Inte mycket att komma med

Egentligen har jag inte något av vikt att skriva här men eftersom du ändå är här o läser så kan du få läsa lite ändå hur oviktigt och mysko det jag skriver än är.
Igår åkte jag iaf till Bulgarien där jag stannade tills idag. Vi gjorde egentligen inte så mycket lät tiden gå ungefär såg på tv o gick ut med hunden. På busstationen (på väg hem) kom Vapendrageren o Denice vandrande, de hade tydligen varit o sett på "Krullis" och Denice skulle också åka buss fast inte samma som jag (Vapendragaren tror jag skulle hem till sig själv). Efter min hemkomst har jag inte gjort så mycket. Dolf ringde förut o sa att jag o Rubbie kan pallra oss ut till honom på torsdag o spela xbox, närdarna samlas haha.

Nu någon dag på lovet ska jag lämna in mina fotbollsskor till team sportia så att de kan limma fast sulan, lite jobbigt att man måste tejpa fast eländet innan varje träning för att den inte ska flyga iväg till månen varje gång man sparkar. Om de inte hinner (fattar inte hur det skulle gå till) limma fast sulan till på lördag får jag antagligen ta ett par andra skor så det är egentligen inte så att jorden går under om de inte är snabba i vändningarna, har fortfarande två par skor som jag ska använda men ett par vill jag inte ska slitas sönder av konstgräset och de andra paret är inte så värst sköna men de duger.
Puh det var nog allt oväsäntligt fotbollssnack jag hade för nu.

Undrar vad man ska göra imorgon, kanske ska ta o klura ut vad bakelsen har för sig. Om han inte har tid med mig får jag väl sätta mig på en stol o glo eller rota fram någon annan vänlig själ som kan tänka sig att fördriva tiden med mig.
Aja nu ska jag inte göra något av vikt men jag kan inte komma på något mer att skriva, därför tänker jag gå. Eller egentligen går jag nog inte här ifrån men jag ska sluta skriva o göra något annat. Men usch du kan inte sluta läsa va? Hur mycket ska jag skriva för att du inte ska orka läsa mera? Har du slutat  nu eller? Nehej. Men lägg av snälla, det här börjar bli jobbigt du bara läser jag hinner knappt med att skriva, kom tillbaka i morgon så ska jag ha skrivit något åt dig. Okej? Då säger vi så! Gå nu så ses vi i morgon. Adjö välkammad utter

Se på tusan vad det blåser

Scheisse vad det kan blåsa ibland alltså. Strömmen tyckte tydligen inte om blåsten o stack så då fick jag sitta här i mörkret i obyggdernas obyggd träkumla o önska att jag var en båt.

De senaste dagarna har inte varit speciellt annorlunda jämfört med vad de de brukar vara. Eller nu ljög jag för igår vaar vi (klassen) i Stånga o plockade upp lite vattenprover och åkte hem igen. Vi satt ca 90 minuter på bussen totalt så det var inte så värt eftersom vi bara var i Stånga i 30-40 minuter. Tillbaka i da city vankades det trerätters lunch för de i klassen som mutat, hotat, tvingat, bönat och bett niondeklassare att börja på NV nästa år. Vi andra "vanliga" elever fick nöja oss med gummipotatis, köttbullar och gelésås. Efter den väldigt "goda" lunchen hade vi håla eftersom Eva är där borta så jag, Muffin, Victoria och Karro försvann till ÖoB där jag o Muffin köpte en bunt med godis som kommer att räcka hur länge som helst. sen hade vi sånnadära matte där man skulle räkna eller något liknande, jag, Muffin o Vapendragaren räknade ett tag o sen gjorde vi inte mycket annat än tränade käkmusklerna, snackade med andra ord. När vi tyckte det var läge att gå så gjorde vi det. Muffin o jag "hjälpte" Vapendragaren att hämta hennes lillebror på fritids innan vi gick till solbergabadet för att återigen misslyckas med att drunkna.

Sen på kvällen började det som bekant blåsa som jag vet inte vad o det hela slutade med att både internet och strömmen flydde till världens ändå, strömmen kom tillbaka halv fem i morse och internet vaknade upp för nån timme sen.

Idag har jag varit i byggden o köpt fotbollsstrumpor (jäkligt intressant eller hur) värmebyxor (eller vad de kallas) och ett halvmysko linné som sitter lika tajst som...som nånting som sitter tajt, ska iaf ha det under matchtröjan när jag ska använda en sådan, hatar materialet matchtröjor ät gjorda av klarar helt enkelt inte av att ha en matchtröja på mig utan att ha något mellan.

