Premiärdagen

Jepp då hade man spelat årets första tävlingsmatch. Gick inte sådär oskapligt bra men inte direkt dåligt helle, detta gällde hela laget. Machen slutade dessvärre inte så oskapligt bra utan vi förlorade med 5-3. Men eftersom jag vet att folket som läser bloggen inte har något gigantiskt intresse för fotbolls så ska jag sluta snacka om det.

Fast när man tänker efter så har jag inte så mycket mer att säga än att jag måste läsa cirkus 100 sidor i The Christmas Train tills imorgon, bra om jag börjar snart. Imorgon är det sånt dära påfund med nationellt prov i engelska så jag missar golfen vilket är synd eftersom jag måste bli en massa aning bättre för att få mitt gröna kort.

Glöm inte att le folk andra kan tro att ni är vårdeppare och det vill man inte vara!

Ute i myggskogen

Idag har jag varit i den så kallade skolan där man på dagens första lektion satt o sov till man skrev ner lite glosor. Jag pratar såklart om det älskade ämnet tyska. Sedan blev det att sitta o läsa biologi läxan ute i det vackra vårvädret som orsakar att människor springer runt o ler åt varandra (läs gårdagens inlägg fall om du inte fattar) tillsammans med Benji och Kaj. Sen blev det väl lite matte och biologilektion men orkar inte gå in något närmare på dem. Efter den älskade skolan skulle man efter att ha slängt i sig lite näring i hemmet cykla ut till myggskogen även kallad Traume IP där man tränade en sväng. Resultatet av träningen: Skoskav, öm tå och näsblod men det är ingen fara med mig men ajg tyckte det var lite tråkigt, jag menar tänkt om det hade kommit blod på skorna fatta vad svårt att få bort.

Nej tack o go'natt på er imorgon är det uppsattsskrivning i fem timmar WIIIEEE

Nu vet jag varför alla ler!

När jag cyklade tillbaka till våran älskade skola efter golfen i morse, som för övrigt var sjukt långt eftersom vi tydligen ska befinna oss på Gotlands mest avlägsna golfbana dvs Lugnet, kom jag på varför alla är så glada o ler på våren.
Som många kanske vet verkar folket runt en mycket gladare på våren när solen börjar titta fram från sin vinterdvala och anledningen till att folk blir glada är att alla ler åt dem men det hela är egentligen en gigantisk missuppfattning egentligen ler människor man möter på stan o andra platser utan de kisar mot solen som bländar dem. När man då drar ihop ögonen råkar man mitt i all uppståndelse dra upp mungiporna så att man ser ut att vara en sån där glad o trevlig jävel som springer runt o är glad för ingenting. Detta agerande leder till att de personer den personen möter ser ett "leende" vilket resulterar i att de ler tillbaka och olyckligtvis råkar någon annan intet ont anande själ komma i vägen för detta leende som skapades på grund av ett missförstånd och ler tillbaka och så fortsätter det ända tills det att solen försvinner i höstens mörker. Men det finns alltid tråkmånsar som använder solglasögon och därför inte råkar le åt någon förbi passerande och så finns det såklart de optimala tråkhögarna som vill springa runt o va sura och blir ännu surare om någon ler åt dem. Så nu har du fått reda på hur det egentligen ligger till med alla glada vårmänniskor.



Annars idag då? Jo tack solen sken och jag lyckades misslyckas på golfen. Väl tillbaka i skolan efter min cykeltur med funderingar över vårleenden var det dags för det första nationella provet för i år. Först ut i matchen var det muntliga provet i svenska såklart var vissa bättre än andra och jag hörde nog olyckligtvis till de som någon var bättre än, fast vad ska man vänta sig när man har Rufus, Orre, Styltan och Vapendragaren i den grupp som ska redovisa för varandra visserligen fanns de andra skapelser men de ovan nämnda var de klart bästa. Efter det mysiga provet/talet var det paus i en timma tills man hade sånadära engelska, ruggigt iontressant satt o tänkte på annat halva tiden resten pratade jag men Muffin.

