Att vänta på bussen

Att vänta på bussen låter kanske inte så märkvärdigt, det är ju bara att stå på en busshållplats tills bussen kommer, man behöver inte ens se glad ut. Men hur kan det komma sig att om man kommer i tid till bussen så kommer alltid bussen några minuter för senare än vad det står i tidtabellen o man blir tvungen att stå ute i regnet eller kylan eller vad det nu kan tänka sig vara för väder. Sen finns ju även allternativet att man kommer vid exakt den tiden då bussen ska vara på busshållplatsen men den har hunnit stanna o brumma iväg till någon annan ort. Visst är det jäkligt det där med bussar, har busschaufören någon GPS som talar om för dem vilka de kan jävlas med? Måste ju finnas någon anledning till att bussen kommer i tid den gång man råkar komma lite senare än vanligt!

Vad gör man om man har 30.000 dominobitar och för mycket fritid?

Nu skulle man kunna tro att jag hade tänkt sitta här o svammla om domino i en kvart men icke sa nicke det får räcka med en två minuter lång film.
 

Så nu när ni granskat dessa dominobitar falla o återuppbyggas kan ni lika gärna göra något annat lika meningslöst, nämligen läsa det jag skriver.

Dagen har fortskridit som väntat, degade på aktiekunskapen, åt mat, degade på numeriskametoderna fattade lite som omväxling, såg på när Muffin, Skägget och Moroten åt mat. Skägget tyckte att jag snackade för mycket och tyckte att jag kunde börja skriva blogg istället för att sitta där o babbla irrelevanta saker, snacka om att den killen har dålig koll. En anledning till att jag inte skriver alla irrelevanta saker här på min blogg är att jag, snackar om dem eller tänker lite på dem o sedan glömmer jag dem. Aja åter till min skoldag, efter att granskat de ätande monstrena gick jag till trafikkunskapen där jag av någon anledning satt o snackade med någon Sonny, ingen aning om vad det är för människa men han går iaf EL(!) och har bott i Stockholm. Värt att notera är att min spionoffer hade svarta strumpor och rött nagellack idag. Efter allt degande i skolan så bar det av till Traume o träning. Såklart så börjar det regna när träningen började visserligen slutade det efter fem minuter och det enda resultatet av regnet är att det är optimalt underlag för glidtacklingar, gissa vem som testade några mycket ineffektiva.

Efter denna faktiskt ganska roliga träning så bar det av hem på mitt vrålåk till cykel. Efter ett välbehövligt mål mat bar det av till datorn för att rota fram en nyhet på tyska, gärna en som handlar om något som hänt i tyskland. Men eftersom jag är lite kräsen av mig hittar jag inte något kul som hänt i tyskland utan istället fick det bli en nyhet om norska diabetikersamfundet, eller något likande, som hade en mindre lyckad galamiddag där 100 av 250 gäster blev magdåliga av maten och 33 fick till och med uppsöka sjukhus. O jag trodde jag var dålig på att laga mat! Nej nu ska jag göra något onödigt och bortkastat, har dock inte bestämt mig om det blir tv eller xbox ännu men jag hinner nog båda. Ha det!

Tss trodde ni det var slut nu? Ni kan alltid titta på denna underbara bollkalle medan ni sörjer att mitt inlägg är slut för denna gång.


Oj nu blev det inaktivt igen

Jag måste be om ursäkt för att jag inte lyckats hålla mig speciellt aktiv denna vecka, finns ingen bra förklaring till detta enorma brott så jag skiter i att ens hitta på en bra förklaring. För att gottgöra alla (tre-fyra) som orkat masa sig in på min blogg så har jag ett glatt litet filmklipp med en grymt störande apa

Nu när ni blivit på gott humör så tänkte jag förstöra det med en gång genom att skriva lite mera. Eller jag vet egentligen inte hur glad du blev av att se det där klippet, om du nu gjorde det.

Veckan som gått har passerat utan några större missöden, lyckades läsa alla sidor i "Der Hahn ist tot" till tyskalektionen i torsdags dessvärre pluggade jag inte till kemiprovet samma dag resultatet blev att jag inte hade allt för stor koll på kemin. Så mycket annat skoj har det inte hänt i skolan i veckan utan nästa roliga grej som hänt är när jag, Muffin och Olsen brother spelade xbox och gjorde ett allmänt försök till att ha trevligt vilket enligt min mening gick ganska bra. Dessvärre var jag för lat för att städa undan innan jag gick o la mig så det första jag såg när jag vaknade (halv tolv9 var några ölburkar som stod i skräpade på mitt rum.

Nej nu ska jag ringa Hasse så jag slipper gå till Hemse imorn.

Ojoj kommentarer!

Idag har det hänt, två gånger dessutom! Det var över en månad sedan det hände senast men nu har någon lämnat kommentarer på min blogg.