Jo men det var ungefär vad jag har gjort den senaste tiden, om du har något att tillägga kan du alltid klämma till med en kommentar genom att klicka på länken där det står "skriv nåt kul" (eller vad det nu står) var vänlig ge en ledtråd till vem du är för det kan vara kul att veta.

Damn you blogg.se

Men usch jag kan inte komma in på min blogg! Livet är fyllt av bekymmer, blev tvungen att skriva mitt inlägg i word för att sedan lägga upp det.

Idag har jag varit i skolan, överraskning eller hur. Roade mig med tyska på första lektionen där jag skulle snacka om nån bok med min lärare, i enrum(!) Det gick käpprätt åt skogen eftersom jag inte läst alla sidor vi skulle ha läst. På väg från tyskan mötte jag Linnéa som sa ?hej? och jag svarade ?hejhej?. Efter det så hade vi historia (inte Linnéa hon gjorde säkert något annat skoj) eller om det är svenska, vet inte riktigt, spelar ingen roll eftersom Ingalill är på Zanzibar så har vi ingen egentlig lektion så då gick jag till gymmet istället. På gymmet fanns det två läskiga varelser den ena heter Morgan och har megatjocka armar, typ som mina ben, och den andra vet jag inte vad han heter men han var en exakt kopia, till utseendet, av ledaren för Geek hause i american pie 6. Jag tyckte det var lite läskigt iaf, han tränade nästan bara vaderna för den som bryr sig.

Tillbaka i skolan var det dags för matte efter sopplunchen. Kände mig väldigt seriös och gick o satte mig hos Teddan och Akre i klassrummet bredvid o språkade lite med dem innan jag gick tillbaka till klassrummet och räknade lite. Skoldagen avslutades med biologi med lite evolutionssnack och måleri på tidslinjen.

Efter denna ?jobbiga? skoldag åkte jag hem det gjorde Bulgarien också, hem till mig alltså, hon skulle köpa någonting på Darve och det innefattade tydligen att knalla in hos mig. Det var iofs planerat att hon skulle knalla in hos mig så det var egentligen inte speciellt överraskande. Det var mysigt att hon kom på besök så inga klagomål här inte. Nu på kvällen har jag inte gjort speciellt mycket ser just nu på en film, The Untouchable, den är helt skaplig.

Nej nu ska jag nog ta o korva ner mig i min säng. Ha det bra varm choklad!

En hög med seg deg kommer kluffsande

Jo men nu var det ett tag sedan jag klämde till med ett blogg inlägg vilket beror på att jag varit en surpuppa och inte orkat skriva något om vad jag gjort. Tänker inte skriva om vad jag gjorde då den här gången heller men jag kan iaf skriva lite om vad jag gjorde igår och idag du får till och med läsa om du vill.

Igår vaknade jag runt klockan nånting och trodde att jag kunde få lite mat men det fick jag inte så det fick bli fil istället. Sen åkte jag hem till Bulgarien som faktiskt var hemma, helt otroligt, kan iofs bero på att det var bestämmt att jag skulle åka till henne. Efter besöket hos varelsen i skogen åkte jag tillbaka till stan med bussen, var för övrigt extremt nära att missa den, för att träna bollsparkning. Det gick bra...igen och jag gjorde enligt mig själv dagens snyggaste mål då jag missade totalt med ett inlägg o råkade pricka krysset istället. Efter träning så tog de högre makterna ut fjorton spelare som skulle spela match mot pojkallsvenskanfolket självklart var jag en av dem, eller egentligen var det inte så självklart tycker jag men man kan ju låtsas som att man tycker att man är bra. PÅ kvällen misstänker jag att det inte hände något intressant för jag har iaf inga minnen av något sådant.

Idag var jag o spelade golf precis som jag brukar göra på måndagar. Det gick fruktansvärt sämst ända tills jag fick spela i simulatorn då det istället gick skitbra snacka om förändring lyckades faktiskt att trixa till så att jag fick två birdies. Sen så blev det inte mycket mera skolarbete den dagen gick och åt sånadära mat och sen transporterade jag, Muffin och Lejonmanen oss till ÖoB där vi gick runt o flummade lite. Efter det blev det en bunt Tekken3 i NV-rummet innan jag cyklade iväg för att spela den där matchen som jag tydligen skulle vara med o spela. Blev till på köpet utagen i startelvan.....som anfallare(!) aja ska inte klaga det är kul att spela anfallare, slipper jobba så mycket i försvaret också. Blev dock mållös men det kan jag leva med. För övrigt vann vi matchen med 2-0 efter att Ingman plaserat en boll i vänstra hörnet och ett hyfsat snyggt mål av Fillefjonkan. Usch har ont i högra hälen, hade det var jag vaknade, var typ fyra år sedan jag hade ont i hälen fast då var det mycket värre, kunde knappt gå klokt nu ömmar det bara lite när man går. (Som om någon bryr sig om jag har ont i hälen eller inte.)

