Lovet goes on

Jepp idag fyller gubben år, pappa alltså det ska jag fira med att åka skridskor med Rattmuff kan bli intressant att se hur många ben jag lyckas bryta. Aja igår var jag iaf o tränade, det var snudd på jobbigt. Mats blev glad när jag dök upp, tänka sig han som alltid är så sur....not. Träningen gick faktiskt över förväntan, trodde att jag skulle springa runt som en förvirrad tonåring på planen men lyckades nog stå rätt de flesta gångerna. Efter träningshistorien så skulle man in i duschen vilket även det är en intressant historia, så jäkla kalla, fy bubblan. Efter den mycket "värmande" duschen gick jag hem till Hulken o glodde på Svrige-Brasilien, ganska bra match även om man kunde förvänta sig mer av brasilien och att Shaaban gjorde världens groda men smällar man får ta, nog bara några miljoner människor som såg. Innan jag drog hem så fick jag lite spö, som vanligt, i FIFA 2001, riktigt fullt just därför är det kul.

Hmm nu ska jag nog filura lite för mig själv innan jag drar till da ishall.

ensam hemma.....nästan

Början av lovet har varit som ett lov ska vara dvs mycket slappa. Har tillbringat en bunt tid med Bulgarien som dessvärre åkte till fastlandet idag så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra fram till på lördag då hon återvänder. Vill även passa på att be om ursäkt över mitt fel i inlägget om bandvagnen i drive-in luckan, det var på MAX inte på McDonalds, shit vad fel man kan ha ibland tack för att du räddar mitt anseende i bloggvärlden. Egentligen har jag inget att säga här eftersom jag inte varit i skolan på grund av den hära lovet så kan jag inte rabbla upp mitt schema o säga vad jag inte gjorde på lektionerna.

Nepp era glad kaniner nu orkar jag inte skriva mera så ni får läsa något annat

Ledigheten själv

Jo men se på tusan nu vart det lov igen, inte mig emot. Har egentligen inte hänt något speciellt den senaste tiden så jag orkar inte skriva om något sånt. Jag var iaf på någon form av spelarmöte med fotbollen igår där man fick reda på lite om träningsmatcher o sånt, laget spelar tre denna helg och gissa vem som lyckades bli petat i två av dessa kan bero på att jag varit sjuk o inte tränat på två veckor. Blev dessutom sur eftersom det verkar som om matchen jag får vara med o spela är på grus, blä, fy, usch och äckel. En annan sak som jag blev lite irriterad på är att det verkar som om seriepremiären är på fastlandet istället för på Gotland som det står på SvFF:s hemsida. Viss skillnad att spela hemma på Gutavallen (som det även står på SvFF:s hemsida men risken att vi får spela där är ju lika med liten) och att spela i någon förort till Stockholm på en plan man knappt hittar till dessutom är det drygt att åka båt. Fast egentligen är detta inget aktuellt problem för jag kanske inte får vara med o spela den matchen heller.

Idag var ajg i skolan och hade det allmänt skolaktigt, åkte pulka på idrotten eller egentligenm var det inte så mycket pulkaåktning mer snöbollskrig o snack men jag klagar inte Rattmuff, Vapendragaren och hmm hon-som-jag-inte-kommer-på-något-bra-smeknamn-på är ganska trevliga personer att inte åka pulka med. Resten av dagen avlöpte som en... skoldag. Ikväll har jag o lillsyrran varit sett på när Endre åkte på storstryk av Rönby (4-5 efter förlängning) annar har det inte hänt så mycket nu på kvällen eller resten av dagen för den delan.

