Ajaj

Usch träningen var tråkig, inte speciellt mycket folk där heller vilket gjorde det ännu tråkigare. Fick ont i axeln...igen. Det tyckte jag var lite tråkigt eftersom jag inte kunde röra på den utan att det gjorde ont när jag sprang, så därför blev det inte mycket rörelse från min sida, gjorde vasd som krävdes inget mer. Finns inte mycket mer att rapportera.

Leeedig

Onsdagar är veckans skönaste dag, inte bästa utan skönaste, man är ledig samtidigt som alla andra går i skolan. Idag har jag egentligen inte gjort så mycket fixat lite med min blogg, lite svårt att missa, suttit o häckat vid datorn i största allmänhet och tittat ytterst lite på cos x medan jag åt. Fick precis några mystiska ryckningar i högra armen, undrrar om man kan slippa träningen för det? Iofs är det ganska kul att träna men idag blåser det och regnar lite då o då, inte så kul att springa runt på en fotbollsplan då. Fast kan vara kul ändå, nu när Hasse är vid makten tränar vi mer passningar o teknik än under Rogers diktatur, då var det fysiken och försvaret som prioriterades, skit i att anfalla förvara alla matchen o hoppas på oavgjort, ungefär så verkar det som han tänker, verkade Peter också göra men han har ju flytt till Graip. Aja nu ska jag fortsätta spela xbox innan jag ska träna.

"Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla"

Måndag denna måndag

Hu vaknade klockan ett i natt och hade fick för mig att jag hade försovit mig till Coop forum, som tur var kom jag på bättre tankar och somnade om.
Jepp glof blev det idag också, gick bra tyckte jag, fast vi spelade inte så mycket, såg på en golffilm, massa konstiga situationer som kan uppstå när man spelar golf, hur man ska tolka regler o sånt, ganska kul eftersom situationerna var så fullständigt galna ännu roligare var det att allt hade hänt på riktigt.

Sen vart det att ta sig till skolan där man roade sig med att göra lite.

Nu är jag hemma och gör inte mycket mer. Muffin var sjuk idag, det tyckte Komposten var lite tråkigt.

Blod, svett o tårar

Jepp det och en massa skratt har det blivit denna helg
I fredags var jag inte i skolan utan var på min farfars begravning (tårar) det var ändå inte så farligt som man hade kunnat tro. När jag blir stor vill jag bli som min farfar, glad o trevlig alltid något att säga. Inte så konstigt att han hade många vänner. Tyckte väldigt synd om pappa då, kan inte vara så kul att begrava sin egen pappa. Nej usch min pappa ska leva för alltid.

På kvällen, eller egentligen var det inte kväll längre utan snarare natt, var det dags för Coop Forum Cup!  (Svett) Spelade med VAIS, ganska kul även om vi bara vann en av tre matcher, gillar seniorfotboll då är det tillåtet att döda varandra på planen, eller inte riktigt men man får tacklas mera än när man spelar med juniorer. i första matchen lyckades Alfred (har inget bra smeknamn på honom men det kommer nog snart) få näsblod (blod). Har ingen anning om vad han gjorde för att få det men blödde gjorde han. I sista matchen blev en snubbe tydligen lite sur på mig och sprang in i mig bakifrån så att jag flög ett par meter, fick lite ont i nacken men det har gått över nu bara lite småont i ena axeln. Hör o häpna så blev jag matchens lirare i sista matchen, första gången i mitt liv faktiskt. Mellan matcherna satt jag o Alfred (måste komma på ett smeknamn snart!) och flumma ganska ordentligt så nu har vi bestämt att han, jag och Cedis ska vara med i Guldracket med namnet 2½=HB, bästa namnet genom tiderna, tråkigt att alla är jätte dåliga på pingis. Efter alla matcher o flum var det dags att åka hem o sova, då var klockan halv sju ungefär, på morgonen

På den nya dagen (som jag knappt hade koll på vilken det egentligen var) gjorde jag inte mycket, sov till ett nångång och gjorde den enorma kraftanstängningen att ta mig till datorn (1,5 meter). På kvällen tog jag mig tillbaka till sängen för att vila lite innan det blev dags för att åka in till staden för att spela fotboll (igen). Den här gången spelade jag med AIK, vann två matcher och förlora en men åkte ur ändå. Notera att vi skulle kanske ha vunnit mot Graip (det var dem vi förlora mot) om inte vi hade haft världens sämsta domare, jag brukar inte klaga speciellt mycket på domaren men denna är värd ett pris för sin extrema inkompetens, domaren är ingen mindre än våran alldeles egna Johan Pettersson, så dålig som han var går det inte att vara.