Näe men här kan vi inte sitta o glo hela kvällen, ut o rör på er ungdomar!

Idag har jag nog gjort ett av mitt livs bästa köp

Det var annars en vanligt skoldag som börjat med att jag försovit mig, kommer för sent till skolan har glömt mobilen hemma, går till tandläkaren (egentligen är det en tandsyster tror jag att det heter) där jag får höra att jag sköter mina tänder bra och efter att hon vad-hon-nu-hette pillat bort lite tandsten och kört ner lite tandtråd i ett sår i tandköttet som uppstod när hon tog bort tandstenen gick jag tillbaka till skolan. Där var det dags för biologi där vi fick reda på lite om miniprojektet som vi tydligen ska ha efter lovet. Slapp göra något vettigt utan fick gå o äta den gotlänska potatisen som smakar potatis till skillnad från gummipotatisen de serverade förr. Efter maten var det dags för engelska där det enda vi behöve göra vara att lyssna på en redovisning om Indien sen fick vi rast. Efter den massor minuter långa rasten var det dags att utsättas för lite matte...i två timmar. När vi (jag, Jessica, Benji och Karro) sett att det var två snubbs som strök runt vid skåpen blev det allmän paus i räknandet och några gick för att kolla vilka det var. Fegisarna hade stuckit men vi vet vilka det är men har inte några bevis för något.

Efter matten var skoldagen slut och ingen mera skola förren på måndag. Skulle egentligen ha träffat Sofia efter skolan innan jag och Muffin skulle paddla oss fram i vattnet på Solbergabadet, nu blev det inte så eftersom min mobil låg hemma så det blev svårt att få kontakt med varelsen. Jag o Muffin gick då runt för oss själva en stund och gick b.la. in på Åhléns och det var där den stod, boken, min nya "bibel" I skuggan av San Siro skriven av min nya "idol" Martin Bengtsson. Efter införskaffandet av boken (Muffin köpte Spelet) Fortsatte våran rundvandring innan vi gick o försökte hålla oss flytande. Efter att vi inte drunknat så gick vi en sväng förbi bastun där det kom in en pratglad gubbe. När vi var på väg ut från badet så satt mamma där o väntade på mig, snacka om att jag blev överraskad. Fick skjuss hem av henne, snäll hon kan vara ibland. Nu när jag har kommit hem har jag inte gjort något speciellt till för en timma sedan då jag började läsa i dagens köp, älskade boken efter en sida. Har inte ens läst hälften ännu men gud vad jag tycker den är bra, finns vissa sekvenser som jag kan likna mig själv i dock inte riktigt lika extremt, dessutom var min barndoms-idol inte van Basten utan Zidane. Tror egentligen inte att jag rekommenderar boken för någon av er som läser detta men jag tycker att den är sjukligt bra, tråkigt att det verkligen har hänt, han kunde nog ha blivit riktigt stor kanske lika stor som Zlatan fast mittfältare som Fletcher, springer skiten ur sig.

Gud var länge sen det var jag läste en bok som jag verkligen gillade, har bara läst böcker som vi mer eller mindre blivit tvingade att läsa av Ingalill. Usch jag kan inte hitta Lycka till hoppas att jag var så dum att jag lånade ut den till Ebba annars är den nog för evigt förlorad, iofs kan den vara det ändå eftersom hon har lika dålig koll på sina ägodelar som jag.

Diedstahl!

Precis det är vad som har inträffat idag. (För er som inte kan tyska betyder det stöld)
Ibland kan man fråga sig hur folk tänker och ibland kan man undra om folk tänker. Som de som bryter sig in i elvers skåp på ett gymnasium, vad förväntar de sig att hitta? En miljon i omärkta vikta tjugolappar? Jäkla puckon! Egentligen är det inte synd om mig för jag blev inte drabbad mer synd om Muffin, Dallas, Rami (som blev bestulen på sin räknare, jag menar vem snor en grafritande räknare?) men inte mist synd om Orre som blev av med sin jacka och MP3-spelare. Förutom inbrotten i skåpen, som för övrigt drabbade alla NV-klasser utan att någon såg något (hur fasen går det till?), var det en ganska bra skoldag lyckades överleva tyskan även om min vapendragare inte var där.

