Här var det dött...

Nu var det ganska länge sedan jag skrev något här, stora boven i dramat är min dator som inte fungerar, först brann ett chip i nätagget vilket jag ganska självklart bytt ut men det har itne hjälpt mycket, datorn är fortfarande död.
Har väl egentligen hänt en hel del sedan jag skrev men minns inte vad, och det jag minns vill/orkar jag inte skriva, ni får helt enkelt leva med att jag låter en liten del av mitt liv vara hemligt för er.

Imorgon är det mösspåtagning, tjohej.
På söndag är det studentbal, tjohej en gång till.
På torsdag nästa vecka tar jag studenten, Tjohej med stort T


You don't shine but you make me smile...

Schtek

Jepp nu var det maj och rent logiskt var det valborg igår, fjortisarnas högtid nummer ett. Enligt mig är det ganska meningslöst att supa skallen av sig på valborg, vilket andra tydligen tycker är meningen med valborg. Dock ska jag tydliggöra att jag inte är emot att man festar på valborg och dricker mendan man festar, viss skillnad faktiskt.

Jag själv befann mig i Ragnhilds lägenhet och festade så smått med henne, Manfred, Johan, Patrick, Frida, Lorren, Tara och minst lika många till. Hade det faktiskt jäkligt trevligt även om det kom en surtant och sa att vi skulle sluta väsnas, en aning stämningsdödande att inte kunna spela musik så att alla hör. Jag kom i alla fall tryggt efter att ha följt Frida och Lorren hem till dem och sedan Nicklas hem till honom innan min supermamma kom och hämtade mig och körde hem mig.

Sist men inte minst vill jag skratta lite åt alla muppar som sminkar sig som rådårar och sedan anser sig snyggast på jorden med sina tre centimeter tjocka lager av smink i ansiktet, liksom snacka om att göra sig av med alla karaktärsdrag varför inte bara trä en pappkasse över huvudet och klippa ut hål för ögonen?

RSS 2.0