Äntligen!

Äntligen är projektredovisningen överstökad, gick ganska bra och var inte så farligt, råkade tappa bort mig ett par gånger men som helhet gick det bra. Efter att ha lyssnat på allas redovisningar kan man inte annat än konstatera att alla har gjort ett jobb med sina projekt och den helt klart största positiva överraskningen stod Joel för, satan han kan ju på riktigt vilket han lyckats hålla dolt i tre år.
Orkar inte skriva så väldigt mycket just nu men kan notera att jag råkade somna på sängen och sov i ungefär en timma efter att jag kom hem, låg med överkroppen tvärs över mina sängar och fötterna på stolen vid datorn såg säkert lite halvdumt ut men det var bara jag här och jag sov så ingen såg något. Nu ska jag äta och inte åka till fridhem

En promenad i en sommarstad

Har egentligen inte hänt så väldigt mycket spännande saker i min omgivning den senaste tiden, gått i skolan, tränat, varit på ålands kryssning, fått körkort, du vet det där gamla vanliga.

Nej men ålandskryssningen var faktiskt jäkligt skoj, grundförutsättningarna var ju faktiskt ganska bra för det också eftersom man åkte med Gotlands socialaste fotbollslag, IFK Visby. Orkar inte skriva allt som hände men kan nämna att vissa inte klarade att hålla sig uppe hela natten utan slocknade lite här och där. Sen fanns det ju andra som höll igång i all oändlighet, t.ex. Manfred som kliver in i våran hytt klockan halv tolv andra dagen och säger tjenare när alla börjar undra var han hållit hus (ingen hade sett honom sedan halv tre på natten) men då började han faktiskt bli litr trött av sig så han slockande på en säng. Nisse var också en sån som höll igång i all oändlighet, han körde typ efterfest för sig själv när vi åkte hem igen på gotlandbåten, dvs fyra timmar efter att vi gått av ålandsbåten. Själv så höll jag mig bara uppe till halv sex på söndagsmorgonen innan jag sov till ungefär tolv då jag gick iväg och råkade sno(!) mat, men jag blev iaf mätt. Sen var det vänta och sen lite mera vänta innan man hemma på trygga gotland.

Började veckan med att skriva upp till körkortet, vilket jag lyckades med och på onsdag så körde jag upp vilket jag också lyckades med så nu har jag körkort. Resten av veckan har väl gått som vanligt, lektioner i skolan med det lilla undantaget att vi hade slutprov i fysik så vi hade prov onsdag, torsdag och fredag i detta "älskade" ämne men nu är det som tur är över.

Den gångna helgen har jag inte gjort så väldigt mycket, suttit hemma o glott i solen eller framför datorn, åkt till Hangvar och suttit på bänken och få se oss förlora mit Hangvar, illa!

Igår så samlade vi projektgruppen för att snacka ihop oss lite inför redovisningen som är på torsdag. När vi kände att vi gjort det tillräckligt så åt vi lite snabbt innan vi åkte till MAX och åt och sedan hem till Lovisa där vi såg på film, eller de andra såg på film jag smet iväg och gick en promenad med Johanna så att hon har ont i tårna tills hon ska till läkaren, jag fattade inte riktigt men det var så hon sa.

Oj nu glömde jag skriva om fredagen hos Manfred men aja det var inte så väldigt spännande ändå. Ska nog gå o lägga mig snart, ska ju faktiskt till skolan imorgon till skillnad från idag.


Tror du verkligen att jag har kommit över det? Du förstår tydligen inte hur ont det gjorde. Sen ska jag få skit för att jag tog det hårt, vilken vän du är. Kom ut ur din bubbla världen är inte så perfekt som du låtsas.

Smile

Så nu är jag glad, Arsenal gick vidare, ska nog sova snart...