Efter alla lektioner o trams som man har i skolan gick jag, Muffin och Liza till öster där jag möte Sofia och de andra varelserna fick klara sig på egen hand, vilket de verkade klara ganska bra. Eftersom jag o Sofia pratade lite för mycket  lyckades jag
missa bussen till P18 så jag fick mega brådis och var tvungen att springa från busstationen till P18, som tur var så fick Roger syn på mig vid Signalen och jag fick åka med honom den sista biten. På P18 så var det löpningn som gällde och tro det eller ej men jag överlevde idag också, attans osis för er.

Igår tränade jag som vanligt med AIK, gick sådär och man lev inte så muter av att höra hur sämst Hasse tyckte att alla var. Jisses den människan vet verkligen hur man får folk att tappa lusten o vilja gå hem. Efter träningen som hade kunnat varit kul om inte Hasse varit så sne tränade jag med VAIS, det var kul. Det roligaste var att Abelito tappade humöret till hundra procent i slutet av träningen och det blev inte bättre när jag tunnlade honom, vilket jag gjorde bara för att jävlas. Sen blev det hem o sova, vilket jag gjorde mycket bra fram tills det att jag vaknade för att stiga upp o ta mig till skolan. Hmm imorgon ska jag till tandläkaren, brukar inte vara så farligt men man vet aldrig kanske har fått något hål på gammla dar.

fot satan och axel helvete

dagen började inte på bästa sätt direkt, först vaknar jag och tror att jag klockan är halv sju, vilket den inte är utan halv sex. Ganska ovärt att tro att man skulle stiga upp när man kunde sova en timma till. När jag ska sedan ska stiga upp gör det ont i axeln när jag ska flytta täcket vilket inte är någon större ansträngning egentligen men är axeln knäpp så är den. På vägen ner till köket märker jag att jag fortfarande har ont i foten också, dubbel aj med andra ord. Förutom det har jag inget att klaga på, pigg o glad som precis som jag varit de senaste dagarna. Pappa sa att jag kanske borde be någon kolla upp min axel. Inte så dum idé kanske, kan passa på att kolla foten medan jag ändå håller på. Frågan är bara om jag vill kolla kolla upp skiten, kan ju resultera i att jag inte får träna. Men ändå kan ju var bra att veta varför det gör ont. Vill iaf spela matchen på måndag, om jag får vara med vill säga, skulle vara kul att få spela en match....igen.

Det var all "info" jag hade idag. över och ut

gladhet, pigghet och Komosten

Weeeiii idag är jag på gott humör. Mungiporna når nästan runt huvet. Vet inte riktigt vad det beror på. Troligen är det för att jag inte har något prov att plugga till eller någon redovisning som måste förberedas, det enda som är lite jobbigt är att jag ska ha skrivit en sida om mod på tyska till imorgon, datorskrivet(!).

Golfen idag gick ganska bra tyckte jag, den mesta träningen den senaste tiden har gått bra. Känner mig i äckligt bra fysisk form just nu. Resten av skoldagen gick som en dans, har med andra ord inte behövt göra något satt bara o lyssnade på lärare o folk som hade redovisningar. Efter skolan var det träningsdags, inget ovanligt med det. Precis som det har gjort den senaste tiden tyckte jag att det gick bra även på dagens träning. En lite tråkig sak dock är att jag fick lite ont i vänsterfoten idag....igen. Jag har inte haft ont i den på ganska länge nu så det var ganska oväntat. Aja det går nog över hoppas jag. Verkar som att Robin blev "kickad" från laget idag. Egentligen är kickad fel ord men har ska sluta träna med oss nu tror jag. Egentligen är han ganska bra men så lat så att det är äckligt, troligen därför han inte ska träna med oss mera. Har egentligen aldrig gillat hans attityd men aja alla är vi olika. Iofs är jag ju inte säker på att han ska sluta träna med oss så ska inte ta ut något i förskott. Skulle egentligen vara ganska nice om Nisse fick sluta också men den risken att det blir så. Han kan ju vara ganska kul men ibland blir han ganska jobbig o svidig, inte så kul att ha att göra med då.

