Sova ja tack!

Vanligtvis ligger man o sover vid tider liknande denna och jag hade gärna gjort det även inatt men kan jag somna? Nej glöm det, här har man legat o vridit sig i timmar men sömnen lyser med sin frånvaro. Attans rabarber jag som hade tänkt kliva upp relativt tidigt imorgon för att inte dygnet ska vridas helt åt skogen, lycka till med det liksom. Men men, nu har jag tryckt i mig ett par toast och några glas nyponsoppa, man får hoppas att man har samma tur som alla andra som ligger o sover som små grisar. "God" natt allihopa

Kalla tår och äpplen

Idag har jag, precis som alla andra dagar känns det som, inte gjort något vettigt egentligen. Var visserligen o tränade på förmiddagen och umgicks med Patrik på eftermiddagen men ändå, man uppnår inte så väldigt mycket i livet av att göra det. Det gör man inte av att gå runt utomhus i två timmar heller, eller jo nu ljög jag man får kalla tår, vilket jag inte märkte förren jag satte mig i bilen o åkte hem. Men men det var trevligt att bli kall om tårna, sen kanske det inte var just att bli kall om tårna som var det roliga men ändå.
Efter promenaden har jag konstaterat att det inte fanns så mycket att göra så då hamnade jag här, som det kan gå.
Nej nu ska jag ta mig lite glögg så att jag blir varm i magen.
God natt på er alla.

Dagens teknik

Hu ja, ibland blir man lite ledsen på dagens teknnik, eller gårdagens teknik snarare eftersom jag syftar på min egen dator. Håller på o låser sig lite då och då vilket inte är helt perfekt intajmat i alla lägen. Men men man får hoppas världen har förståelse och allt sånt, inte för att det direkt drabbat någon speciellt hårt vad jag vet, den som lider mest är med största sannolikhet jag. Aja nog gnällt om det, kan ju inte sitta o gnälla hela natten, blir ingen glad av.
Nåväl, igår visade jag återigen att jag inte alltid klarar av att vara allvarlig när folk har klantat till det. Men helt allvarlig går det inte att vara när man får ett sms där det står att personen som skickade det har trampat in en spik i foten. Jag förstår att det med största sannolikhet gör förbaskat ont men det känns ändå som något som inte händer många. Men lite synd om stackars Patrik är det ändå. På kvällen blev det fotbollstittande hos Manfred innan det blev dags att åka hem och krama kudden. Juste ja, jag fixade med att fixa till Rebeccas blogg lite, blev inte direkt helt perfekt men hon var nöjd så då ska jag inte komma o klaga.
Idag har varit en riktig inte-göra-något-vettigt dag, enda vettiga jag gjort är att köra syrran till och från sin träning och däremellan stå o snacka med Benjamin på jobbet medan han jobbade.
Imorgon blir det tre timmars jobb på eftermiddagen, vad som händer mer återstår att se. Ska bli skänt att jobba lite, då har man i alla fall gjort något vettigt under dagen, dessutom träffar man en del trevligt folk...och tyvärr en och annan surpropp men det är smällar man får ta. Nej nu ska jag krama kudden. God natt gott folk och alla onda med för den delen.

Plötsligt händer det...något

Jahopp, då var man återhämtad från helgens alla upptåg o festligheter även om minnet sviker ganska mycket när det gäller fredagen men men man kan inte få allt, jag fick tydligen inget minner iaf. Inte har jag fått några fler tider på maxi heller så nu har jag lite onödig ledig tid att slå ihjäl. Ska försöka ligga på för att få fler tider inom kort annars kommer jag nog börja klättra på väggarna här hemma.
Imorgon ska jag iaf iväg o leka starke adolf med Patrik, lär väl gå måttligt bra precis som vanligt men försöker man inte så vinner man inget. Sen vad som händer resten av dagen får framtids-Johan bestämma, jag orkar inte hitta på något just nu.
Tack och god natt

Tataaha!

Jahopp då satt man här igen, så det blir när xbox är på reparation vilket för övrigt kommer ta en evighet, tog iaf en hel vecka(!) att skicka den till stället där de ska reparera den. Hur seg kan man vara liksom. Men men inte mycket jag kan göra åt saken, får bara hoppas att de lagar den snabbt så att det bara är resan som tar tid.
Annars då, jo tack idag har jag nog lyckats röra mig lite och nästan tjänat pengar. Fast det tog ett tag, hela förmiddagen satt jag mestadels och degade men på eftermiddagen bar det av till P18 för att springa av sig lite med Patrik. Blev inte så knallhårt tempo direkt vilket mestadels berodde på att en av oss inte har det bästa flåset direkt, eller det har inte jag heller men hans är ännu sämre. Så medan han stod o pustade o flåsade efter tre kilometer så sprang jag tre till innan vi avslutade med ett varv på hinderbanan, fast Patrik fuskade och sprang runt nästan alla hinder men jag "vann" ändå, synd att vi inte tävlade...
Vid fyra blev det att åka till Maxi och jobba i tre korta timmar, ganska värdelöst pass men man får ju pengar för det. Undrar vad man ska hitta på nu, ska nog inte vara vaken hela natten iaf eftersom jag faktiskt ska jobba ett klokt pass imorgon med början klockan åtta, lite tidigt för att vara mig men jag tackar inte nej när jag får chansen.
Nej nu ska jag leta reda på något ätbart. Peace

Dåligt...

Nu var det länge sedan jag var här o uppdaterade, finns väl inte någon direkt anledning till det mer än att jag inte känt att jag haft något skoj att skriva om...och det har jag inte nu heller egentligen men nu har jag tråkigt istället, gud vad mycket bättre. Men om tre timmar slipper jag det problemet för då ska jag o jobba, tjohej, betydligt roligare än att sitta o glo hela dagarna. Nej om man skulle ta o läsa lite så att man hinner bli klar med Breaking dawn till jul.

RSS 2.0