Tudeluuu

Tyvärr så blev det inte som jag ville igår, matchen slutade 4-4 och Chelsea gick vidare istället. Men det var en galen match så det var kul att se ändå. Till mitt lilla missnöje så visas inte Arsenal-Villareal på TV 6 men fick med lite tur en länk från Emil så jag kan se den på nätet, helt okej hackar lite ibland men helt klart bättre än ingenting. Dessutom beror nog hacket på att mitt internet är segt. För att göra det hela lite bättre så leder arsenal med 1-0. Gut, gut, inte nog med att jag sitter o ser på fotboll, jag ser på master and commander också. Skulle ha fått se skissen till tatueringen Emmie gör åt mig men hon glömde tydligen bort att skicka den eller så försvann den på vägen, vad vet jag.

OJ under håller på att ske!

Haha bara för att Liverpool inte skulle klara att vända sitt underläge från förra matchen så leder man med 2-0 nu, ett mål till sen så är det tack hej då till Chelsea, gud vad glad jag skulle bli! Bara att hoppas på det och att Arsenal spöar skiten ur Villareal imorgon.

Helluu

Tjohej idag var det skola igen och hur lycklig var jag över det? Inte alls kan jag avslöja, speciellt inte att det var tisdag, inte för att det är något fel på lektionerna utan för att det är fel på hålan, jag menar hur kul är det att ha tre timmar håla? Jaja i vilket fall som helst så började dagen med att brandlarmet började tjuta så fort man kom in i skolan så det blev att vända om och gå ut igen, till och med skolan ville vara ledig lite till. Tyvärr så var det falsklarm....som vanlgit och man kunde "säkert" gå in igen, spenderade min sovmorgon med att sitta i kaffis och svära lite över matten som jag behöver plugga på. Som min lilla räddare i nöden började biologin och jag var såklart på plats. Lektionen var faktiskt inte så spännande som man skulle kunna hoppas utan vi satt och såg på en film om immunförsvaret, tråkig men säkert lärorik. Sen efter denna lilla filmvisning så var det dags för den mycket spännande hålan, gjorde inte så väldigt mycket vettigt då om jag ska vara ärlig fast jag ändrade iaf tiden för när jag ska ha min körlektion, skulle egentligen ha den på fredag men lyckades få en tid på torsdag istället, tyckte inte det var så bra att ha körlektion dagen efter en treafest. Var på Team sportia med Manfred och kollade på fotbollsskor också, hittade ett par som jag faktiskt blev riktigt sugen på att köpa.
Efter vår lilla titt på skor och hämtande av högtalare hos Lovisa så var det åter till skolan där vi degade i kaffis tills det var dags för mikrobiologi, inte så farligt ansträngade utan snarare segt. En glädjande nyhet för mig är i alla fall att jag troligen får VG.

Puma V1.08 The blackout mig vill ha, nu!


Nu på kvällningen sitter jag här hemma och gör inte så väldigt mycket, har konstaterat att det går jäkligt bra för min "gubbe" i FIFA09, har spelat en säsong och är redan bättre än C. Ronaldo och öser in mål i Arsenal, för den som brydde sig liksom dvs ingen.
På tal om fotboll så visas det Champions League på TV 6 ikväll, tyvärr så är det matchen mellan Chelsea och Liverpool och det känns inte direkt som någon vansinnigt spännande match eftersom Chelsea vann med 3-1 på Anfield, knappast att Liverpool åker till Stamford bridge och spöar skiten ur Chelsea även om visst Liverpool är ett jäkla cup-lag så vem vet under har hänt förr. Sitter o håller tummarna för Arsenal nu i alla fall.



Nu har vi enats om det iaf

Ett litet tillägg till mitt förra inlägg kan vara att jag faktiskt cyklade hem snabbare, kan bero på kylan, kan bero på att cykeln krånglade, kan bero på annat vem vet.
När jag kom hem kände jag mig inte speciell hungrig men dessvärre märkte jag att jag var hungrig efter ett tag så jag var tvungen att knalla hela vägen ner för trappen till köket, hitta något äta och gå tillbaka till datorn, fatta vad jobbigt.