Nää men adios amigos du ska jag nog försöka somna innan jag ska vakna

orkar-inte-komma-på-en-bra-rubrik

idag var det den sista dagen på helgen, dvs söndag. Vaknade klockan tidigt i morse av att jag fick ett sms, det var lite jobbigt faktiskt men ingen större skada skedd eftersom jag somnade om igen och vaknade inte förren elva. Dagen har jag på bästa sett fördrivit i mitt hus genom att sitta vid datorn eller vid xboxen. På kvällningen åkte jag till Rävhagen för att träna, vad skulle jag annars göra liksom. Träningen gick helt okej i början och i slutet gick det riktigt bra om jag får säga det själv, kunde ha gjort lite grejer bättre men det är ju därför man tränar. När jag tränat klart var det dags för Muffin att träna, kul för han jag åkte hem o åt. Efter matintaget så såg jag o syrran på film, måste ju vara lite trevlig såhär dagen innan hon åker.

Nu ska jag sooova. good bajs

Bowling och folköl

Jo men igår var ju faktiskt en intressant dag. Åkte inte till stan för att gymma klockan ett och när jag var klar där kunde jag ha cyklat hem om jag hade velat, men ofta jag hade lust med det. Träffade den där Sofia på öster istället, fast hon skulle med bussen efter en kvart men hon lyckades med den enormt skickliga grejen att missa den när hon faktiskt stod på busstationen o väntade på den, lyckat. Efter lyckade missningen gick vi tillbaka till öster i väntan på att hennes pappa skulle hämta henne. När hon blev hämtad var klockan halv fem ungefär, baratvå timmar kvar tills det att jag skulle till Kanonen och äta med lite folk. Eftersom OBS! var den enda affär som var öppen efter fem så fanns det inte så många ställen att hänga på eftersom Johanna tydligen inte var hemma kunde jag inte vandra bort till henne o tråka. Så efter att ha gått ett varv på OBS! och konstaterat att deras krav-märkta handdukar kostar 49:50 så mötte jag Jakob, vi tittade runt bland filmerna o konstaterade att det bara var några enstaka av dem vi hade sett, mycket kvar att se med andra ord. När han for iväg var det bara en timma kvar på väntandet så jag beslutade att börja ta mig till Kanonen när Anna kommer infarande på OBS! och letar efter proppar, jag följer med henne i jakten på proppar. Hon lyckades och stack hem så då lyckades jag äntligen ta mig bort från den hemska affär OBS! egentligen är. På vägen till Kanonen stannade jag till på Atterdags, som tydligen var öpppet, och köpte godis.
När jag väl kom till Kanonen satt Denice och Alex redan där o väntade. När alla som skulle äta var samlade så åt vi (nahaj!). Efter ätandet var det dags för mig, Denice, Johanna, Jessica, Muffin, Orre, Dallas, Alex och Anna att vissa hur man verkligen spelar bowling. Det gick faktiskt bättre än väntat för de flesta tror jag, eller kanske inte för Muffin men för alla andra gick det ganska bra....tror jag.

Efter det fantastiska bowlandet försvann Jessica medan resten av "armén" gick hem till Dallas och drack folköl. Det hela resulterade i att Orre, Alex och Muffin blev lite väl på lyset, duktigt grabbar. Sen skulle vi tydligen till MAX där någon hade lust att äta något. På vägen lyckas jag fastna med ena skosnöret i trampan och åker helt maktlös rakt in i en husvägg, tur att jag lyckades bromsa lite iaf. Som tur var kom Muffin och petade loss mitt skosnöre eftersom jag hade lyckats ramla så att cykeln låg på mitt fria ben. Sen tog vi oss till öster udan några större problem, Denice genade genom lite gegga vilket resulterade i ett par inte allt för rena skor men annars så gick det bra.När vi kom till öster så gick vi av någon anledning till McDonalds istället där Muffin började snacka med en bunt fjortisar vilka han hade väldigt svårt att slita sig från när vi skulle gå därifrån. Det ny-gamla målet var nu MAX där Alex, Anna och Denice skulle leka "drive-in" men för att få köpa i drive-in var man tvungen att ha ett fordon så då hämtade Alex Johannas cykel så att han kunde få köpa sin vitlöksdipp. Han lyckades t.o.m. få en kaffe på maten, gud vilken mat en dipp är. Efter äventyren på MAX försvann även Johanna (Dallas stannade kvar hemma hos sig när vi gick därifrån). När vi passerade Mc när vi skulle hämta cyklarna så var Muffin bara tvungen att springa in o hälsa på fjortisarna som fortfarande satt kvar där, jisses du behöver hjälp. Efter att ha varit i stan i tretton timmar i streck var det då dags att bege sig hemåt, vilket gick bra eftersom mor min hämtade mig.

