga, ingen som har sagt något till Hassan och Ramis knän är inte så pigga på att anstränga sig.

Du säger...

Du säger att jag ska försöka förstå men du försöker inte förstå hur det känns för mig så varför ska då jag försöka förstå hur det är för dig?
Så som jag har upplevt det så har jag bara varit någon som du använt för att bekräfta att det var slut med
A och att du sedan kunde göra lite som du ville med vem du ville. Förstår du hur det känns? Försöker du ens?

Helgen

På fredagskvällen var jag som sagt på bio med Bulgarien, det var trevligt tyckte jag väldigt länge sedan man träffade henne. Sen på lördagen gjorde jag inte så väldigt mycket, från början var det tänkt att jag och Muffin skulle se Kenny Starfighter men han kunde inte så då hade jag ingen lust att gå själv. Skulle ha träffat Mammut också men det sket sig med det också så jag satt helt enkelt hemma hela dagen och väntade på att något skulle hända, vilket det inte gjorde. Söndagen började likadant som lördagen, dvs jag gjorde ingenting. På kvällen åkte jag o tränade, gick inte så oskapligt bra men kändes som att jag börjar komma tillbaka till något som liknar min normala nivå.
Idag så har jag min andra söndag i veckan eftersom jag är ledig från den dära skolan, vilket resulterade i att Elin kallade mig för gris, ska kanske träffa henne sen o hitta på något, vet inte riktigt hon skulle packa upp "skit" som hon uttryckte det och lite annat, den som lever får se.


Du säger att du kämpar men det är för sent för att det verkligen ska finnas något att kämpa för

Skiter i det

Nu lägger jag av med att bry mig, du har då bevisat hur lite jag betyder så varför ska då jag bry mig om dig?

Fredag

Dagen började med att man fick masa sig upp ur sängen och pallra sig iväg till skolan där man hade fysik på den första och enda lektionen, inte så väldigt spännande men ändå. Efter skolan så gick jag in till stan en sväng för att beställa klipptid och grejs. Ikväll så ska jag träffa Bulgarien och gå på bio. Kan bli trevligt kan bli otrevligt, vem vet, inte jag i alla fall.

Igår var det inte någon vidare spännande dag heller utan tråkade bara runt i skolan innan jag åkte hem och sedan till träningen....en timma för tidigt så jag hade gott om tid att byta om. Träningen i sig var väl itne direkt favoriten eftersom vi fjantade runt på gruset. Inte gick det så överdrivet bra heller, inte helt kasst heller men kan betydligt bättre.

Kul för någon i alla fall....

Sov sketet kasst inatt...igen, inte så konstigt kanske med tanke på vad som går runt i mitt huvud. Hände egentligen inte så fasligt mycket i skolan idag, hade biologi där vi gick igenom lite tråk och sedan tyska där vi gjorde ingenting, sista lektionen tjohej bara en presentation kvar att göra sen är det klart med tyskan. Efter att ha smaskat lite på soppan i matsalen träffade jag Mammut en liten stund, vilket nog gjorde att jag kunde koncentrera mig mer på provet i mikrobiologin som vi hade sen, gick faktiskt ganska bra om jag får säga det själv. Efter provet lyckades jag missa bussen två gånger men jag skyller på Mammut för att jag missade den första gången och Oscar och Elin för att jag missade den den andra gången. Hem kom jag till slut i alla fall. Satt mest o degade här hemma, körde Frida till träningen och sedan åkte jag själv på träning och även den gick ganska bra. Nu har jag kommit hem och sett en sak som inte gjorde mig direkt överlycklig, inte så överraskade men ändå inte så kul.....

Det finns generösa människor, det finns egoister och så finns du, toppen av helvetet. Tack så jävla mycket

...

jag skulle kunna säga att jag skiter i hur det går, att jag inte bryr mig om att du mår bra. Men jag kan inte för jag bryr mig ju

tusen tankar

Jag mår helt ärligt skit just nu. Så många tankar som far runt och finns nog inte något svar till någon av de frågor jag har, och om de finns så är de så svåra att få tag på att jag kommer att få leta hela livet efter dem. Vet inte hur jag kommer orka skolan imorgon, men jag måste, det finns en grej jag måste göra.

