Anledningen

Juste glömde säga varför Ebba var vaken, anledningen heter Sims 3, haha hon är nörd! Stackars människa fick det i födelsedagspresent av sin pojkvän, Torb, att han bara vågade nu kommer hon ju dissa honom för att sitta vid datorn istället!

Ännu en kväll som blev till natt som förvandlades till morgon

Ja å var det dag, Sverige mot Serbien i en direkt avgörande match i Grupp B i U21-EM. Johan, Manfred, Patrik, John och jag samlas hos Manfred för att efter att just Manfred, Johan och jag mumsat i oss varsin pizza, heja fram våra trogna landsmän....efter att vi gått till Vibblehallen för att köpa godis, vilket vi dessutom inte gjorde utan vi kom hem med en vattenmelon, duktiga grabbar. Kommer tillbaka lagom för att se reprisen efter Sveriges 1-0 mål, tjo och tjim och resten av matchen var bara transportsträcka, som innehöll, galna tacklingar, trampade i ansikten och två röda kort. Ett helt underbar match helt enkelt.

Efter denna tillställning var vi kvar hos Manfred och gjorde i princip ingenting, låter kanske inte sådär väldigt skoj men det hade vi ändå, i alla fall jag och Johan som flummade loss som små tokar. Kan säga tt vi kom fram till följande: kebaben var slut, Hassan var slut, Muhammed hade lagt kniven i frysen, den milda såsen var slut, den enda sås som fanns var stark  men vitlöken var slut så jag fick nöja mig med tabasco.
Alltså, ingen lokig vilket var jäkligt kul, speciellt om man står med varsitt par boxningshandskar och knuffar på varandra medan man kommer fram till detta.
Nåväl körde även hem denne tokfan vid namn Johan oh då kom jag med den briljanta kommentaren, "du kan alltså inte hitta på något på torsdagkväll eftersom du ska jobba på måndag." Detta direkt efter att Johan sagt att han inte kommer att orka vara med på något på torsdagskvällen för att han ska jobba på fredagen, ytterligare ett skrattanfall innan jag börjar min lite lagom snabba färd hem till min boning där man möter Ebba i köket, "Hej, kommer du nu jag började undra..." Ofta man är vaken klockan tre på natten liksom....

Nej nu orkar jag inte skriva något, vi får väl se om jag orkar jävlas med Johan på torsdag bara för att just jävlas.

Perfekt tajming, as always

Jag gillar itne näsblod, det är faktiskt väldigt onödigt, det är förkylningar också för den delen men just nu stör jag mig faktiskt mest på näsblod. Hade tänkt gå o lägga mig men när jag snyter mig för att kunna andas någorlunda under natten, dessvärre blev det lite misslyckat, blodet började rinna och jag kan inte sova. Fast jag hade kanske inte kunnat sova ändå, jävla hosta man har också, nästan så man blir lite sned på min hälsa just nu.

Bortsett från min mindre lyckade hälsa så har midsommardagen avlöpt ganska bra, vaknade hemma hos Manfred några gånger på morgonen så kom jag till slut upp vid ungefär halv tolv. Efter det såg vi (Olsson, John, Manfred och jag) på en b-film, eller Jag, Olsson och John såg Manfred sov. Efter det blev det fyra timmar med Made, helt stenkorkad tv men i brist på annat så. Körde hem Olsson på vägen hem och när jag väl kom hem blev det lite XBOX innan jag tog plats i tv-soffan och såg på fotboll och film.

Nej nu har näsan slutat rinna, kanske skulle ta o krama kudden. Tack och adjö

Midsommar at Vibble

Då var det midsommar, sill, potatis och nubbe är det gamla vanliga jag körde på potatis, kotlett och öl, funkade minst lika bra, kan kanske bero på sällskapet...och att jag slapp laga maten dock skalade jag potatis, lite för mycket dessutom men man kan aldrig ha för mycket potatis som ingen brukar säga men det är det egentligen ingen som vet något om.
Mer än att äta denna kväll så har vi (ett gäng på några stycken) spelat brännboll, kubb och flummat lite mer än vad som är hälsosamt för en pensionär, inte så väldigt mycket alltså.