Nää nu ska jag nog sova, kan nog vara bra att göra det ibland.

sämre planering får man leta efter

Den som har planerat gruppspelet i Coop forum cup, som det tydligen heter, borde få skjutas, eller något annat mysigt. Så dumt kan inte en människa i denna värld planera. Eftersom det inte är tillräckligt med lag för att ha fyra grupper i herrjuniorerna har man gjort tre. Den som vinner grupp ett går direkt till final medan den som vinner grupp 2a och grupp 2b (varför inte bara döpa dem till 2 och tre?) måste spela en semifinal. Okej fine det fanns inte tillräkligt med lag för att ha fyra grupper s¨att det kunde vara två semifinaler men du kunde gjort grupp indelningen lite bättre, grupp ett består av tre lag medan grupp 2a och 2b består av fyra och efter att ha vunnit sin grupp måste man spela en semifinal, vilket skit. Om man spelar i grupp ett är chansen en på tre att man kommer till final men spelar man i grupp 2a eller 2b så är chansen en på åtta. Rättvist? Skulle inte tro det va

Så nu har jag gnällt färdigt. Over and out

sluta nu

usch just nu känner jag bara för att ge upp allt. Fick lust att göra det för ungefär tio minuter sedan. Det är nog första gånger jag känner att allt, verkligen allt saknar mening. Jag har absolut inte någon lust att hitta på något skoj. Dåligt mår jag också, rent fysiskt alltså, kanske är det överträning, jag vet inte, känns lite långsökt har ju inte tränat sååå mycket.

Igår fullbordade jag mitt tionde träningspass, för första o sista gången. Ringde Imer igår o sa att jag tackade nej till IFK, spelar med AIK istället, nåde Roger om jag inte får spela juniorallsvenskan.

Idag hade jag golf, det var ganska kul, såsade runt med Jakob halva lektionen men lyckades ändå få det att verka som att jag (vi) gjorde något vettigt, tror jag. Sen blev det dags att ta sig till säve där det vankades muntlig presentation om realismen, gud vad jag hade förberett mig bra, skrev mitt tal under lektionen. Gick nog ganska bra ändå med tanke på hur förbered jag var. Sen skulle vi jobba med våra engelskspråkiga länder, tror jag. Men Ewa hittade inte  datorvagnen, den måste ha gått vilse. Hon pratade som att vi kunde gå hem eller iaf skita i att jobba, vilken jag med glädje gjorde, kunde inte åka hem dock eftersom bussen hade gått för en kvart sedan. Fast i efterhand verkade det som att min grupp hade jobbat lite ändå, tabbe av mig som bara gick, så nu ska jag klura ut varför de snackar engelska i Australien.

Efter den där skolan var det iaf dags att träna. Var inte så fasligt kul att träna i regnet men man ska inte klaga, eller jo det ska man för det började hagla , det var inte så kul. Annars jo tack träningen gick dåligt. Kände mig lika pigg i benen som en sengångare är snabb. Huvet satt väl på axlarna antar jag men jag använde det inte til något vettigt, tänkte långsammare än en sam-elev, då är det illa.

Nej nu är jag inte lika anti allt iaf, världens terapi det här ju. Aja nu ska jag ut o möta världen, iaf ska jag spela xbox eller något annat viktigt.

Hej dåååå!!

wiie

I fredag var jag o Muffin o simmade, vi druknade inte. Det gjorde iaf mig lite chockad. Sen gick vi o lyssnade på när Ruben, Niklas, Jakob o Tobbe spelade på fenix. De var faktiskt bättre än vad jag trodde, synd att man inte hörde ett skit av vad Tobbe sjöng.

Igår hade jag världens mysigaste dag. Tränade totalt fyra timmar. Kan det bli bättre? Var hemma hos Muffin o störde lite också. På kvällen när jag trodde att jag skulle kunna ta det lugnt o mysa med min xbox ringer Rebecca vilket var väldigt överraskande. Senare på kvällen blev jag på dåligt humör, vet inte riktigt varför men det blev jag.


Idag så har jag skrivit liiiite på mitt tal till svenskan och....och...spelat xbox! Ikväll ska jag träna, ovanligt värre, det blir min tionde träning den här veckan. Fast nästa vecka kommer det nog att bli lugnare, ska sluta träna med IFK.

så dåligt, så dåligt

Usch jag har nog aldrig mått så dåligt efter en träning som jag gör idag, bajs. Mådde pyton efter halva träningen då skulle jag "bara" springa fyra km till. Oj vad pigg o glad jag var efter det. Fast det fanns ju en fördel med det, jag fick hjälp o ställa mig upp, först av Nisse o sen av Mattias. Herregud jag trodde att jag skulle spy, vilket jag aldrig har gjort på en träning. Har bara gjort det en gång fav utmattning o det var fem år sedan eller något liknande, efter Young Baltic cup när jag skulle cykla hem, spydde efter en backe. Fast det var kanske inte så konstigt att jag spydde då eftersom jag hade spelat tre matcher den dan.