Nu sitter jag och ser på Chuck, skulle egentligen skriva något ordentligt men sen så glömde jag bort det.


Med lite tid, tålamod och lite vilja kan man uppnå mycket, vad vill du uppnå?

....

Så nu har jag cyklat, gått, suttit på en ful gunga, svurit åt min cykel, cyklat, svurit åt min cykel och cyklat lite till. Allt för ingenting, cykeln funkade inte bättre för att det.


...

Påsk o sånt grajs

Då var jag tillbaka vid tangentbordet igen och skriver, mest för att någon viss liten bloggnörd tjatade. Har som bekant haft påsklov den gånga veckan och har helt ärligt inte gjort speciellt mycket, typ suttit i mitt lilla kråkslott och mumlat för mig själv i ett litet hörn. Har varit så lat att jag inte ens orkade gå på träningarna i veckan, fast i onsdags så gjorde jag ju faktiskt något vettigt kom jag på. Jag, Simon och Manfred jobbade nämligen med vårat projektarbete, suck, funkar apskitdåligt med radion men med signalgeneratorn funkar det kanon  bra, suck alltså eftersom vi vill använda radion istället för pipgrejen. Visserligen jobbade vi väl inte hela tiden om jag ska vara ärlig, vi såg på tv och konstaderade att TV 6 har ett enastående utbud av värdelösa program.

Just det, någon dag i veckan så kom Ebba och Elin hem från Uppsala, lte häftigt faktiskt dessvärre så har ju Elin sovit inne på mitt rum så man har ju inte kunnat härja hur mycket man vill där men de åker imorgon så då kan jag iaf sno tillbaka kudden hon tog.

Trots att man inte hade varit på någon sån där träning under veckan så blev man kallad till DM-matchen mot Hangvar på lördagen, lite tråkigt eftersom Lovisa hade partaj på fredagen, ännu tråkigare blev det när det visade sig att jag fick sitta på bänken hela matchen, jippie liksom. Tur att jag iaf var en stund på Lovisas fest, fram till tolv ungefär eller vad klockan kan ha varit när jag kom hem. Kvällen var trevlig även om Lotta stöldade min hatt som nu ligger hos Lovisa och samlar damm.

Igår så roade sig familjen, min faster med gubbe och min farbror sig med att plocka grenar i vårat änge, och såklart skulle jag vara med, jag som annars tyckte min säng var väldigt skön. Blev en ganska trevlig stund ändå även om man är släkt med världens sämsta korvätare, alla åt två korvar utom jag och pappa, pappa åt tre, jag åt sju...

Idag har man gjort ett sånt där besök i Slite för att sparka boll, ganska spännande faktiskt för när det är 40 minuter kvar tills det att matchen ska börja så är det bara vi i IFK som är där och vi kan inte få tag i ett omklädningsrum. Men det löste sig till slut, motståndare och domare kom efter en stund. Som en liten bonus vann vi matchen också med 5-1, men så väldigt otippat var det kanske inte eftersom vi mötte Vänge och hade med oss ganska bra spelare även om hela laget betod av spelare som var petade till A-lagets match mot Levide. Min egen insats är inte så väldigt mycket att skryta med, blev iaf inte varnad även om jag nog borde ha fått en, men sen så var ju inte domaren den bästa i världen heller.

Nej nu ska jag hitta på någon spännade, typ cykla en sväng kanske....

Kom på...

