Citat

Kom på att jag vill kasta upp ett citat från den gångna dagen också: "En bra kompis låter sig inte prata om sina egna problem, utan lyssnar på andras också, hur alla i sin omgivning mår betyder" Vem som sagt det och varför spelar ingen roll men personen vet vem den är och ska veta att det muntrade upp

God morgon på er alla glada

Tjolahopp! Kom hem från fotbollen för en stund sedan och är faktiskt ganska pigg, lite dumt kunde alltså ha sprungit mer, tex i första och andra matchen som bara får två-tre toast av mig medan jag i sista matchen som egentligen saknad betydelse fick fyra-fem toast. Som du kanske förstår gick de första matcherna inte så fruktansvärt bra, inte bara för mig utan för laget också 0-0 mot Dalhem, en match som vi bör vinna om vi spelar ordentligt vilket vi inte gjorde skärpte till oss mot FC Copa men åkte lik förbaskat på ett baklängesmål efter att vi missat i vår kontring och de kontrat tillbaka, sad men sant så förlorade vi med 1-0 trots bra försvarsspel och vi såg ut att spela igenom turneringen utan att göra ett enda mål då anfallsspelet inte funkade för fem öre. Kan även säga att jag var nära att göra ett snyggt självmål mot Copa men man ska ta med sig det positiva vilket var försvarsspelet. Mot Levide som jag trodde skulle vara bättre än de var, kanske vi som gjorde dem dåliga, spelade vi bra både offensivt och defensivt och jag gör så som jag ska, spelar bra alltså, lyckas även göra 1-0 målet efter att ha skjutit ett par gånger vet inte riktigt om det bara var bollen jag sparkade på första gången kändes inte så i foten i alla fall utan tror att ett ben/fot fick sig en omgång innan jag lyckades skjuta in bollen med vänstern. Av någon anledning gör jag mål inomhus med vänstern och utomhus med högern, har inte fattat det där riktigt men det blir mål och det är huvudsaken. Totalt slutade vi på andra plats i gruppen men dessvärre går bara ettan vidare till semifinal Som svar på Mammuts kommentar kan jag säga att jag inte upplevde mig tvingad heller men att jag satt kvar ändå. ps jag kommer vinna kriget ds

ett par bilder


från blåhäll i somras där jag helt ovetande blev supermodell....

Vid slottet i dormans (frankrike) förra sommaren, lite blandade minnen
från min tid där


Eftersom jag inte har något bättre mig för så kastade jag upp ett par bilder på mig, för den som inte förstod att det var jag på bilderna, gamla men med tanke på hur ofta jag fastnar på bild så är de bland de nyaste jag har...

Tjohej

Ibland är man inte så smart som man önskar att man var. Istället för att äta på lunchen satt jag o pratade med Mammut i kaffis, tiden gick lite fortare än planerat. För att göra mig lite mera lycklig så stängde kaffis klockan ett, som vanligt på fredagar alltså, men inte tänkte jag på det när jag skulle köpa en macka utan jag fick sitta på min "korta" lektion på 2,5 timmar o gnälla på att min mage var tom. För att göra mitt eget lilla  helvete ännu bättre så tyckte Muffin det var extremt kul att spama min mobil med tomma sms, fick ungefär 30 stycken från den lille muppen.
Bara sju timmar kvar till första matchen ikväll, man kanske skulle vila sig lite så att man orkar vara vaken...

Trött...

Hipp hurra jag är trött och klockan är inte ens tio. Detta fenomen kan ha sin förklaring i att jag två nätter i rad bara sovit lite drygt fem timmar och att jag har tränat tre kvällar i rad. Träningen idag på i den enormt "stora" gymnastiksalen på norrbacka gick faktiskt ganska bra, mycket kämpa lite ordentligt spel sjukt kul speciellt när Thuna (om man nu stavar så) lackar ur och ger sig in i varje närkamp med 110 % vilja och 90 % kraft, ganska effektivt faktiskt synd att han ska flytta till norrland bara.