Annars då? Jo tack det är bra har lyckats fixa fram en ny grammatikbok till tyskan så nu kan jag göra läxorna vi får om jag vill, men det vill jag inte. Nej usch jag vet inte riktigt hur jag ska välja. Ska jag stanna på Gotland nästa år eller ska jag åka till Uppsala? Ska jag spela i AIK eller i IFK? Vad tycker du? Jag vet inte riktigt vad jag tycker.

lite nyheter som ingen bryr sig om

jepp nu var det nyhetsdags. Idag har jag fått reda på lite grejer som ingen som läser det här bryr sig ett dugg om men iaf något ska man ju skriva.

1. Min farmors bror har dött, det nya året har inte börjat bra för henne.

2. Min farbror ska flytta in hos min granne, kul för honom men tråkigt för farmor som blir helt ensam.

3. När jag o pappa var i stan o köpte kpostym åt honom och ett par kostymbyxor till mig träffade vi Imer (IFKs tränare). Han sa att om jag började i IFK skulle jag vara en av de 16 spelare som skulle få spela i A-laget.

Oj nu har du nog somnat efter alla nyheter. Men tack för att du orkade läsa rubriken

trött kropp, glad jag

muahaha! jag tränar fortfarande som den idiot jag är, i söndags blev det dock "bara" ett pass men det kompenserade jag igår genom att dubbelträna, först AIK sen IFk. Man kan nästan tro att Imer vill att man ska spela där, frågar hela om jag bestämt mig var jag ska spela och om jag har hört något från AIK. I AIK är det tyst som i graven, vet ingenting om allting. Idag har jag varit i skolan (nahaj) där jag roade mig så gott jag kunde, hade bokprat (wiiiee.....not) det gick helt okej med tanke på att jag hade förberett mig såååå bra. Efter skolan fick det bli gym, det var inte så mycket folk där när jag kom dit som jag hade fruktat så jag kunde göra mina dumma övningar utan att behöva trängas med massa spännisar som dreglar på vikterna. Nu är jag hemma och det tänker jag fortsätta vara ända till imorgon då hade jag tänkt åka o snacka med Studie o Yrkesvägledar tjosan-tanten. Kan vara bra o fatta vad jag ger mig  in på innan jag söker till Forsmarks grejen.

Usch min kropp är trött tror jag men jag tycker den är ett dumt monster, jag vill träna. För att citera Vladdi "Så länge inget är brutet kan man träna." Iofs var han nog inte speciellt seriös när han sa det men jag tycker han är en klok man så honom lyssnar jag på. Har jag sagt att jag tycker han är den bästa tränaren jag haft, troligen inte, men det är han.

argh!!

Jupp dagen började med träning med VAIS, gick ganska bra kände mig pigg i benen som omväxling. Efter det var jag på gymmet för intruduktion, vilket kändes onödigt eftersom jag redan kunde alla övningar. Efter den oerhört roliga intruduktionen var det dags för träning med IFK. Den gick desto sämre men inte helt misslyckad ändå.
NU har jag grälat med Frida halva kvällen, just nu finns det ingen jag hatar mer än henne och så kommer det nog att förbli. En annan sak som jag kom fram till idag är att jag vill gå på Forsmarks gymnasium i höst, vet inte om det går men skulle vara kul.

jupp jupp nu ska jag inte göra något alls

vinden blåser

usch det blåser ute, det är jobbigt för då låter det en massa i trädet utanför fönstret, aja jag överlever. Skolan idag var som vanligt ganska tråkig blir inte direkt bättre om man lyckats tappa bort böcker tex tyskaböcker, aja det gick bra ändå...kanske. På biologin gjorde jag och Muff inte ett skvatt, eller jo vi läste i en helt störd bok kommer inte ihåg vad den hette men jag rekommenderar den. Sen blev det träning, nu blev du överraskad va? Tråkig löpträning men jag överlevde, tack gode gud, och efter att ha värmt upp mig med en dusch har jag suttit o degat med min xbox. Jepp jepp imorgon är jag ledig från allt vad träning heter om jag inte går med Benji till gymmet vill säga då blir det lite träna.