Lite om allt

Nu var det ett tag sedan jag skrev men en snabb resumé av det som hänt kan jag bjuda på.

I lördags så var det dags för träningsmatch nummer två med IFK, fick börja på bänken men kom in i halvtid som yttermittfältare och lyckades pricka höger stolpe två gånger, med andra ord så står målet för långt åt vänster enligt mig. För att göra det hela lite tråkigare så förlorade vi matchen med 1-0. På kvällen så blev det utgång med Oscar, Alex, Ruben, Manfred, Elin och Hanna, glömde jag någon? Aja hamnplan blev slutmålet efter att vi suttit hemma hos Erik och småpratat ett tag, han kunde inte följa med av någon anledning men jag överlevde ändå. Inte så väldigt mycket folk där tyvärr men några som man kände fanns där, bland annat Pierre som sagt att han inte skulle gå ut. Kom hem vid fyra ungefär och då med alla ben i kroppen intakta trots att jag hade en liten fight med trappan på hamnplan, tror fasen trappan vann den dessutom.

Söndagen var en trevlig slappis dag som jag använde till att spela fifa09 nästan hela dagen innan jag åkte in till stan och tränade, började lagom lyckat med att jag får en boll på näsan och blodet började flöda. När jag äntligen fick stopp på blodet så gick träningen ganska bra faktiskt.

Idag var det "framtidsdagen" i skolan, inte så väldigt spännande utan mest segt. Träffade Bulgarien i korridoren, två gånger, och sedan blev det att knalla iväg till körskolan för att ha lilla uppkörningen, gick faktiskt ganska bra så nu är det bara teorin som jag ska få på plats. Imorgon är det prov i mikrobiologi, blä.

Folk frågar för att ditt liv påverkar andras

Monopol

Just nu sitter jag i Muffins källare och ser på när han och Olsen brother spelar guitar hero, jag spelade förut och förlorade.... precis som när vi spelade monopol förut, dock kom jag inte sist utan Patrick kom sist med mig som god två om den saken. Vann gjorde Muffin, råtta med tur är vad han är.

Imorgon ska jag spela fotboll med a-laget mot FG86, eller sitta på bänken är mer rätt att säga. Skulle ha spelat med b-laget (eskelhem) på morgonen också men Johnny ringde förut och sa att jag slapp och bara ska spela mot FG, lite tråkigt eftersom jag då missar NV-derbyt mot Danne och dessutom kommer jag inte att få spela en hel match den här helgen heller utan ska sitta på bänken hela första halvlek, minst.

Nej nu ska jag spela lite, tack och adjö

Dumma, dumma

Ibland är jag ju bara så jävla korkad, att jag inte kan stoppa mig själv. Hur dålig självdistans får man ha? Att ha ett seriöst snack via sms är bland det dummaste man kan göra, saker misstolkas så väldigt lätt.
Fan att jag ska vara så jävla korkad!

"God morgon"

Okej, kunde väl ha vaknat på ett roligare sett. Vaknade klockan sex, en halvtimma innan jag brukar vakna, och "såg" att det satt någon bredvid min tv. Självklart var så inte fallet utan det var mitt astmatrolll som satt ovanpå lite andra grejer, precis som dagen innan och dagen innan det. Men shit vad skraj jag blev, var helt övertygad om att det var någon som satt o läste en bok.

Lite brist på annat

Eftersom jag har lite tråkigt och inte orkar göra något vettigt så kastar jag upp ett par bilder från Berlin. Inga roliga personer med på bilderna men själv tycker jag att de faktiskt blev ganska bra, någon som kan bättre om bilder och foto kan gärna få höra av sig och säga hur dåligt jag är.


En bro vid Potsdam


Utanför "våran" skola


Att inte neka, är det samma sak som att bekräfta?

En kort liten version av den senaste tiden som varit

Så nu har jag nog slagit personligt rekord i lång rubrik men det är nog inte någon som dör av det, och om någon skulle göra det så är det inte mitt problem.

