Märkliga saker

Idag har jag gjort en lite småmysko upptäckt, det finns knappt några bilder på mig när jag spelar fotboll och då har jag ändå gjort det välditg länge. Finns inte så mycket bilder på mig alls när tänker efter, märkligt för när jag var liten var jag världens linslus undrar var jag tog vägen sen? Detta mysterium tåls att tänka på, inte för att jag tänker göra det men man kan om man vill.

Ja nu är julstressen förbi och då måste vi alla genast iväg och reastressa istället, varför måste vi stressa runt som små galningar, kan man inte sitta still o ta det lugnt? Kan det vara så svårt? Jag vet en som inte reastressar iaf och det är jag, jag sitter hemma och är förkyld, inte mycket bättre det. Juste grattis i efterskott Vapendragarn nu är till och med lilla du arton! På tal om att ta det lugnt liksom. Nej jag hade inte så mycket att säga idag, ska vara tyst.

Jul med tillhörande lov men ingen snö

Nu var det ett tag sedan jag var här o skrev något men till mitt försvar har jag att jag har...ehm...pluggat ytterst lite, klarade dock både fysikprovet och matten så man får väl vara nöjd med det. Annars har det väl inte hänt så mycket i mitt liv var på treafesten i torsdags vilket slutade med att jag kom hem fyra på natten, kom i säng kvar över. Tyvärr blev det inte mycket sova utan jag fick masa mig iväg till skolan morgonen efter och befann mig på plats klockan åtta, visserligen missade jag bussen men lyckligtvis hade Jägarn gjort det också så vi fick lift av hans farsa till stan. Avslutningen var helt okej, låter man Sture och Peter hörja så blir det ganska kul även om man inte är alkoholpåverkad....tror jag, kan inte säga helt säkert eftersom jag nog hade kvar en del i kroppen sedan natten innan. Efter att ha tagit en fika med Muffin och Svampen så fick jag lift av min gode far hemmåt och när vi är ungefär en kilometer hemifrån utbrister han: "Här bli man ju full, så mycket alkohol som det luktar. Tänkte bara säga det fall om du undrar varför jag kör i diket." Tror jag ska tolka det som att han tyckte det luktade som att jag inte bara druckit hallonsaft kvällen innan. Lyckligtvis hamnade vi inte i något dike så det kan inte ha varit speciuelt farligt utan kom hem, satte mig o degade en sväng framför dator innan jag hamnade i sängen. När jag vaknade igen var klockan helt plötsligt halv sex och ite halv två som den var när jag la mig ner, undrar var tiden tog vägen?
Mycket mer finns det väl inte att säga om vad som har hänt den senaste tiden, kanske ska nämna att jag igår skrev på för IFK Visby trots att Muffin inte trodde att jag skulle göra det.

Två dagar kvar till jul men inte någon snö!

Nu har jag bestämt mig till 98%

Kanske inte det mest avgörande valet i världshistorien men ändå här kommer det, jag lovar det är stort, minst lika stort som Johan Olssons intelligens. Jag ska med största sannolikhet spela i IFK Visby nästa år och därmed lämna Visby AIK. Eller blir väl kanske mer att spela i Eskelhem men aja jag kommer iaf på pappret att tillhöra IFK och kanske besöka bänken där några gånger.

Annars lever livet på som vanligt, Lovisa kastar cyklar på en, jag och Muffin är med utom tävlen i en radiotävling samtidigt som vi räknar matte, ni vet det gamla vanliga. Imorn har man blivit utkommenderad till Buttle, eller borde kanske säga in kommenderad med tanke på att Buttle ligger i centrum av Gotland, för att se på ett för tidigt luciatåg. Kan inte direkt påstå att jag gjorde något större motstånd.

Nej nu ska jag se på film hade jag tänkt. Ha det vem du nu är!

Nu var det länge sedan

Tre veckor och en dag sedan var det jag skrev något i denna blogg. Har egentligen inte speciellt mycket att komma med nu heller men kan alltid skriva en rad eller två. Skolan går på som vanligt, eller går o går det skrotsamling tilll byggnad går minsan ingenstans utan det är snarare jag som går runt inuti den. Lite glädjande besked för mig är att jag kommer med största sanolikhet att bli godkänd på kemin, och att jag blev godkänd på provet i nummeriska metoder. Fotbollen har haft uppehåll även om jag ändå har spelat fotboll nästna en gång i veckan eftersom vi har haft kval till futsal-sm. En match kvar som är på söndag mot VSB, kan säga att kvalet inte har varit en dans på rosor då vi faktiskt inte vunnit en enda match och bara lyckats skrapa ihop två poäng på fju matcher. Men vinner vi på söndag så går vi om VSB och slutar på den beundransvärda fjärdeplatsen i gruppen.

Nej nu ska jag och min surkål till hjärna pyssla med något annat!

RSS 2.0