Tack för att du inte lyckats somna än

Sitta och sitta och sitta och sit....zzz

Jepp idag (måndag) var det sånna dära framtidsdagen men jag började faktiskt inte med det utan dagen började i Södervärns(!) aula där jag lyssna på några redovisnningar om världsarvet Visby. Efter de väldigt "intressanta" redovisningarna (tröttnar när man hört samma sak några gånger men jag var faktiskt inte tvungen att lyssna på dem utan hade ändå inget bättre för mig) så var det då dags för att sätta sig i skolan o lyssna på lite folk som skulle babbla om lite allt möjligt. Värnplikten var faktiskt ganska kul att lyssna på mest för att de som snackade var jäkligt sköna typer. Resten av grejerna man lyssna på var lagom underhållande med mer fakta o trams som man skulle komma ihåg eller något i den stilen.
Efter skolan åkte jag för första gången på en hel vecka o tränade, eller egentligen är det mer än en vecka sedan jag tränade men "bara" nio dagar sedan jag spelade match, snacka om lång återhämtning. träningen gick ungefär som väntat, helt åt skogen med andra ord men är ändå ganska nöjd med min insats, kunde ha gått värre.

Avslutningsvis vill jag säga att man kan få in en bandvagn i Mcdonalds drive-in men att det inte är att rekomendera.

Väldigt länge sedan

Oj hoppasn nu var det länge sedan jag skrev något här, en vecka ungefär. UNder veckan har det inte hänt speciellt mycket, knappt varit i skolan eftersom vi hade PLUT-dag i tisdags och som vanligt ledig på onsdagen. När man väl ha förpassat sig till skolan har man suttit o micklat med miniprojektet nästan hela tiden. Aja efter skolan i måndags åkte jag till Bulgarien och stannade där till på tisdagen. När  jag kom hem skulle jag skicka min del av min miniprojektsgrupps PPP till Karin men då funkade såklart inte internet lyckades iaf få iväg eländet på onsdagen när internettjosan funkade relativt. Tillbaka i skolan på torsdagen med tyska o idrott, lagom skoj som vanligt. På den efterföljande mattelektionen gick Gunnar igenom provet alla lyssnade väldigt uppmärksamt....NOT, när han hade en uppgift kvar upptäckte han att det inte var så många som brydde sig och sa därför att alla som inte ville lyssna kunde ta rast, fem satt kvar resten gick. På fredagen var det miniprojektarbete nästan hela dagen förutom den älskade mattelektionen på eftermiddagen. Efter en väl utförd skolvecka åkte jag till Bulgarien (igen) och kom hem idag lagom för att få hjälpa far min med att provmjölka, skriva upp hur många mjöklpacket man får från varje ko och slänga lite provet i provrör, såklart älskar jag att göra detta nääästan. Inte har jag tränat något denna vecka heller, har varit förkyld sörru, jäkla någon att smittas. Men nästa vecka blir det npog åka av, jag menar vem orkar sitta hemma o glo hela kvällarna?

Jeep nu ska jag återgå till mitt FIFA spelade harre bratter

Usch se på mina knän

Jo mina knän är inte den snyggaste uppsättningen för tillfället anledningen är att jag igår spelade match mot VAIS med AIK....på grus(!) Smidig som jag är råkar jag snubbla o skrapar upp knäna, smart Bengt, fast det gjorde inte ont då utan var mest irriterande att understället klibbade fast. Matchen gick skapligt var inte helt vilse på planen i alla fall även om jag inte var helt säker på var jag befan mig ibland. Lyckades iaf sparka världens hål i luften när jag skulle rensa en boll som kom rullande mot mig, dessvärre studsade den över foten på mig, ajsing bajsing tönkte jag o var nära att sopa benen på en i VAIS. Info om matchen i övrigt: Jag spelade vänsterback (överlycklig) i ca 75 minuter o sedan vänstermittfältare i tio (var utbytt i hela fem minuter), vi vann med 2-0, Hulken gjorde båda våra mål (båda på hörna), Fagis behandlar hästar som katter (fråga inte), jag hatar grus och det låter mer när Wisby Innerstad gör mål än när FG 86 gör mål.

Idag har jag konstaterat att jag blivit lite förkyld, nedrans Frida eller pappa eller Sofia som har smittat mig, kan vara någon annan också men vem vet, inte gör jag det i alla fall. Annars har jag inte gjort så stor nytta idag men har i alla fall skrivit min
loggbok o skickat in den samt läst igenom en artikel o försökt få den att bli lite roligare att läsa vilket var ganska svårt.