I fredags så hände det väl egentligen inte så väldigt mycket spännande i skolan, hade fysik då han-med-ett-namn började prata om....något. Sen efter en liten jättelång håla så hade vi nummeriska metoder, jippie...eller inte, det var faktiskt inte så farligt, ganska enkelt faktiskt men ändå tråkigt. Efter att ha plågats med matten i några timmar så gick jag och Muffin hem till Kakan som bjöd på Omelett, sällskap och kakor (äntligen någon som bjöd mig på en kaka, haha) medan vi såg på Band of brothers, hela serien. Tog ett tag eftersom det är tio avsnitt och varje är en timma plus att vi tog en paus och såg på så ska det låta, det är ju liksom ett måste. Dock verkade Kakan inte så glad åt min idé att ha på mig röda läderbyxor på balen, hennes blick knunde nog döda.

I lördags var det dags för första träningsmatchen med IFK, fick till min ganska ordentligt jättestora förvåning starta, som högerback. Gick inte så överdrivet bra för mig men var ganska länge sedan jag spelade ytterback, bara gjort några matcher som back de senaste tre säsongerna. Gjorde inte bort mig allt för mycket i alla fall så jag får förhoppningsvis testa på att spela igen, blev tyvärr utbytt i halvtid. Matchen vann vi med 3-2 för den som var intresserad av det, Krull gjorde två mål och fixade en straff som Micke satte.

Söndag var ganska död, satt och degade större delen av dagen innan jag åkte in till stan och tränade i det snöblandade regnet, ganska skön träning faktiskt även om det blev lite blött och koncentrationen ibland inte var på topp.

Idag hade jag inte mina körlektioner som jag hade bokat eftersom någon lärare på bilskolan var sjuk så att de var tvungna att boka om massa lektioner och mina blev såklart flyttade, eller bara en som blev flyttad den andra blev struken. Eftersom jag hade fått reda på detta på söndagen så kunde jag ta en sovmorgon och åka med den sena bussen inte till skolan där jag hade numeriska metoder, tjohej min favorit. Inte så farligt idag faktiskt eftersom vi bara repiterade inför provet på fredag, usch vad det kommer gå illa. Efter de nummeriska metoderna kom jag och Muffin fram till att vi skulle köpa fotbollsstrumpor, jag för att jag behövde ett par till när jag skulle spela sävecupen och Muffin för att han aldrig ägt ett par nya strumpor. Det blev faktiskt två par var. Efter strumpköpet degade vi lite på stan innan vi stack tillbaka till skolan via pastavagnen där jag köpte....pasta, finns inte så mycket annat att köpa där. Efter att ha smaskat på min pasta så blev det dags att spela sävecupen. Gick faktiskt mycket överförväntan ska jag säga, vi vann en match och spelade lika en och eftersom vi vann rätt match och Teknikklassen var bortrest så gick vi vidare till slutspel. Trodde att det skulle vara utslagningsmatcher i slutspelet men kollade upp det när jag kom hem och det visade sig att det är två slutspelsgrupper, ettan går till final och tvåan till match om tredjepris. Helt ärligt så verkar det inte som att vår slutspelsgrupp kommer att vara så giftig men man ska inte dansa segerdans ännu, mest för att jag inte lärt mig dansa ännu. Mammut är var mina kurser?!
Efter denna glädjande bedrift så gick jag och Benji till COOP och köpte något att dricka innan han gick till bussen och jag hem till Den andre och såg på tv tillsammans med henne och Karin (shit hon har inget "namn"!).


Nu är dagen typ slut, ska se på lite 2½men innan jag kramar kudden god natt.

En liten bild

Innan jag åker på träningen tänkte jag bara lägga upp en av ytterst få bra bilder från Berlin, åtminstone tycker jag den är ganska bra. Skriver kanske ett ordentligt inlägg när jag kommer hem, efter att jag sett Beck.


Om det är någon som ska tappa mig i hörnet på en säng (igen) så ska
det vara du Johanna, haha
. Lite kul var det faktiskt även om det gjorde ont.

Två goda nyheter

Jepp idag har jag fått lite trevliga nyheter när jag var på träningen.

1. Jag har blivit uttagen till träningsmatchen på lördag, verkade som att de har tagit ut det bästa laget de kunde få ut av de spelare som varit på de senaste träningarna så man får väl vara nöjd även om jag troligen börjar på bänken.