Jag kom på att jag glömt att säga att skisserna till min/mina tatueringar snart är klara, återstår att se om jag gillar dem. Men ändå, litet glädjeämne för mig är det. Solen skiner också så det blir väl någon form av dubbel glädje

Grillad

Igår kväll var det grilldags för första gången i år, i alla fall första gången som man "sommargrillar". Under kvällens gång märktes det att jag och Manfred kanske inte är några mästare i köket men som tur var så fanns Manfreds glada mor att tillgå med hjälp och tips så mat blev det till slut och gott var det. Efter att vi fyra glada pojkar (Manfred, Patrick, Johan och jag) hade ätit så smiskade jag dem i Halo3, inte direkt någon ovanlighet men dessvärre fick jag lika mycket pisk i guitar hero efteråt vilket inte heller är någon ovanlighet. Annars så händ det väl egentligen inte så väldigt mycket skoj igår, degade runt i hemmet och pluggade lite matte, usch blä och usch en gång till. Är nog tvungen att plugga lite idag också är jag rädd, usch.

DM och lite annat

Jo men visst idag skulle man då vara med o spela DM mot FG 86, eller spela förresten jag satt på bänken i 90 minuter, inte så jäkla kul. Jag fick i alla fall spela idag ändå eftersom Eskelhem spelade match efter så trots att jag satt på bänken hela DM-matchen så fick jag spela 90 minuter fick spela anfallare till på köpet, kul tänkte jag och visst var det kul.....i 45 minuter sen så var det inte direkt några roliga bollar man fick att jobba på, typ tre meter överhuvudet eller så passade man deras målvakt och hoppades att jag skulle hinna först till bollen. Men visst ska inte gnälla fick ju spela. Men något som jag känner för att gnälla på är att jag fick skavsår av mina skor, lite dumt tycker jag eftersom jag haft skorna sedan i september, tycker att Puma kan börja sälja årets modell av V1, typ enda skon som jag kan använda utan att paja fötterna synd bara att det än så länge bara finns förra årets modell. Om jag ska vara helt ärlig så skulle jag helst vilja ha modellen som de sålde 2007 i skin men dessvärre så finns de inte längre att köpa och de som jag hade är inte riktigt i användbart skick längre, tyvärr. Bortsett från fotbollen så har det inte hänt speciellt mycket spännande, fick ett sms från Emmie som jag inte fattade förut men det överlevde jag, jag har ju överlevt alla andra gånger jag försökt förstå henne och se vad man fick för det.....

Påsklov jag gillar gör

Tjohej nu har jag påsklov, jag är glad över det, ska bli skönt att bara glida runt här hemma utan så mycket tider att passa. Har inte hänt speciellt mycket spännande, skolan är en ganska ospännande plats faktiskt. Solen skiner idag vilket är bra, nästan så att jag ska rota fram ett gammalt inlägg om en teori i jag hade förra året som hade med solsken att göra. Är sävefest ikväll men jag ska inte gå, av blandade anledningar, bland annat vill jag gärna bli uttagen till DM-matchen i helgen och då är det bra att göra en bra träning innan vilket kräver duglig sömn, jag är trött ändå så att det räcker och blir över.


Du har inte insett att dina "försök" kommer alldeles för sent? Den egentliga chansen för någon vettig vänskap försvann för över en vecka sedan.

En dag....typ idag

Blä idag skulle vi redovisa på mikrobiologin, inte för att det var speciellt jobbigt eller så men det kändes som att jag inte riktigt hade koll på vad jag pratade om. Kom på att det har jag väl aldrig men det är lite annorlunda att hålla en redovisning när man bara pratar utan att veta vad man snackar om. Efter mikrobiologin var det dags för veckans mysigaste lektion, två timmar och fem minuters fysik. Jag lyckades vara koncentrerad nästan hela vägen men på slutet blev det nog lite flum på bakre raden, tänk vad som kan hända när man sitter bredvid Johanna och Manfred. På eftermiddagen var det projektarbete som gällde, gick faktiskt lite framåt så än så länge finns det hopp för vårat projekt. Efter en sväng hemförbi huset så var det träning i det fina vädret, tyvärr gick solen ner så man fick den i ögonen och inte kunde se bollen men det var trevligt, gick för övrgigt nästan bra.

RSS 2.0