Naa nu vet jag inte vad jag ska skriva mera, har inte så fasligt mycket nyheter att komma med mer än att det bara är en skoldag innan jag är ledig i två nya dagar.

Nej nu ska jag sova om ett tag god natt

7/3 en dag försent

Bara för att det inte gick att lägga upp mitt inlägg igår så gör jag det nu istället

Igår (torsdag) var det skolan som gällde (vad annars) och efter en lagom intressant skoldag som jag inte tänker tråka ut dig med så var det dags för spel i Sävecupen. Efter att Muffin, Italy och Benny hade stressat mig som tre galna musketörer så vandrade vi bort till hallen. Första matchen gick lika bra som om man placerat en bunt toma post-it lappar på planen. Okej riktigt så illa var det inte förlorade med 1-0 fast de blev diskade senare för att de hade med någon person från en annan klass, tråkigt för dem. Andra matchen var mot Nollkoll o kompani men efter en hel hög med tur o bra målvaktsspel av Simon (och en bunt solorusher av mig) lyckades vi vinna med 2-1. Sista matchen gick på sånt sätt att jag inte tänker berätta mer än att slutresultatet blev 2-1 men vilka som vann säger jag inte. *host* dom *host*

Efter allt fotbollsspelande kom jag på att det skulle vara bra att få med sig matteböckerna hem så att man kunde plugga lite till det dära provet som vi nödvändigtvis måste ha. Såklart var skolan låst så jag, Bulgarien som hade tyckt upp, Muffin o Benny stod utanför o glodde ett tag tills det helt plötsligt kom en vänligt sinnad varelse och öppnade dörren så att jag kunde få tag i de där böckerna (pluggade knappt något på kvällen). Efter att ha vandrat till Öster så började folk droppa av o tillslut åkte även jag hem.



Även idag (fredag) har jag varit i skolan men när jag vaknade var jag så väldigt osugen på att göra något över huvud taget att det är ett under att jag kom till skolan. Väl i skolan hade min grupp ett kort möte om vad som behöver göras men Hassan dök aldrig upp men det gjorde inte så fasligt mycket även om det var lite irriterrande att han inte informerade om att han var sjuk. Efter en dag med miniprojekt jobb var det dags för det efterlängtade (not) matteprovet. Såklart gick provet åt skogen, pricis som förväntat med andra ord. Efter skolan drog jag o Muffin till någon filur så att han kunde ta kort på något rysk kyrka(?) Efter det "intressanta" besöket blev det plaska av, med pulsklocka, jobbigt värre. När vi väl lyckats ta oss upp ur vattnet cyklade vi till Säve (via ÖoB) för att det var Musik Direkt. Efter att ha lyssnat på mestadels bra musik så var det dags för hemåkning.

Inte mycket att säga

Precis som den läskunniga kanske kunde förstå av rubriken har jag inte så mycket att säga idag. Var hos optikern idag o kollade om jag blivit blindare, det hade jag, och medan jag ändå var där så gjorde vi en körkortskontroll också. När jag kom hem limmade jag lite på mina inneskor så att jag kan använda dem imorgon utan att sulan stannar kvar när jag går iväg. Råkade limma fast lite papper i vänsterdojan också men det är bara snyggt....not. Blev lite tränande ikväll också, som vanligt med andra ord. Nej nu har jag itne så mycket mer att säga. Sävecup imorgon iaf. Tar inte så fasligt hårt på och om vi förlorar alla matcher blir jag inte så väldigt överraskad.

