Hej o hå

Jaha då satt man här igen, ont i knäet, som vanligt efter ett pass i förbutiken, men blir väl bra medan jag sover, som vanligt. Nu vet jag vad "vanliga" människor gör på mors dag, de handlar, hela tiden, korv och trisslotter. Så istället för min vanlig seg söndag så blev det en lite halvsvettig söndag periodvis, men det ordnade sig ganska bra tycker jag.
Här hemma har min plutt kommit hem igen efter en helg hos mormor tillsammans med mamma, tyvärr sover hon så jag får vänta med att busa med henne till imorgon, lyfta på huvudet har hon lärt sig riktigt bra nu. :)
Tillbaka till jobbet, har kommit fram till att jag helhjärtat hatar det nya systemet med cigaretterna, problemet ligger till största del i att skärmen som man trycker ut lappar är så kopiöst felplacerad så det finns inte. Alla kunder tycker det är krångligare, vilket det egentligen inte är, de blir irriterade på oss som jobbar för att vi har ett så jobbigt system, de gör fel för att de inte läser ordentligt och vi får i slutändan göra om det själva så att kunden blir nöjd. Dessutom så är det ju fel på den jävla tekniken också så att det ändå alldeles för ofta slutar med att man får ge kunden ett paket i handen direkt, vilket känns väldigt dumt när man först sagt åt kunden att springa iväg tio meter för att trycka ut en lapp med vilka cigg de vill ha.
Tanken med det nya systemet var väl dels att vi skulle spara tid, det gör vi nog inte, förut så spenderade vi kanske 1-2 timmar åt att sortera kort till vensafen, ny spenderar vi flera minuter åt varannan kund som köper cigaretter eller snus. Tidsvinst? Nja tvek på den. Hoppas verkligen att svinnet har minskat ordentligt annars tycker jag inte att det är värt det.
Man får tänka på de positiva istället, en del tanter blir glada när man visar hur man trycker fram en lapp med cigaretter, resten tycker att man är en idiot som inte bara ger dem ett paket cigaretter i handen. Jag förstår dem.
Hej hej jag är glad idag.

Ojojoj...oj!

Ja oj kan man säga, var riktigt länge sedan jag skrev något här, illa. Nåväl alla kan vi fela ibland :P

Livet har väl blivit mera spännande sedan sist, konstigt vore det väl annars då jag fått en dotter som man numera ska ta hand om, jag som knappt kan ta hand om mig själv! Tur att man har Linda som kan hjälpa en hålla ordning på torpet.

Annars jo, jobbet flyter på, har blivit mera varm i kläderna i förbutiken nu så känns inte som en katastrof varje gång jag jobbar där, kassan är fortfarande favoriten men lite omväxling är bra. Lite tråkigt är det dock att jag bara ska vara i förbutiken i sommar och inget i kassan, men men är inte så farligt där inne bara mitt knä håller ihop. Fattar inte vad som hänt, en dag hade jag bara ont i det, som om någon liten tomte sitter där inne o klämmer sådär lagom hårt så att det precis gör lite ont, både när jag står och när jag belastar knäet när jag böjer det. Positiva är att det inte gör ont när jag spelar fotboll. Fotboll ja, hade varit roligt att kunna träna så som jag gjorde för några år sedan, men orkar och hinner inte. Skulle inte vara någon vinning i att träna hela min lediga tid även om visst lite mer skulle jag väl kunna träna, om jag tränade innan jag börjar jobba. Men kruxet är ju att det inte är så roligt att träna på egen hand.

Undrar om Champions League finalen var kul att se, missade den också precis som hockey-VM och fotbolls-VM. Varför? Jo för att jag precis som vanligt var på jobbet och...jobbade?

RSS 2.0