Nej om man skulle ta o göra något av sitt liv, typ äta en macka eller något

nu är jag här igen

oj nu var det länge sedan jag skrev något här. Aja det får vi ändra på, eller egentligen är det jag som ska ändra på det ni andra läser bara. Andra dagen i skolan idag. Kände mig ganska trött i kroppen när jag steg upp imorse, kan bero på att jag tränade i 3 timmar igår, först med AIK och sen med IFK. Antar att jag får skylla mig själv, inte någon som tvingade mig att träna båda passen. Idag har jag lyckats tappa bort min tyska grammatik bok i någon affär, grattis Johan! så det kommer nog inte gå speciellt bra på läxförhöret på torsdag. Aja det löser sog nog.
Nu ska jag gå och inte plugga eftersom boken försvann, d'oh!

Hopp o hej leverpastej

Ett jävligt slut på lovet

Jahopp då närmar sig jullovet sitt slut för den här gången. Det kunde ha slutat på ett betydligt roligare sätt. Igår när jag steg upp fick jag höra nyheten att min farfar hade dött, inte någon vidare rolig nyhet direkt. Så hela dagen blev ganska deppig. Gjorde dock en upptäckt, när jag är väldigt deppad får jag lust att städa, blev lite sur när jag kom på att det kanske inte var någon vidare bra idé att börja damsuga klockan tre på natten. Då gick jag o sov istället. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på eftersom min dator har pajat, igen, och jag vet inte om jag orkar fixa den idag. Kan alltid roa mig med lite XBOX som jag gjort de senaste dagarna.

Tack för mig

R.I.P. Gösta Olof Jakob Ansin

juuu

vet du? igår fick jag tillbaka min xbox, jag blev så glad när budkillen ringde klockan tio på morgonen o frågade var jag bodde. Han är nog den enda som fått mig glad genom att ringa o väcka mig. Inte så svårt att lista ut vad jag gjorde igår kanske, och idag för den delen. Något mer än xbox har det inte blivit. I onsdags var jag iaf o tränade, första gången sen...ehm...väldigt länge. På träningen konstaterade jag att: jag tränat för lite, ätit för mycket och att golvet var äckligt halt. Efter träningen noterade jag att jag hade lite svårt att se på tv, allt flimrade framför ögonen och jag kände mig lite allmänt borta men efter en halvliter nyponsoppa så blev det bättre. Oj vilken tabbe jag hade nog träning idag. Lite sent att komma på det nu, vet iofs inte när den började men det var nog ett par timmar sen. Aja shit happens.

Nej nu ska jag....spela xbox

zzz morgon

lite onödig fakta för dagen:
klockan 08:09 har det redan varit två personer inne på bloggen (vem sätter sig o läser min blogg mitt i natten? verkar ju dumt då ska man ju sova)

Man får plats med 72 fikon i en kundkorg på ICA MAXI

Klockan fyra snöade det

Jag har "tjänat" två pennor och en hög post-it lappar

Jag är trött och därför ska jag gå o lägga mig (alltså ta ett steg och sedan lägga mig i sängen)

shit!!

Jag har gjort något jätte dumt. Jag vet inte om det kommer att bli bra igen, jag hoppas såklart att det blir det men ser inte direkt ljut ut just nu. Mår illa över det jag gjort. Hur i helvete kunde jag vara så dum?! Har lust att försvinna från jordens yta och aldrig mera komma tillbaka, låta alla leva utan mig, skulle nog bli lättare för alla om det blev så. Jag är hemskt ledsen för det jag gjorde jag hoppas du förstår det.


Den som inte vet vad det gäller ska hålla käften och den som vet det ska vara lika tyst den

nytt år för den som missat

Jupp nu blidde det  nytt år pojkar o flickor. Igår var det, hör o häpna, Nyårsafton!
Vaknade hemma hos Linnea vid den tidiga timmen tolv. Sen försökte vi göra oss i ordning, vilket vi lyckades med, och tog bussen in till da city. Där blev det tack o hej för jag skulle åka hem till mig hon fick klara sig själv, vilket hon gjorde eftersom hon skulle hem till Neelam. När hemmet kom fram till mig satte jag mig på min ända och väntade på att kolckan skulle vandra lite innan jag gjorde mig i ordning för kvällen.

Kvällen började ganska bra med fest hos Anna men sen när folk gick ner till hamnen var det dessvärre så att en person som tog Louises kappa och skor vilket resulterade i en fruktansvärt sur Louise. Hon lyckades få tillbaka kappan och skorna ska hämtas idag, dessvärre försvann hennes mobil i samma veva och den har inte kommit tillbaka. Hmm trist.

Vet inte riktigt vad jag komma med för "roligt" arr skriva därför går jag

RSS 2.0