Det börjar bli ljust ute...igen, det var ljust för några timmar sedan också men det antar jag att ni redan visste, för den som hade ögonen i handväskan när de var ute o körde bil. Jag har kommit fram till att jag egentligen inte har något vettigt att säga när allt kommer omkring men det är ju inte mitt problem utan egentligen erat eftersom ni sitter och läser det jag skriver. Men jag kan avslöja att jag inte kommer att köra bil hem, det kommer nog att bli en omväg förbi diket om jag gör det, fast vem vet man kanske hittar en miljon när man kör i diket, eller så blir man av med körkortet för rattfylla, nästan så det är värt risken, eller?

Dåligt uppdaterat

Jag ber alla mina läsare om ursäkt för att jag varit så slö på at uppdatera bloggen men ikväll orkar jag inte göra något åt det, jag är trött och jag är förkyld, jävla skit. Nu ska jag fortsätta se på Willow.

Känns inte helt kanon ändå....

Jag förstår inte

Jag förstår inte hur det har gått till men jag har vänt på dygnet, skyller lite på John och Manfred, vaknade klockan ett, precis som igår, efter att ha varit uppe till klockan fyra och hängt med folket. Denna gång hemma hos Manfred, sist var det hos Johanna men det var ändå Johns och Manfreds fel att jag var vaken så länge. Anledningen till att vi var hemma hos Manfred var att vi först hade varit och spelat (eller vad man säger) laserdome med Manfreds syrra, hennes kille Johan, Johan Olsson, Patrik, Johanna och John. Efter att John visat sig jävligt bra på laserdome åkte vi och åt innan vi bestämde oss för att åka hem till MAnfred och spela kubb, men då med desarmerad skara eftersom Johan O skulle jobba idag och Patrik vet jag inte varför han försvann men det gjorde han. Manfreds syrra med partner ville helt enkelt inte vara med, tror jag, men vi hade kul ändå. Var lite skoj att det lag Manfred var med i alltid förlorade, stackars grabben. Efter kubbspelandet blev det te och kortspelade och där fick Manfredsin revanch medan jag blev totalt krossad, som vanligt.

Nej nu ska jag äta lite frukost, tack och hej

En slapp dag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, varit hemma o degat, lagt upp ett par bilder på bloggen (förra inlägget). Ser just nu på scrubs men det lär väl gå över. Förkyld har jag blivit också, skyller på Ebba, eller Manfred eller kanske Johan, jag har några att välja på.

Men på tal om ingenting, jag är gryt sugen på att skaffa Assassin's Creed 2 när det kommer ettan var skoj och tvåan verkar ännu bättre! Se och döm själva ni som orkar annars får ni klara er utan.


Tre bilder från lördagskvällen

Tänkte kasta upp lite bilder från kvällen hos Manfred, blev bara tre bilder dock, resten kommer finnas på facebook så småningom

En liten Johan sitter och glassar

Blev lite guitar hero också

Muntra miner var det nästan hela tiden också


Nu är det natt igen

Ja då var det alltså natt igen och jag sitter här och skriver...igen. Har faktiskt gjort allt jag skulle göra igår, åkte och röstade och jag blev föräxlad med min pappa, skiljer ju bara 35 år mellan oss men det fixade sig, vet inte ens om pappa röstade. Efter röstningen åkte jag direkt till matchen i stan, tyvärr så gick det inte sådär överdrivet bra, första bollkontakten resulterar i att jag skjuter mig själv i ansiktet, ingen bra start på matchn alltså. Fick spela 90 minuter även om jag tyckte att jag kunde h ablivit utbytt i första halvlek för att jag spelade så dåligt men icke sa nicke jag fick fortsätta och i andra halvlek fick jag spela centralmittfältare, där gjorde jag en godkänd insatts tycker jag. Tyvärr hjälpte det inte att jag spelade okej i en halvlek utan vi förlorade med 3-0 och enligt mig var alla tre målen skitmål som vi egentligen inte ska släppa in, men men det går som det går när man inte springer.

