Helgen som varit

Ja i helgen har det faktiskt hänt något, tro det eller ej.
I fredags var Johan, Patrik, Manfred och Jag ute o festade, även om det enda stället vi var inne på var lillebror sen så gick vi bara runt o flummade vilket var kul i sig. Vår egen lilla "förfest" kantades av popcorn och "skönsång" från mig och Manfred, Patrik spelade in mig när jag sjöng men jag har inte fått höra resultatet ännu, ska jag vara riktigt ärlig kommer jag inte ihåg vad det var vi sjöng men kul var det. Kul att Manfred var med också, han har varit som uppslukad av jorden i tre veckor eller något liknande och nästa helg lär man inte se speciellt mycket av honom iaf eftersom Johanna kommer till gotland.
Nåja kvällen slutade bra för nästan alla i vårat lilla gäng, nämner inga namn men en viss person mådde inte så bra efter ett tag.

Nåväl över till lördagen som jag halvt sov bort innan jag åkte till Maxi o jobbade vilket jag gjorde till kvart över tio och då åkte jag hem till Patrik och såg på Daredevil, sjukligt dålig film men det var kul. Kom hem vid två snåret och kom i säng vid tre ungefär.

Söndag, vaknar åtta av att Sanna ringer från Maxi och undrar om jag kan jobba vid tio "visst" säger jag och somnar om vaknar igen vid nio och gör mig i ordning. Slutar vid två för att jag ska spela fotboll, åker till västerhejde och får sitta på bänken till att börja med, lagom kul men ändå. Får komma in när det är ungefär tio minuter kvar av första halvlek och sedan blir jag utbytt igen i halvtid. Fick komma in igen när det var tjugo minuter kvar av matchen. Hur gick det i matchen då? Jo hör o häpna vi vann faktiskt... med 7-1!
Dagen avslutade jag hemma hos Manfred där vi såg Kenny starfighter, lite retard men nu har vi iaf sett den och till de som tycker den är dålig vill jag bara säga en sak, ni tycker fel. När filmen var slut så roade vi oss på riktigt töntigt sätt med att spela CS, typ toppen av botten, haha.

Jobbelidobb

Idag har jag jobbat, länge sen sist, det tyckte tydligen någon annan eftersom när jag kom till jobbet hade någon tagit mina arbetskläder så jag trodde att jag av någon mysko anledning hade dem hemma, vilket jag såklart inte hade. Morgonen sabbad iaf, ingen lugn glida runt morgon som jag ville ha nej. Men jag fick tag på lite kläder tillslut som tur var och kunde jobba på som vanligt. Juste, glömde säga det, jag började halv åtta i morse typ fem timmar för tidigt för min smak men men man ska inte gnälla när man väl får jobba.
Nu är jag trött och trött.
Snart bara två veckor kvar till irland!

Gör man verkligen så?

Idag vaknade jag lite förvirrad med en fråga i huvudet: "Gör man verkligen så?"
För att förstå problemet måste man backa lite i tiden till innan jag vaknade och in i min lite luddiga värld, nämligen mina drömmar.
Det jag minns från drömmen är att Ragnhild var hemma i sverige igen och skulle sova hos mig men innan hon lät mig sova skulle hon bara göra en sak, hon drar fram min fot, som jag inte kan känna, och biter av mig stortån! Då gjorde det ont och jag vaknade såklart.
Man borde kanske tycka att man inte bara skulle vara förvirrad och undra om man verkligen kunde göra så när man vaknade men det var min spontana reaktion. Nu i efterhand så är jag lite fundersam på hur man ska tolka det, är Ragnhild i hemlighet en kannibal? Lite obehagligt i så fall.
Alla som har några idéer kan ju klämma fram dem.

En annan sak som faktiskt är kul och inte bara obehaglig är att min xbox ska komma hem imorgon, det gör mig glad.
Peace

mix-it-up

Så jävla skönt avslut!

Jag börjar bli gammal

Det är något jag har konstaterat den här veckan, man har tid att tänka när man är sjuk. Var i tisdags om jag inte minns helt fel som min lilla kusin Rasmus, han har alltid varit liten enligt mig iaf, kommer ju faktiskt ihåg när han var en liten bebis, skickade en "vänförfrågan" på facebook. Vad fan? Var min första tanke när jag såg det men efter att ha tänkt i typ en sekund kom jag på att det kanske inte var så konstigt ändå, han går ju i trean...tror jag, den lilla trean alltså inte den på gymnasiet. Men om han har hunnit bli så gammal, hur gammal har då inte jag blivit? Jisses, ålderskrisen börjar tidigt iår....

En "sån" dag

Idag har varit en "sån" dag. Började på sämsta tänkbara sätt, vaknar klockan tio (det är tidigt för mig) av att pappa och en snickare håller på o ordnar med taken, på utsidan alltså men det hördes inne hos mig ändå, dessutom skakade hela mitt rum så det var nästan lite obehagligt men till allas glädje höll taket. Efter det så hände det inte så mycket på ett par timmar bortsett från att jag gick runt o hostade och var bitter över att jag gick runt o hostade. På eftermiddagen åkte mamma, Frida och jag in till stan en sväng. Alla skulle till banken i olika ärenden. Sen skulle Frida till tandläkaren så då körde mamma henne dit för hon inte orkade gå genom hela stan och jag passade på att klippa  mig. Efter att jag kom hem fortsatte jag att hosta innan jag åkte till Patrik och såg på fotboll, Svergie vann återigen och återigen var det ett otroligt fult mål som avgjorde matchen. Jag blev kvar hos Patrik till ungefär nyss, såg bland annat på Idol och matchen mellan England och Kroatien, England hade lekstuga och kunde enkelt vinna med 5-1. Nu hade jag tänkt sova om mitt öra som har börjat göra ont tillåter mig, samt om jag inte hostar hela tiden som jag gjort de senaste två nätterna....

Ny look

Ja idag har jag då ängnat mig åt att planera irlandsåkandet och, vilket kanske syns, ändrat lit epå bloggen. Tror jag ska ändra några småsaker senare men inte idag, ni får överleva, eller skrika till om ni vill ha tillbaka det gamla utseendet, eller ha ett nytt.
Peace

Förkylning

Ja då fortsatte man vara förkyld, skit, har varit hemma o hostat och snorat och tråkat. Fast jag har varit lite konstruktiv iaf, fixade så min xbox blir hämtad imorgon så det finns hopp om att den kommer tillbaka hel inom några veckor.

In the jungle....

Nu var det det länge sedan jag skrev något här men om jag ska vara ärlig har det inte hänt speciellt mycket heller, jag har jobbat, jag har hjälpt pappa, jag har jobbat och jag har spelat fotboll. Idag spelade jag fotboll, igen, och det blev en vinst! Eller jag spelade faktiskt inte om jag ska vara ärlig, jag fick sitta på bänken hela tiden vilket inte är riktigt lika kul som att spela.
Har varit förkyld från förra veckan och nu har jag lyckats dra på mig en sketen hosta också vilket gör mig mindre lycklig. Ska tugga halstabletter hela kvällen nu så att jag kanske kan spela något imorgon.
Peace out



Om alla avstånd bara vill bli mindre, mycket mindre, då hade jag kunnat vara med dig men nu är världen skapad som den är.....
Saknar dig min Ragnhild! Varför går inte tiden fort när man är ensam?

RSS 2.0