Efter denna viktiga skolgång bar det av till träningen där jag värmde upp och sedan stod stilla i en timma eftersom Hasse tyckte vi skulle öva på fasta situationer, inget ont om att öva på hörnor men hur jäkla utvecklande är det att stå i mur när någon ska slå frisparkar? Dessutom blev man ju träffad! Kan ju göra ont ju. Nu sitter jag hemma o glor i väntan på att jag ska lära mig en miljon tyska glosor till imorgon.

Tack o hej leverstroganoff

PM och tält

Juu här igen för alla som har saknat mig. Idag var det en sån där torsdag. Till min sanna glädje var det inget tyska idag eftersom Yvonne är i Tyskland. Dagen började istället med idrott där vi fjollade runt med "skeppsbrott". Lagom roande men Muffin blev trött iaf. Efter den mycket näringsrika måltiden var det matte som gällde. Fattade lite tror jag dessutom fick jag näsblod av någon mystisk anledning vilket resulterade i en röd fläck som svar på 7443 b). Ingen större fara med mig överlevde lektionen och strosade vidare till biologin där man till två muggar kaffe och en muffin fick lära sig att blåmesen är den smartaste fågeln.
    Efter skolans slut klev jag och Muffin upp på våra springare och började flyga till öster dock fastnade vi på två saker på vägen men den ena försvann ganska snabbt, typ en minut. Efter att saken som var kvar hade varit på bilksolan o lämnat något sprang vi in på MQ där jag införskaffade ett par byxor. Efter det mycket intressanta köpet for vi in på Clas Ohlsson där vi köpte en bunt saker för 19 kr. När det tredje hjulet hade gått gick jag o Muffin o köpte varsin tröja samt huvudbonad. Efter alla inköp som gjort mig luspank svängde vi förbi Vapendragaren där vi lämpade av Sandmänniskans presenter vi så snyggt slagit in.
    Efter hemkomsten har jag letat tält, åkt till staden och sett på lite fotboll med den manliga fossilen och skrivit PM.

Nu har jag nog tråkat sönder er alla men det är smällar ni får ta.

Jisses nu jobbar vi som galningar

Herregud har egentligen inte tid att skriva blogg men ändå. Jag och Manfred (notera att jag inte säger Muffin) ska imorgon lämna in vårat arbete om Kambodja och eftersom vi är ute i god tid började vi idag, jisses vi har nog slagit rekord i planering. Nej nu ska jag fortsätta jobba som en mongo.

Nu var det ett tag sedan

Usch nu har ni läsglada tokar säkert undrat varför ni inte fått läsa några oviktiga händelser här på ett tag men det är ganska enkelt att svara på, mitt internet funkar ungefär lika bra som Muffins hjärna dvs inte så fasligt bra.

Egentligen har det inte hänt några större händelser så ni har inte missat så mycket även om jag inte skrivit ner vad som hänt. En bunt träningsmatcher och en Stockholmsresa är vad jag hunnit med...och att bli frisk så nu tränar jag som en gnu igen. Så mycket tid över för Bulgarien har det inte blivit men jag gör så gott jag kan.

Aja idag har jag varit lite duktig iaf, klarade de sista uppspelen på golfen så nu ska jag bara ut o härja lite på banan innan jag kan ta grönt kort. På tal om golf, Muffin vi måste gå en runda. Annars har jag inte gjort så fasligt mycket blev utkärd från svenskan bara för att ajg inte hade läst något som man skulle ha läst, jag hade faktiskt kommit halvvägs.

Nej nu ska jag ta o cykla hem från detta övergivna hus som vi (min familj alltså) tydligen kanske ska flytta till. Internet funkar iaf men fasen mer värt att bo där jag bor nu, mycket närmare till stan, en hel kilometer i alla fall. Måste bara få avsluta med att få gnälla lite, som vanligt på denna blogg, min benhinneinflamation har kommit tillbaka och det är sådär lagom mysigt.


Dagens ord: fasttelefoninummer


RSS 2.0