När jag tagit en dusch så åkte jag hem till Karolina efter att ha inhandlat lite godis på MAXI, kom hem till henne och då åkte massa folk som hade varit hos henne, snacka om att känna sig välkommen. Men en liten tapper skara var kvar och spelade kubb, den här gången vann jag faktiskt. Efter kubbmatchen så fick jag lite mat och ett gäng med kakor om jag kunde smaska på. Fick se hennes kattungar också. Vid åtta så började jag så smått bege mig till Johanna, blev dock aldrig något singstar utan vi spelade lite kort och pratade massor istället, Jag, John, Manfred och Johanna alltså, Johannas storsyrra gick och lade sig efter ett tag med ursäkten att hon skulle jobba...

När allt kommer omkring ska jag nog också gå o lägga mig. God morgon

Idag ska detta ske

Tjehej, nyvaken och pigg! har inte hänt sådär vansinnigt mycket sedan jag skrev sist, jag gick faktiskt och sov när inlägget var klart. Men det finns saker som kommer ske idag, jag ska åka o rösta för första gången i mitt liv ska bara äta frukost/lunch först. Sen ska jag åka in till stan och spela fotboll innan jag åker hem till Karolina och välter katter. Kanske sing star hos Johanna på kvällen också, beror på när jag åker från Karolina. Nej nu ska jag äta. Juste, ska lägga in bilderna från igårkväll också men det gör jag när jag kommer hem igen, när nu det är.

Mitt i natten

Känns som att det börjar bli ganska vanligt med att jag är uppe mitt i natten, dock skriver jag inte blogg utan jag gör annat spektakel men inatt ä natten då det händer. Att jag skriver blogg alltså.

Idag har jag haft min studentmottagning, trevligt med släkten från morsans sida, min farbror, min granne och Manfred, Johanna, Karolina, Jessica och Simon. Simon och Manfred fick även bevittna min andra granne när hans lastmaskin pajjade och han löser ett visst litet rökproblem med en trädgårdsslang. Man såg inga öppna lågor i alla fall.

På kvällen så åkte jag inte till Borgen och såg på Sverige-Danmark matchen med Johan, Patrick, Manfred, John och Johanna trevligt det också även om Sverige förlorade (efter att ha missat femtiotolv bra lägen).
På Borgen lyckades John med bedriften att få en drink över sig från en förbipasserande tjej/kvinna, det var tydligen kallt eftersom den innehöll krossad is och han fick allt i nacken. En stund senare kom det fram en skön snubbe som snackade om "smartness" fattade aldrig vad han ville ha sagt och inte heller om han menade att vi var dumma eller smarta. Vad jag däremot kom fram till var att han var sketet full och jobbade med att städa toaletter, spännande va?

Efter detta så åkte vi alla hem till Manfred där vi spelade lite Guitar hero och sedan degade och spelade något-spel-med-klossar-som-ingen-visste-vad-det-hette, jag förlorade ingen gång även om jag är stört darrhänt. Bilder kan komma att komma upp någon dag.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på The Kooks och åt toast (de tog slut innan inlägget blev klart) blev två glas nyponsoppa också men det är det ingen som vet något om.

På min att skaffa lista:
* Mobiltelefon som funkar klokt
* Guitar Hero: Metallica (med trummor!)
* Ny dator (min funkar som bekant inte)

Schtudenten!

Så då hade man alltså klarat av hela listan som jag la upp i förra inlägget. Studenten var relativt lyckad, råkade tappa min mobil från vangen, ner på gatan. Ca 2,5 meter fritt fall alltså, tror en bil körde över den lite sen. Man kan sammanfatta det med att den gick sönder, men SIM-kortet är kvar dessvärre hade jag nästan alla nummer på mobilen och inte på SIM-kortet. Lånar farsans mobil nu eftersom han ändå aldrig anvönder den så om det är någon som vet med sig att den gett mig sitt nummer efter augusti så kan man skicka ett sms till mig med sitt namn så kan jag plåga er när jag har tråkigt någon dag.
Olycka nummer två på studenten var när jag råkade få en mugg kaffe över mig på sista stoppet, det var varmt och blött. Annars så var dagen och kvällen lyckad, kanske lite tråkigt slut på den för mig (nej jag somnade inte i någonbuske eller något utan kom hem tryggt och säkert). Man får se vad det hela leder till.

Sitter o funderar på om jag ska åka till Johannas studentskiva eller inte, vet inte om jag vill/orkar.

RSS 2.0