Då hade man börjat

Ja nu har jag börjat så smått på min nya blogglook, dock inte kommit så långt eftersom jag inte riktigt vet hur jag vill ha den, sen är inte min kunskap den bästa heller så det blir lite "trail and error" tills det blir någorlunda som jag tänk mig. Hade i alla fall tänkt få bloggen lite ljusare, och har man riktig tur kanske jag kastar in någon färg! Nej nu ska jag nog ta o förpassa mig till sängen, ska ju faktiskt jobba imorgon, börjar dock inte förren 14 så jag hinner nog få i mig tillräckligt med kaffe för att orka med arbetsdagen.

"Hur tänkte du där?" Jag har inte tänkt, jag har känt o det känns jävligt bra oavsett hur det blir


Grubbel

Jag funderar på om jag ska ta o göra ett litet ansiktslyft här på bloggen, frågan är bara hur jag vill att det ska se ut, och om jag orkar men har man väl börjat så brukar det lösa sig till slut.

Annars då? Jovars, huvudet gör inte ont längre, inte hela tiden i alla fall och när jag väl känner av det så är det inte värre än att jag klara av det utan att gnälla. Eller där ljög jag ju, jag gnäller på att jag inte kan träna. Känns lite dumt att riskera huvudet för att jag är sugen på att spela fotboll, man har bara ett huvud liksom. Ska nog åka in till stan o kolla till så att grabbarna sköter sig utan mig på planen, vilket förmodligen inte är så svårt men jag vet det inte förren jag sett det.
Imorgon är det åter dags för jobb och det kommer förhoppningsvis gå bättre än i söndags då jag inte var till någon större nytta utan bara tyckte synd om mig och mitt huvud och var lite lätt borta i huvudet hela dagen. Fan snart kommer jag nog råka sparka på något olämpligt, så sugen är jag på att spela fotboll, bara en liten parantes. Nåväl, vad ska man säga, man vet inte vad man har förren man förlorar det eller vad man ska säga, dock så har jag huvudet kvar så jag får en chans till vilket är tur.
Vädret verkar fett nice idag också, jag har inte varit ute idag så jag kan inte säga säkert att det är det men solen skinner och det är ett klart plus. Hmm kanske skulle ta o gå ut o gå en sväng?
Nej just fasen, jag skulle laga mat nu ja, hade ju varit illa om jag glömde det, varken jag eller pappa brukar ha världens bästa humör om vi inte får mat...

Skallverk

Har man inte problem så kan man skapa nya. Man kan t.ex. ramla slå huvudet i golvet o få hjärnskakning, dock inget jag rekommenderar. Tro mig jag har ganska nyligen testat, blev väl inte direkt helt nöjd om man säger så. Men men life goes on, dock blir det nog väldigt lite träningar i veckan, hjärnskakning och fotboll känns inte som någon toppen kombination, tror inte det är speciellt bra att träna överhuvud taget när man har hjärnskakning. Men vad vet jag, jag är inte någon läkare direkt. Just nu är jag sjukt sugen på att plocka fram dammsugaren och städa rummet lite men jag tvivlar på att resten av familjen skulle bli speciellt nöjd om jag gjorde det. Nåväl, imorgon är en ny dag, då kanske man tar tag i saken. Problemet är bara att jag aldrig är sugen på att städa på dagarna utan bara på kvällarna eller dagar då jag absolut inte har tid. Någon som känner igen sig eller är det bara jag som är sån? Hmm kanske blir städning imorgon, på riktigt, jag ska inte jobba, kan inte träna och i princip alla är upptagna med att göra något vettigt, kvar blir jag och mitt stökiga och skitiga rum, jippie...!
Sen så är jag sugen på att gå till glassmagasinet, min glasskompis ska bara ha tid, om nu det någonsin kommer ske återstår att se.
Nej nu lockar sängen lite och huvudet värker, livet är underbart...

Några dagar i Stockholm

Jaha då hade man flytt från ön för ett par dagar. Sitter i skrivandets stund i min kusin Malins lägenhet och ser på How I met your mother, så jäkla bra,  efter att ha gått en promenad för mig själv. Hittade dessutom tillbaka vilket var mer än man kunde förvänta sig eftersom jag gick utan att riktigt tänka på var och hur jag svängde, men jag kom tillbaka hel o ren.

Igår var en riktigt bra dag med stadsvandrande med Rebecca, riktigt trevligt måste jag säga. På kvällen blev det Harry Potter vilket också var trevligt på sitt sätt.

Idag har inte varit en fullt så rolig dag då Rebecca skulle på födelsedagskallas hela dagen utan mig så jag har legat här o glott på meningslös tv, läst en halv bok (som var bra) och som jag tidigare skrev gått en promenad.
Imorgon är sista dagen här i Stockholm och sista dagen jag träffar Rebecca på länge, men hoppas det inte tar lika lång tid innan vi ses nästa gång som det tog för oss att träffas den här gången.

RSS 2.0