En lite "intressant" sak är att någon verkar ha tagit åt sig ganska mycket av det jag skrev i min blogg för någon dag sedan även om det inte var speciellt mycket som var riktat till den personen. Aja om den perosnen vill ta åt sig är det inte mitt problem, jag vill bara att det ska bli som det var mellan oss för tre månader sedan är det för mycket begärt?

tips från no one till nobody

när man har tråkigt har man lust att hitta på något skoj, eller snacka med någon skoj pryl. Om man inte kan hitta på något skoj att göra eller inte har någon skoj pryl att snacka med då kan man alltid skriva i en sån där blogg. Det är jättegivande.....not! Men då har man iaf något att göra.

En sak som jag inte skrev förut angående sävefesten var att jag fick en väldigt lust att göra en sak men gjorde den aldrig vilket kanske var tur eftersom det hade kunnat bli lite jobbig stämning om jag hade gjort det men på ett annat sätt ångrar jag att jag inte gjorde det för det kanske var sista chansen. Vem vet? Inte jag iaf.


Nej usch nu får det vara slut på det seriösa här tillbaka till min djupa tanke om sysselsättning. Om man inte har någon blogg att skriva i så att man kan fördriva tiden kan man alltid prata med Muffin, han är inte någon och han är ingen pryl utan han är Muffin. En salig blanding mellan flum o verklighet. För den som inte har någon Muffin de kan prata med kan ju alltid baka lite muffins, dem kan man iaf äta. Om man har brist på bakpulver eller något annat som krävs för att man ska kunna baka muffins kan man alltid läsa en bok, vilken får man bestämma själv men jag kan starkt rekommendera Lycka Till av David Baldacci, en mycket bra bok. Jag tyckte iaf att den var det när jag läste den, fast det var iofs över ett år sedan jag gjorde det. Om man inte har lust att läsa en bok kan man alltid vika 200 godis papper av märket "dolly", fast nu är det kanske inte alla som har 200 godispapper de kan vika. Om man vill vara riktigt kreativ kan man försöka skriva en dikte eller något annat trevligt.

Jag hörde en låt på radion
det var en låt jag hört förr
jag märkte att jag log
låten var våran låt
den jag tänkte på var du


shit jag kan ju nästan svamla ihop något riktigt deppigt ju, aja det är väl lite så jag är även om jag egentligen tyckt att jag har varit på ganska bra humör de senaste dagarna, men det förändras lite då och då. Beror lite på vad och vem jag tänker på. Vem jag tänker på just nu tänker jag inte berätta men det är en person jag träffade senast igår. Men okej nu låter det lite som att det är den personens fel att jag är deppig, det är det inte utan det är nog mitt eget fel.

3-3, mål(!) och historiaprov

Jepp nu blev det dags för sånt här bloggskrivande igen, var ju ett par dagar sedan sist. Igår var det den dära matchen mot A-laget som jag skrev om i onsdags (om jag inte mins helt fel). Eftersom Ingmansson aldrig döck upp så fick jag spela mittfält istället för ytterback, till min sanna glädje. Första halvlek gick dock inte så bra, fick inte så mycket boll och när jag väl fick den så blev det lite snett o krokigt så det blev inget vettigt av det, lcykades t.ex. pass(!) motståndarmålvakten. Eller egentligen var det ingen passning utan en helsämst mottagning som målvakten hann plocka upp innan jag hann peta den förbi honom. Efter att ha fått inleda andra halvlek på bänken, inte så överraskande tyckte jag dessutom fanns det ingen bänk så jag fick stå. Men efter några minuters spell fick Steff ont i bröstet och kapten Nollkoll fick åter ta sig in på planen. Denna gången gick det mycket bättre, lyckades t.o.m. göra ett sånt där mål, tänk en sopa som jag. Sett över hela matchen så är jag nöjd med min insatts även om jag gjorde en del misstag. Jag är mest nöjd med min andra halvlek då jag "vågade" spela ut ordentligt. Jo just det jag gjorde en tunnel på nån alagare i första halvlek. Matchen slutade 3-3 för den som har intresse i sånt.

Sen för att piffa till tillvaron lite gick jag på Sävefesten på kvällen efter att ha pluggat i hela 40 minuter inför historaprovet. Förfestade lite hos Stiffla innan det var av till hamnplan5. Träffade Emil på festen, en kul glad snubbe.  Träffade en massa andra "kändisar" också som t.ex. Linnéa, Julle (vars efternamn jag inte kommer ihåg nånting på T är det iaf), Alex och Johan och många fler.



