Nu vet jag varför alla ler!

När jag cyklade tillbaka till våran älskade skola efter golfen i morse, som för övrigt var sjukt långt eftersom vi tydligen ska befinna oss på Gotlands mest avlägsna golfbana dvs Lugnet, kom jag på varför alla är så glada o ler på våren.
Som många kanske vet verkar folket runt en mycket gladare på våren när solen börjar titta fram från sin vinterdvala och anledningen till att folk blir glada är att alla ler åt dem men det hela är egentligen en gigantisk missuppfattning egentligen ler människor man möter på stan o andra platser utan de kisar mot solen som bländar dem. När man då drar ihop ögonen råkar man mitt i all uppståndelse dra upp mungiporna så att man ser ut att vara en sån där glad o trevlig jävel som springer runt o är glad för ingenting. Detta agerande leder till att de personer den personen möter ser ett "leende" vilket resulterar i att de ler tillbaka och olyckligtvis råkar någon annan intet ont anande själ komma i vägen för detta leende som skapades på grund av ett missförstånd och ler tillbaka och så fortsätter det ända tills det att solen försvinner i höstens mörker. Men det finns alltid tråkmånsar som använder solglasögon och därför inte råkar le åt någon förbi passerande och så finns det såklart de optimala tråkhögarna som vill springa runt o va sura och blir ännu surare om någon ler åt dem. Så nu har du fått reda på hur det egentligen ligger till med alla glada vårmänniskor.



Annars idag då? Jo tack solen sken och jag lyckades misslyckas på golfen. Väl tillbaka i skolan efter min cykeltur med funderingar över vårleenden var det dags för det första nationella provet för i år. Först ut i matchen var det muntliga provet i svenska såklart var vissa bättre än andra och jag hörde nog olyckligtvis till de som någon var bättre än, fast vad ska man vänta sig när man har Rufus, Orre, Styltan och Vapendragaren i den grupp som ska redovisa för varandra visserligen fanns de andra skapelser men de ovan nämnda var de klart bästa. Efter det mysiga provet/talet var det paus i en timma tills man hade sånadära engelska, ruggigt iontressant satt o tänkte på annat halva tiden resten pratade jag men Muffin.

Efter denna viktiga skolgång bar det av till träningen där jag värmde upp och sedan stod stilla i en timma eftersom Hasse tyckte vi skulle öva på fasta situationer, inget ont om att öva på hörnor men hur jäkla utvecklande är det att stå i mur när någon ska slå frisparkar? Dessutom blev man ju träffad! Kan ju göra ont ju. Nu sitter jag hemma o glor i väntan på att jag ska lära mig en miljon tyska glosor till imorgon.

Tack o hej leverstroganoff

Kommentarer

Något du vill ha sagt?

Och du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg?

Här kan du skriva det du vill ha sagt

Trackback
RSS 2.0