Back to school

Jepp igår var det det fruktade måndagen efter lovet, fast det var inte så farligt golf och miniprojekt. Efter skolan så guidade jag Vapendragaren hem, som att hon inte hittar själv men iaf. Hade inte något bättre för mig under de tjugo minuterna det var att forsla hem henne. Efter det nödvändiga tidsfördrivet cyklade jag till träningen, trodde jag iaf. När jag kom dit så visade det sig att vi tydligen hade bytt tid med a-laget bara för att de skulle spela match mot Gute idag. Lagom roligt för mig o de andra sju som kommit dit men som tur var så fick vi träna med gutes 92:or, kanske inte vad vi räknat med men iaf. Fast så lång träning med 92:orna blev det inte för efter fem minnuter så kom Mats o sa att jag o Skyfflarn skulle träna med a-laget, de behövde tydligen folk, det var ganska kul även om jag klantade mig lite ibland men bättre än så är jag inte, ganska nöjd ändå.

Idag cyklade jag till skolan, kallt som en..en...kallt var det iaf. När jag kommer till skolan känner jag mig svettig o allmänt ofräch men smällar man får ta. Kom lite försent till tyskan men jag klagar inte de hade nog inte gjort något vettigt ändå. Gjorde inte så fasligt mycket på den lektionen, itne bara i f-huset datorerna är åt skogen tog en kvart innan jag lyckades komma in på nätverket så att jag kunde skriva på mitt reportage, då var det bara tio minuter kvar så jag hann bara skriva två rader, Vapendragaren hann itne skriva någon eftersom jag "råkade" få hennes dator i väntläge o sen hängde den sig, ingen vacker syn. Efter det skulle vi jobba med vårat miniprojekt, vilket jag inte känner mig så fasligt motiverad till men ändå. Vapendragaren skulle tydligen till busstationen och eftersom jag inte hade någon större lust att jobba så vandrade jag med henne dit där henne grupp stod o frös. Efter mitt återtåg till skolan jobbade(!) jag lite innan jag gick o åt. (Det här är väldigt intressant va?) Aja sen hade vi matte iaf men jag tröttnade ganska fort på det. Sen skulle man nog jobba med miniprojektet men det gjorde jag inte så länge. Drog till öster o träffade Bulgarien i en kvart eller något i den stilen. Efter det vart det träning för min del o denna gång var det träning dessvärre hade jag glömt strumpor men lyckades få Jocka att låna ut ett par till mig som jag glömde att lämna tillbaka. Senare denna dag ska jag se på Champins League (du borde ha tröttnat på att läsa vid det här laget).

Efter extremt grubblande har jag kommit fram till att den största frågan just nu är: Är det du som är Karlsson? Maha Liza du slipper inte undan! Nej nu ska jag äta, det ska bli väldigt spännande.

Last day

Jahopp alla glada, och alla andra, idag är det sista dagen på lovet. Varför har man inte ett längre lov? Aja får väl försöka stå ut med skolan i några veckor innan det blir lov igen.

Igår kom Bulgarien hem till mig, trevligt värre, vi såg på melodifestivalen men jag hade egenltigen igen som helst åsikt om det var rätt eller fel artister som gick vidare. Sen efter att ha sett på någon brittisk deckar grej blev det sova. Drömmde om att jag skulle äta pannkakor men fick blodpudding istället, snacka om besvikelse, åt blodpuddingen med grädde till på köpet, hur äckligt kan det bli?

Fast nu har hon åkt hem så jag är ensam igen. Sad värre. Aja ska väl försöka att göra något vettigt förr eller senare (den risken)

Oj du blev jag visst ganska tyst

Hoppas vad tyst jag blev, aja det får ni leva med. Har egentligen inte hänt något skoj att berätta på lovet därav mina icke existeranded inlägg. Men i torsdags åkte jag iaf till Dolf, riktigt "rolig" bussresa till Öja. Väl där så var vi allmänt sociala o spelade xbox o såg på film. På fredag morgon så såg vi andra halvan av MI2 innan jag skulle ta bussen hem igen. När jag sitter där på bussen i godan ro så kommer helt plötsligt Pettson o tycker att han kan få åka med bussen, jag kan inte direkt hindra honom så han kliver på. Sen när jag har kommit hem har jag inte gjort så mycket bara degat runt som en hög med...ehm...deg.

"Om man inte ätar choklad i himlen vill jag inte dit"
Maha ha det så roligt med vad du nu tänker göra, det ska jag iaf

RSS 2.0