2. Edwin den gode har fixat jobb åt mig på Maxi, kanske inte världens roligaste jobb men det ger pengar och är betydligt närmare till Maxi än till Bungehallen.

Annar har det inte hänt så väldigt mycket spännande idag, skolan var lite sådär lagom halvtråkig med biologi, fysik (fick tillbaka provet) och genteknik.
På biologin babblade Guga på lite som han brukar och jag hängde med lite halvt, en del saker som han hade gått igenom medan jag var i tyskland som han hänvisade till eller vad man ska säga och då fattade jag ungefär noll. Tur var väl det för då kom jag på att jag skulle sno Muffins anteckningar. Sagt och gjort på hålan efter biologin så skrev jag av dem och förstod i alla fall lite mer. På fysiken fick vi som sagt tillbaka proven och så gick han-vad-han-nu-heter igenom provet, inte så väldigt spännande. På dagens sista lektion, gentekniken, fortsatte vi med labben som vi börjat med på mikrobiologin och det har inte blivit några fel med resultatet, vad jag vet. Ganska häftigt med tanke på att det är jag och Muffin som har arbetat tillsammans, eller idag jobbade jag själv eftersom Muffin inte har genteknik.

Efter skolan så fick jag vänta i stan på att träningen skulle börja. Tillbringade tiden med att gå med när Mammut delade ut sitt CV till alla världens hörn utom två. Efter att ha gått varvet runt så gick jag hem till Den andre och såg på scrubs innan jag tog det alldeles för sena beslutet att äta på Max innan jag gick till träningen, inte bästa uppladdningen till träningen men aja jag överlevde och gjorde tydligen inte bort mig allt för mycket.

En dag

I morse gjorde jag en ganska halvspännande upptäckt, jag kan se min puls! Det är väl inte helt vanligt att man kan, eller så är det jag som bara inte kollar tillräckligt noga på folk jag möter.

Annars har det inte hänt så väldigt mycket spännande idag, fortsatte med labben på mikrobiologin och Muffins och min labb har inte skitit sig ännu så det finns hopp. Sedan kom det som jag anser är det dummaste någonsin, fysikprov, asså menar inte att just fysikprov är dumma utan själva grejen med prov. Jag menar när man slutat skolan och har ett jobb som man behöver göra någon beräkning eller något vem är då så dum att den kastar bort alla anteckningar med liknande fall och inte frågar de som är i ens närhet om tips och liknande? Visst kan jag förstå att det är för att hjälpa lärare att kunna betygsätta elever och därför skulle det inte vara så väldans bra att folk satt och pratade med varandra när de gjorde proven men tycker faktiskt att man borde få använda sig av sina anteckningar. Själva provet gick väl inte direkt makalöst bra om man säger så, snarare motsattsen men det är smällar man får ta, det finns annat/andra som lyser upp mitt liv än lyckade provresultat.
Efter detta påhit med prov så blev det projektarbete och det gick väl inte så överdrivet bra det heller, den "bra" lasern som vi har fått funkar inte, pajat sedan vi sist använde den. Eller jag var inte med när den användes sist för jag var i tyskland med aja skit samma den var paj helt enkelt. Muffin och jag som har fått/tagit uppgiften att fortsätta mickla med den praktiska delen av vårat projekt medan de andra börjar skriva på rapporten höll humöret uppe och använde vår gammla laser...i en minut sen var den också död, hurra för oss liksom. Efter vår mindre lyckade projekt stund åkte jag hem och degade lite innan jag åkte in till stan igen för att träna, tjohej, på konstgräs, tjohej, var faktiskt kul att få träna riktig fotboll även om jag under dagen sagt att jag inte gillar konstgräs.



Jag säger dumma saker jag vet men det är inte meningen, oftast är det bara det att jag inte tänker och ibland är det för att jag tänker fel. Tur att jag har mina goda sidor också och verkligen menar det positiva jag säger.

Varje gång jag ser dig blir jag varm inombords, varje gång du ser på mig blir jag glad och varje gång jag får vara med dig så håller jag på att spricka av glädje. Varför måste allt vara så svårt?