Biologiprovet idag gick faktiskt riktigt dåligt om man ska vara ärlig men med lite tur så kan man kanske, bara kanske, få ett vg och då kommer jag slå klackarna i taket och dansa hula hula.

Tråkigt...

Ja man har inte roligare än man gör sig, eller vad säger man? Sitter i skolan och ska ta reda på lite allt möjligt om gener, kromosomer o annat tjafs, orkar inte engagera mig speciellt mycket i det, tycker det är tråkigt. Det är i alla fall träning ikväll så man får vara glad för det lilla, precis som hallen och bollen. Spela tvåmål med en teknikboll i en liten hall med halt golv med folk som inte har så bra teknik som de önskar är faktiskt ganska kul och jobbigt, har man tur kommer Bäckarna också.
Suck imorgon är det en tråkdag, fysiken är visserligen ganska kul men vet inte hur kul det är att sitta på en föreläsning om (?) i 2,5 timmar för att sedan kasta i sig lite käk innan man går o har en lika lång mattelektion, värsta drömmen, helt ärligt jag skulle kunna denna mardrömm!

Sjuk?!

Ja nu kan man undra vad som egentligen har hänt, har skrivit två, numera tre, inlägg idag helt sjukt jag vet men vad gör man inte när man precis insett att man inte har gjort tyskaläxan och att man troligen inte kan så mycket som är bra att kunna till biologiprovet imorgon? En "vanlig" männsika hade kanske försökt göra något vettigt, jag sätter mig vid datorn och kliar mig på magen och hoppas på det bästa.

Hmm undrar om det börjar bli sent eftersom alla säger god natt. Eller alla o alla förresten, Den Lille och Mammut, hela två personer i alla fall mer än en färre än tre.

Killen med kollen

Nu är jag killen med kollen, jag vet när jag ska spela i helgen. 23.45 på fredagkväll har jag min första match och då mot Dalhem i södervärnshallen. Första gången jag får spela futsal där på två år. Träningen idag har gått lite halvbra inte bra eller dåligt hamnade lite på sniskan ibland gjorde något ganska bra ibland, vet att jag kan bättre iaf. Borde sätta mig o plugga nu men jag orkar inte.
Har även lite "lärdom" från en av toaletterna i skolan att bjuda på, följande står på en av dörrarna: "Bara för att du är unik betyder det inte att du är användbar" Lagom snällt sagt men ändå, jag tyckte det var kul kan bero på uttråkning och hunger men inte helt säker.

Ugg!

Eftersom en viss person *host* Mammut *host* sagt åt mig att skriva i mitt spektakel till blogg får man väl böja sig för undermakten och kläma ihop en liten rad eller två.

Eftersom Jakob har bestämt sig för att ägna all sin tid åt sin unge och dissa oss elever i skolan har vi nu fått ett par vikarier som ska ta hans plats, Bengt i fysik och Ingela i numeriska metoder. Båda verkar helt okej även om Pettsson verkar tycka att Bengt tar allt för långsamt och pedagogiskt så att alla förstår, hur nu något sådant kan vara negativt. Tränade med eskelhem igår för att få upp farten i benen till helgen. gick faktiskt rätt bra även om jag bara tränat en gång sedan förra söndagen. Eller nu ljög jag, det gick faktiskt mer än "rätt bra" gjorde fasen åtta av mitt lags sexton mål på träningen, sen kanske inte eskelhem är något riktigt bra fotbollsgäng, det är ett gäng med pratglada gubbar som en gång i tiden (ganska länge sedan) var hyfsade på fotboll. I skolan idag roade man sig först med lite mikrobiologi och fysik innan vi jobbade med projektet vilket gick ganska så mycket bakåt istället för framåt tyvärr efter att vi alla gett upp så missade jag bussen (vad annars) och träffade istället Mammut, snacka om nerbyte, nej skoja bara. Plugga på biologi måste jag också göra, prov imorgon, orkar inte plugga aja blir väl vg eller något ändå om man har tur.

