Smidig som en sten i ett glashus

O yes Johan har gjort det igen! Denna gång var det en öppen dörr som var faran. För att göra en ganska kort historia ännu kortare så kan man säga att jag av någon anledning som jag inte minns, kan beror på smällen, skulle jag hoppa in i tv-rummet, olyckligtvis råkar jag hoppa precis i dörren vilket resulterar i att jag hoppar rakt upp i dörrkarmen med huvudet. Kan säga att det inte var den mysigaste upplevelse jag varit med om i mitt liv. Annars så har jag varit i skolan större delar av dagen. Inte världens mest givande dag eftersom jag knappast gjorde något på aktiekunskapen, finns inte så mycket att göra mer än att lyssna på när Dag babblar. Hade även nummeriska metoder där jag gjorde om möjligt ännu mindre än på aktiekunskapen, skyller på att jag hade glömt räknaren hemma. Sista lektionen för dagen var trafikkunskapen där jag svarade på en hel fråga i teorihäftet, den här gången var det inte av lathet utan för att jag redan hade gjort de andra frågorna som vi skulle göra. Resten av tiden satt jag, Victoria och Johanna och gjorde dåliga skämt av alla bilder som vår lärare visade upp, tror inte vi störde alldeles för mycket i den totala tystnaden som infinner sig varje gågn hon frågar något.

Här hemma har jag för en gång skull  gjort något o då menar jag inte att jag bankade huvudet i dörrkarmen utan snarare att jag faktiskt skrev två kemilabbrapporter och en fysiklabbrapport, visserligen sent skrivna men bättre sent än aldrig, right?

Imorn fyller Kakan arton så grattis på henne!

Säsongen över

I alla fall är utomhussäsongen över, jag hade min sista träning idag. Värt att notera är att inomhussäsongen redan börjat så smått, spelade kval till futsal-SM igår ute i hemse där vi spelade lika, 3-3, mot VSB, fler matcher att vänta framöver bland annat IFK på söndag.
Nog svamlat om min fenomenala fotbollskarriär. För den som nu skulle råka bry sig så mår min häl bra nu.
Egentligen har jag inte någon större lust att skriva något idag så det får räcka med detta.

Sköt om er alla

Nu har jag rätt till att vara gnällig!

Usch jag är dålig på att sitta still, dessvärre är det det enda jag kan för tillfället. För den som inte är insatt i orsaken till detta kan jag berätta att jag har fått en infektion i eller invid hälsenan i högerfoten vilket gör gräsligt ont just nu och därför käkar jag penicillin ända fram till nästa måndag. Detta pillertuggande resulterar i att jag inte kommer att kunna vara med i AIK;s "KM" som inträffar den 11 oktober dessutom är risken väldigt stor att jag heller inte får vara med i kvalet till juniorallsvenskan som är är 15 och 18 oktober.

En annan sak som gör att jag tycker att jag  har rätt till att gnälla är det är kanelbullens dag idag, inget ont i det men här kommer anledningen till att jag gnäller, JAG HAR INTE FÅTT NÅGON BULLE IDAG!

Nej nu ska jag springa iväg på en fot till någon annan plats i huset för att se vad som händer där.
Juste grattis en gång till Manfred! Inte varje dag du fyller 18. Visserligen var det igår du fyllde men jag skrev som bekant inte något inlägg då

RSS 2.0