Annars då? Jo tack jag lever o är glad, det mesta har gått bra den här veckan, inte allt för farligt i skolan och har tyckt att det varit kul på fotbollsträningarna. Har egentligen inte hänt speciellt mycket spännande saker den senaste tiden men det gör inte så mycket jag är glad ändå.
Helgen är räddad också, kommer inte bli utan något att göra speciellt mycket, måste plugga kemi, skriva labbrapporter, skriva ett A4a om något aktiebolag. Mitt i allt skolarbete ska jag hinna sitta på bänken i a-laget mot Klintehamn, så fall om någon har vägarna Klinte på lördag kan ni ju stanna till o titta lite, på söndag ska jag åka till Uppsala och troligen sitta en stund på bänken där också men kommer förhoppningsvis att få spela en stund också, likadant här, om ni har vägarna förbi kan ni alltid stanna till o titta lite, Årsta IP heter planen och jag har ingen som helst aning om var den ligger mer än att den ligger i Uppsla.

Detta var allt för idag, tack o hej smördeg

Andreas Granqvist

Kom på att alla som besöker min blogg (hur många är ni egentligen fyra?) måste se Andreas Granqvists mål han gjorde mot FC Utrecht i helgen. Titta och njut....

Loj och "petad"

Jepp idag har jag nog slagit mitt personliga rekord i lojhet, har inte gjort något vettigt  på hela dagen ungefär, hade ingen aktiekunskap så jag hade sovmorgon till elva. En sovmorgon som jag utnyttjade till fullo till att just sova. Lyckades iaf tajma in med bussen till stan så att jag slapp cykla på den där grejen som ska föreställa cykel. I skolan hände det inte så mycket på någon av mina lektioner, nummeriska metoder satt jag o fattade lagom mycket och trafikkunskapen var bara seg. Enda ljuspunkten under skoldagen var Muffin som verkade helt lost i sitt eget lilla huvud och Bulgarien som susade förbi mitt skåputrymme för att sedan susa tillbaka för att säga hej innan hon försvann igen. Var även o tränade nu på kvällen, vi juniorer skulle ha en lätt träning eftersom vi spelade match igår medan några av oss fick spela match i gotlandsserien, hade nästan lust att göra det bara för att det gick så dåligt igår men Roger lät mig inte göra det med motiveringe "Du spelade 90 minuter igår." Det stämmer visserligen men jag ville spela ändå men så blev det alltså inte utan jag fick minsann knalla hela vägen till b-planen där vi skött på Hasse, vilket jag kände mig motligt motiverad till, tills det att a-laget då vi spelade match på en mindre yta. Återigen lyste min inspiration med sin frånvaro men fick helt plötsligt lust att spela fotboll på riktigt även om det mest var för att jävlas med Thindér som anser sig så fruktansvärt bra. Lyckades åtminstone tunnla honom en gång utan att få benen avsparkade (framsteg!)

Nu sitter jag här i min ensamhet på mitt rum men är glad ändå, funderar på att göra lite läxor men det kommer jag nog inte att göra xboxen lockar.

"Du måste sluta tänka Johan"

Vilket tränare man har i Roger alltså, så störd kommentar jag fick i halvtid idag; "Du måste sluta tänka Johan. Som det är just nu så springer du bara där ute på planen, vi vill få ut mer av dig så sluta tänk där ute. Fattar du?"
Min respons som jag inte orkade ta med honom då:
1. Du har alltid sagt att vi ska tänka när vi spelar.
2. Vad brukar man göra på en fotbollsplan? Gå? Ganska vanligt att man springer men aja kan börja rulla fram om det är så.
3. Nej Roger, jag fattar inte ett skit

Nej usch just nu är jag ganska trött på allt vad fotboll heter men kan ändå dra en snabb resume av helgens fotbollsspelande. Igår blev det en åktur ut till Klintehamn där man skulle spela med b-laget de som spelade bra skulle få spela i juniorallsvenskan idag. Känner mig ganska bra motiverad för juniorallsvenskan brukar vara ganska kul att spela och jag tyckte att det kunde var kul att verkligen kämpa för en plats i truppen. Sen kommer Lasse med världens mest motivationsdödande kommentar, "Du ska spela imorn hur det än gå i den här matchen." Kände mig fortfarande hyffsat motiverad till att göra en bra match men allt efter det att matchen gick tappade jag lusten att spela, fick visserligen inte speciellt mycket passningar så det blev mycket spring utan boll vilket var ganska frustrerande menmen fick göra ett mål iaf.