Tillbaka på banan

Jepp då var man hemkommen från dagens träning, kanske inte krävs så väldigt mycket fysik för att vara på eskelhems träningar men skit samma det är med boll. Gick faktiskt ganska bra idag även om jag är långt ifrån nöjd men helt okej ändå. En sak som jag störde mig lite på är hur väldigt långsamt folk fattar där, ropar man täck höger så reagerar de en vecka senare på ett ungefär, inte så väldigt effektivt men aja jag ska inte gnälla för mycket jag är ju trots allt inte bäst i världen på fotboll heller.
Nu när jag kom hem märkte jag att jag är sketet stel i nacken och axlarna, som vanligt alltså, skulle vara grymt skönt med massage men Mammut har schemat fullt och Den andre lär knappast betala tillbaka även om hon fick bästa massagen i kaffis idag, om jag får säga det själv alltså.
I skolan annars så har det inte hänt så väldigt mycket spännande, hade biologi i en halvtimma innan vi gick till Steffens hörsal och lyssnade på Maxlax och Davido som snackade om....vad de nu snackade om, typ diktaturer, spionage och antisemitism. Efter det blev det lunch och idag serverades det soppa som faktiskt innehöll mer än vatten(!) Sedan blev det att vänta i år och dar på att mikrobiologin skulle börja och jag spelade faktiskt kort i kaffis, hoppas ingen såg. På mikrobiologin började vi med någon labb som ska få bakterier att lysa, eller vad den nu går ut på inte riktigt koll på läget.

Nu ska jag ta o sussa lite hoppas att jag får min efterlängtade masssage någon vacker dag, eller den behöver inte ens vara vacker för att jag ska gilla massagen bara jag får den. Nästa tisdag kanske?

Lättare!

Blev precis mycket lättare inombords, en sten lättades från mina axlar och jag kan andas klokt igen.

Don't worry be happy

Borde inte...?

Jag vet inte om det är rätt eller fel att jag känner som jag gör men jag gör det ändå

Comeback

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, hade tänkt att jag skulle plugga lite men det blev att jag gjorde ingenting istället. På kvällen åkte jag och tränade, kände mig ganska taggad men när man inte har tränat på tre veckor och varit småkraslig en av dem så är man inte direkt i toppform....vilket jag märkte. Med tanke på förutsättningarna ska man kanske inte gnälla men eftersom jag är ganska självkritisk så gör jag det ändå, det gick skitdåligt, gjorde visserligen två mål men hur mycket är det värt när man inte klarar att göra något vettigt på planen? Nu ska jag sova, måste upp tidigt imorgon för att jag ska övningsköra halv tio och kan därför inte ta sena bussen, jäkla tabbe av mig när jag bokade lektionen.

Suck

Idag har jag mått bättre än vad jag kände mig igårkväll men har inte varit helt på topp ändå, hoppas jag är pigg imorgon bara för då jäklar ska det spelas fotboll, inomhus! Tur att jag pratade med Muffin annars hade jag varit på fel plats på ett netativt sätt.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket utan bara degat runt mellan datorn, teven och köket. På kvällen lyckades jag med prestationen att tappa bort talriken med mat, liksom hur duktig är man. Hittade den tillslut i alla fall och åt smatidigt som jag såg på melodifestivalen. Melodifestivalen är nog bara något som jag kan se på om jag är i sällskap för inte är det speciellt underhållande att se på när man är ensam, kassa låtar med kassa artister och en fjant till programledare, kan det bli sämre? Om man har sällskap blir det bättre för då kan man sitta och prata om hur fulla, kassa, prickiga eller tjocka de som uppträder är, är man ensam blir det lite tråkigt liksom.

På tal om ingenting såhär mitt i natten så är jag väldigt sugen på att tatuera mig, inte riktigt säker på vad det ska bli men fick ett ganska bra förslag för någon dag sedan. Om det blir verklighet återstår att se men jag hoppas att jag kan få hjälp att skissa upp den antingen av Mammut eller så får man rota fram Powa och höra om han kan hjälpa till, har dock inte snackat med honom på evigheter men han har inte verkat så negativt inställt till mig förut så varför skulle han börja nu?

RSS 2.0