Jepper efter hela fyra 3,5 timmars sömn var det dags att vakna för att ta sig til skolan där det härliga historiaprovet väntade. Med tanke på att jag knappt pluggat något, vilket jag faktiskt inte kunnat eftersom någon i klassen har tagit min historiabok, tyckte jag att det gick riktigt bra om jag har tur kanska jag kan sno åt mig ett VG. Efter det underbara provet var det biologi där jag, Orre, Muffin, Rubert och Glas lyckades rita ett 4,6 meter långt streck på en halvtimma, dessutom blev det snett. Efter att tryckt i sig lite greskiska biffar, eller vad det nu var, var det dags för engelska med gruppredovisningar. Den person som lyckades göra den sämsta prestationen under lektionen var undertecknad som snackade så fort att inte ens Elliot (scubs) skulle hänga med, då är det illa vill jag lova. Skoldagen avslutades med den härliga mattelektionen som är en timma och femtiofem minuter lång. Fast så fruktansvärt effektiva var jag inte mest trött.
Efter skolans slut var det tänkt att jag och Muffin skulle följa med när Karro skulle införskaffa en present till sin lillebror som av någon anledning fyller år. Så blev det inte riktigt, efter att en bunt NV-gangstas stått o hängt i gallerian utanför H&M lyckades Karro med sällskap av Karin tappa bort sig själva från oss så vi beslutade att vandra runt med Kajsa och Johanna istället, inget fel på det då hade man någon att prata med o så, bättre det än att vara hemma o inte göra någonting.

Nu är jag hemma och väntar på bättre tider, de verkar aldrig bli perfekta tider men ibland är de sämre och ibland är de bättre.


Nee nu ska jag nog äta är det tänkt
I'll be back.....maybe baby (haha Muffin du ska plågas för den kommentaren!)

Nu blev jag glatt överraskad!

Ojoj det var verkligen värt att gå på träningen idag. Anledningen är dels att jag var väldigt träningssugen men den stora anledningen är att jag ska spela träningsmatch mot a-laget imorgon och slipper därför löpträningen, kan visserligen  vara skönt att springa ibland men inte alltid spelar mycket hellre match mot a-laget. Ännu bättre är att jag är med i startelvan, det var jag inte beredd på men smällar man får ta, haha. Tyvärr får jag inte spela på mittfältet utan spelar som högerback men jag överlever nog, har ju spelat det förr så förhoppningsvis går det bra. Hoppas bara att vi får ett kordentligt anfallsspel så att man kommer övermittlinjen lite då o då.

Nej nu får det vara nog med  fotbollssnacket, ändå inte någon som bryr sig. Idag var jag ledig, precis som alla andra onsdagar med andra ord. Har inte gjort så mycket nyttigt, sett på en film, The Game, och spelat lite xbox360 och bråkat med syrran. Inget ovanligt alltså. Eller jo en sak som inte är vanlig som jag har gjort idag är att jag har skickat in min arbetsansökan till CityMail. Skulle vara ganska skönt jobb tror jag, får betalt för att träna i stort sätt, inte riktigt kanske men ungefär så.

Imorgon ska man är det sånt där individuellt-val snack i aulan så man slipper tyskan, wiiee! Fast det har jag gjort ändå eftersom Yvonne tydligen skulle lyssna på någon filur på högskolan eller vad det nu var.

Nu har jag inget att säga....

Precis som du kanske läste i rubriken har jag egentligen inget att säga men man måste ju ändå göra ett försök.

Var finns allt flum när man behöver det? Det kanske inser att det behövs och springer o gömmer sig under någon säng någonstans tills det att den inte fyller någon funktion längre, då kan flummet komma fram igen o lättar upp stämningen. Något annat som skulle kunna lätta upp stämningen skulle vara om man hade något att göra men nu har jag inte det så då får du (vem du än är) bli lidande över att jag inte har något att säga men ändå skriver i min blogg. Men eftersom du ändå inte hade något bättre för dig än att gå in och läsa min blogg så kan det inte göra så mycket att du inte fick läsa något riktigt smart (har du någonsin läst något smart här?).