Idag då, börjar med att försova mig lite men kommer ändå till samlingen i tid (nästan, fem minuter försenad). Till min strora förvåning är jag uttagen i startelvan detta för att Havossar tydligen var sjuk annars hade det blivit bänken. Allt känns frid o fröjd, kul att spela fotboll tyckte jag även om jag kände mig lite seg i kroppen efter gårdagens match. Kände mig glad o allt sånt fint fram tills det att det gått tjugo minuter av matchen, fick verkligen inga bollar och de bollar jag fick var antingen konstiga (inte själva bollen utan passningen) eller så var jag felplacerad eller så var något annat fel. Lyckades komma in lite i matchen sista tio i första alvlek tyckte jag men det tyckte tydligen inte Roger (läs ovan). Efter pausen vandrar man ut på planen igen halvmotiverad men vill ändå visa både för mig själv och alla andra att jag kan bättre än det jag presterade i första halvlek, det gick väl sådär blev inte sämre iaf dock blev jag grymt trött sista tjugo, trodde vid ett tillfälle att jag skulle byta men icke sa nicke 90 minuter blev det, ska egntligen inte klaga för jag hade säkert blivit lite småsur över att få byta.

Just nu är jag faktiskt ganska less på fotbollen, tar mycket tid, får inte så mycket tillbaka som jag önskat, konstiga upplägg, dålig planering och organnistation i klubben. Får se hur jag gör nästa säsong, om jag lägger av helt eller om jag bara byter klubb, orkar inte vara kvar i AIK längre iaf där har jag bara tappat glädjen till fotbollen

Upp som en sol ner som en pannkaka

Som jag skrev igår var jag på bra humör och det kändes som att inget kuunde stoppa mig från avv vara det. Tji fick jag! När jag vaknade idag var allt det glada borta, inte direkt sur heller men kände mig inte direkt toppenglad heller, vet egentligen inte riktigt vad det beror på, hade inte direkt hänt speciellt mycket tråkigt medan jag sov åtminstone inte vad jag är medveten om. Inte blir det bättre av att jag kommer till skolan för sent tar kemiböckerna och går på min fysiklektion. Inte så lyckat så jag blir tvungen att lyfta min breda bak o vandra tillbaka till skåpet för att göra vissa ändringar av bokvalet.
Efter att skoldagen passerat med lite blandad framgång cyklar jag hem medan jag stör mig på att jag ännu inte fått något svar på lite frågor från en viss person samt att jag inte har någon musik. När jag kommer hem kommer jag på att jag faktiskt hade kunnat lyssna på musik om jag hade orkat plocka upp mitt headset  ur fickan. Några svar kan jag säga att jag ännu inte fått. Ikväll är det tydligen fest hemma hos Alex men ska nog inte ta mig dit inte speciellt sugen på fest samtidigt som jag har match imorgon och den bästa uppladdningen är kanske inte att festa kvällen/natten innan.

Nej nu ska jag sätta mig i ett hörn o gnälla på hur världen är och morra lite för att jag inte fått något sms ännu

Vissa dagar en gång till...

I mitt senaste inlägg svammlade jag lite om hur fruktansvärt värdelösa vissa dagar kan kännas, idag har det varit tvärtom. Vet egentligen inte varför för det har inte varit någon speciellt rolig dag. prov i matte och ett läxförhör på tyskan som jag hade gjort lite godtyckligt. Skoldagen avslutades med en fysiklektion som var ganska nära att bli en filosofilektion men man kan inte få allt utan till slut satt man o räknade ut hastigheter o åldrar o annat ointressant. Nu på kvällen blev det ett träningspass där jag för första gången kände att jag kunde ge allt, var dock inte nöjd med träningen riktigt eftersom mina passningar var ungefär lika exakta som ett sandpapper i en öken. Men men ska inte gnälla allt för mycket var trotts allt min andra träning på två veckor.

Annat intressant som hänt sedan jag skrev sist är att min cykel blivit stulen och än så länga måtligt ersatt även om jag idag lyckades rota fram en cykel att ta till träningen, inte världens bästa men det är ju inte jag heller....

Vissa dagar...

Vissa dagar går allt bra o man känner sig pigg o glad på alla sätt som finns medan man andra dagar lyckas få allt att gå emot en, jag har nog på den senaste tiden haft fler av den senare typen....idag är en sån dag.

Vaknar klockan tre på natten för att jag inte kan andas, shit happen tänker jag o somnar om. Vaknar igen klockan halv sju denna gång för att U2 sjunger "Beautiful day" i örat på en. Stiger upp ur sängen med en igenkorkad näsa, huvudvärk och en känsla som kan liknas vid bakfylla...om det ändå vore så väl. Efter att min hjärna kommit något närmare vaket statie insåg jag att jag är extremt förkyld och efter att ha gett upp mina tappra försök med att äta frukost då jag hela tiden var tvungen att avbryta ätandet för att hosta, inte så kul, beslutade jag att jag skulle stanna hemma från skolan. Enda positiva med den här dagen är att mina magmuskler säkert blivit dubbelt så starka av allt hostande.

RSS 2.0