Tjo i helgen är det TEAM Sportia cup (före detta Coop forum cup, OBS cup och Domus Cup) vet itne riktigt när jag spelar men det ska iaf vara på nattten, den som är vaken kan ju komma å titta.

Nej tack o adjö på dig läsglada varelse nu ska jag äta och sedan träna

Scheisse bajse!

Ojoj nu var det alldelse för länge sedan någon skrev något här och den man ska skylla på är nog faktiskt mig, det är trots allt jag som ska hålla detta spektakel till blogg vid liv.
Kan inte direkt påstå att det hänt speciellt mycket spännande den senaste tiden ändå. Har iaf börjat skolan och lyckades nog med den sämsta veckan någonsin förra veckan. Veckan börjar med att jag sådär lagom pigg tar bussen till skolan på måndagen och väntar på att min enda lektion ska börja. När tiden är lite mer än inne tar jag och Muffin våra böcker och knalla in i lektionssalen och möts då av följande kommentar, "vad gör ni här? ni har inte lektion nu vi har matte diskret." Jag och Muffin stannar och ser ut som trasiga trafikljus innan vi vänder och går ut. Tydligen stod det i ett mail vi hade fått på tjelvar att vi inte skulle ha lektioner i nummeriska metoder de första två veckorna men ofta jag läste det.
Har för mig att jag gjorde någon mer dundertabbe under veckan men kan inte komma ihåg den, kanske lika bra.
Veckan avslutades i alla fall med att jag på någon märklig vänster gjorde en bra träning, har i och för sig gått ganska bra på alla träningar sedan jag gick till IFK om jag får säga det själv men man vet inte hur andra tänker. Leder nog skytteligan i IFK winter classic 2009 nu, 5 mål inte fy skam tror inte ens Kazeem har gjort mer än tre. Litet minus med IFK är att Darren bestämmde sig för att gå dit också, hade gärna sett att han stannade i AIK.

Denna vecka har inte varit lika spännande som förra då jag har åkt på en förkylning med hosta på köpet så inget träna för mig, gör inte så mycket annat heller för den delen. Lite surt är det att man missar träningar nu speciellt den idag hade varit kul, spela fotboll med en teknikboll i en ultramini gymnastiksal är faktiskt roligare och jobbigare än man kan tro. Nästa helg är det OBS cup, eller TEAM Sportia cup heter det numera, årets höjdpunkt om man frågar mig, tyvärr tar det slut så fort.

Halka!

Ja då var vintern äntligen här med lite snö o kyla, använde faktiskt min vinterjacka för andra gången denna vinter idag, inte ens mitt ego klarar av att värma mig längre. Tyvärr var det lite varmare i tisdags vilket resulterade i att snön smälte lite innan den frös till is under natten i vilket tillstånd den stannat i. Som alla troligen vet är is något som är halt och alla halkar runt på vägarna med sina bilar, cyklar, mopeder och rullatorer. Inte är det bara på vägarna det är halt heller, igår var jag på årets första utomhus träning med IFK och vi höll till på konstrgräset som hade drabbats av viss (ganska mycket) isbildning och man gled runt lite här o där när man sprang runt o försökte göra något vettigt. Träningen gick bra förhållandena till trots och jag fick behåll alla ben intakta, gjorde även träningens snyggaste mål (skryter lagom mycket).

Skolan har som bekant också börjat med lite nya ämnen på schemat, mer ledig tid på schemat också för den delen. Onsdagen, första för denna termin innehöll mikro biologi och fysik. Mikro biologin var det första lektionen på kursen och var faktiskt ganska innehålls fattig, Helena (om hon nu heter så) pratade om mycket men knappt om ämnet, kan bero på att det var första lektionen efter lovet och alla var lite småtrötta. Fysiken var det gamla vanliga Jakob som gällde och lektionen fortgick i princip som vanligt.

På lördag är det IFK-dagen med efterföljande "kick-off" med laget, smaskens....eller vad man nu ska säga

RSS 2.0