Jaha vad ska jag skriva om nu då? Om mina godispapper som ligger över hela skrivbordet kanske? Nää det skulle inte vara så kul även om deras area är 50,73kvadratcentimeter. Men många är de minst hundra stycken, troligen fler. Kanske dags att kasta några snart


Nämen oj jag glömde ju nästan att skriva om min dag! (som att någon bryr sig) Den började iaf med tyska med Yvonne som verkar ha bliit helt tokig, så tokig att jag inte ens fattat vad som ska vara klart när. Men vi hade betygsamtal med henne idag, det var lite häftigt för hon sa att jag var en av höjdarna i gruppen. Om hon menade att alla andra är dåliga eller om jag är bra vill jag inte gå in på. Efter det var det dags för svenska där vi hade lite redaktionsmöte, mycket blev faktiskt bestämmt, ganska ovanligt men sant. Matten efter lunchen avlöpte riktigt bra tyckte jag, bättre än det brukar, och efter den så fick vi sluta! Ingen biologi, helt otroligt fria från Gandalf. För att roa sig tills det att bussen gick spelade jag och Muffin Tekken3 i NV-rummet, fruktansvärt fjolligt spel men ändå ett bra tidsfördriv. Efter hemkomsten har jag testat Photoshop lite gick hyfsat efter ett tag dessvärre glömde jag bort hur jag hade gjort en massa saker och har inte kommit underfund med hur jag gjorde ännu. Förhoppningsvis löser det sig när jag får mickla lite mera.


Jag saknar dig, du vet vem du är så inga namn behövs nämnas

Dagens

Dagens citat: "Maybe baby" Muffin sa det till Ewa (engelska lärare)

Dagens överraskning: Blev godkänd på golfprovet (hade glömt att vi skulle ha det)

Dagens bästa redovisning: Johanna, Denice och Anna

Dagens sämsta redovisning: UNdertecknad och Dolf (sorry Jakob men vi var inte bra)

Dagens försening: Bussen hem

Dagens pucko: Simulatorn på golfen

Dagens smarto: Finns inget, hehe

Dagens väder: Mullet med brist på solsken

Dagens godis: Dolly

Dagens slöhög: undertecknad

Dagens skolkare: Glas

Dagens mysterium: Var tog Karro vägen?




Aja nog med tråkigheterna, kunde inte komma på något mer som var "dagens". Imorgon ska jag nog förpassa mig till gymmet, bra om man tränar lite då o då. Har nästan fått lust att träna med IFK igen, roligare folk där än i AIK. Aja  AIK blir nog mysigt det förr eller senare, får man hoppas. Tyvärr kan man inte mysa med Cedis under säsongen eftersom han blivit föråldrad. Får mysa med Steff eller Alex istället.

"Rubbad boll i vila"
Over and out

Lördagkväll med Muffin

Här kommer lördagens inlägg, sent som vanligt. Igår var det lördag och som krydda på mmoset (finns det ett sånt uttryck? Nu gör det iaf det) var jag förkyld. Efter att ha haft lagom tråkigt med min förkylning åkte jag till Muffin. Där vi förderv tiden med att spela Frets on Fire i elva(!) timmar. Mange var med i typ tio minuter sen drog han på fest.
Det är mysigt hos Muffin, hans morsa är megasnäll, behöver knappt göra något hon fixar allt, o Evert är en skön pryl skämtar om allt och lite annat.

Nu är jag hemma och önskar att jag var någon annanstans. Var vet bara jag o det får inte du veta HAHA

Igår juste idag var det också en dag

Igår fick jag jättemycket lust att skriva något i bloggen. Det var något som iaf jag tyckte var väldigt roligt, tyvärr hade GEABs länk till fastlandet pajat så jag fick sitta här utan internet. Det blev ju lite tråkigt eftersom då uteblev mitt braiga inlägg som jag inte kan komma ihåg vad det handlade om, måste ha varit förbaskat roligt. Idag skulle jag egentligen ha simmat efter skolan men det fick vara, inte så kul att simma när man är förkyld och har ont i axeln (att den aldrig ger upp). Det fick bli en sån där rolig resa hem med bussen, faktiskt var det ganska kul för Jakob åkte med o höll mig sällskap hela vägen tills jag skulle gå av, då hade han bara sex mil kvar att åka, grattis ha så trevligt.
Skolan idag har inte varit något större egentligen, satt o fifflade med histora arbete på, hör o häpna, historian! Sen blev det att sitta o lyssna på redovisningar på biologin, lagom roligt. Efter den intressanta lunchen skulle man nog jobba med engelska arbetet, vilket jag gjorde i ca tre minuter. Sista lektionen innebar dagens högpunkt, MATTEPROV, det var jääätteroligt. Gick faktiskt inte helt åt skogen finns risk för att jag får VG.

Det var det som jag hade att säga för nu, men om du kommer på något kul att skriva så gör det.

RSS 2.0