Hej o hå!

Nu var det lite dålig fart på den här bloggen igen, men det är väl något man får leva med om man försöker läsa den här bloggen.
Jag ska göra en liten sammanfattning av vad som har hänt den senaste tiden: I söndags var det fest ute i tofta, grymt kul och toppen på det hela var nog mitt mycket oklara telefonsamtal med Olsson, oklart men kul. På måndagen fylle Ragnhild och Jorunn år så jag var hemma hos dem och grattade dem innan jag åkte iväg till min första fotbollsträning efter uppehållet. Träningen kan jag sammanfattningsvis säga var sjuk jobbig. Igår jobbade jag innan jag åkte med Olsson, Manfred och Patrik till stan och gick runt lite. Idag var jag ledig men tyvärr var ingen annan det så jag satt hemma i min ensamhet och väntade på att träningen skulle börja, gick inte sådär kalas bra idag heller men det börjar bättra sig lite så om en vecka kan jag kanske göra något vettig med den där grejen som kallas boll.
Imorgon är det jobb som gäller för min del, slutar så tidigt som kvart över tio på kvällen.
Nej nu ska jag nog krama kudden annars somnar jag väl på rullbandet imorgon vilket kanske inte är så överdrivet populärt.


Usch och ...

Usch och fy vad jag borde skämmas, inte skrivit något på evigheter men men jag har haft det trevligt ändå. Har antagligen spenderat det mesta av min tid med Ragnhild och hennes kusiner. De är typ super roliga, Ragnhilds kusiner alltså, inte för att Ragnhild är direkt tråkig heller men det ä ju inte samma sak för jag visste ju redan att hon är fantastisk. Hela Falkenhaug familjen med kusiner (minus Ragnhilds pappa som är i Norge) och jag var och såg på Ronja rövardotter teatern i Torsdags (var det väl?) och igår så var jag och Ragnhild och såg nya Harry Potter filmen som var bra, inte lika bra som boken men så är det ju alltid så jag är nöjd. Efter filmen gick vi runt lite i stan innan hon lämpade av mig hemma hos mig innan hon åkte hem och sa hej då till sin mamma som ska förfölja sin gubbe.

Idag har jag jobbat, det gjorde jag igår också vilket var nära att jag inte alls gjorde eftersom larmet på min mobil var tyst som....något väldigt tyst. Turligt nog så talade Ragnhild om för mig att jag nog skulle ta o stiga upp, vilket jag också gjorde...efter ett tag, kom precis i tid till jobbet, mötte Frida i trappan som såg allmänt chockad ut över att se mig.

det här blev skrivet i lördags men sen dog datorn innan jag han publicera, sorry

Ledighet

Tjohej, nu har jag jobbat halv dagen och följt upp det med att se på tv och göra ingenting, lagom spännande liksom. Jobbet var inte så överdrivet spännande, dock så mötte jag en ny person som är anställd i kassan idag, han heter Viktor och kommer från australien och är ganska kul. Något som inte är lika underhållande är människor som kommer in vid stängning och säger att de har tappat sina nycklar och att de vill leta efter dem, i en liten butik som Maxi fattar vem som helst att det skulle ta en evighet att hitta dem, alltså mission impossible för de stackars människorna som ändå gjorde ett försök, och självklart fick de gå hem nyckellösa.

Nu ska jag vara ledig i fyra dagar till på lördag då jag jobbar igen, skönt men lite tråkigt eftersom jag inte kommer få lika mycket pengar som om jag hade jobbat. Men man får se det positiva i det hela, Ragnhild är ledig torsdag-fredag så man kan förhoppningsvis göra något skoj med henne, ska i alla fall på bio på fredag. Juste, Johan bestämde att vi skulle ut på onsdag och då får jag väl lyda när han bestämmer.



Det är så det är och det går inte att få ogjort eller ändra på....

Yes man!

Nu var det ett länge sedn jag skrev något här igen, ber alla mina tre läsare om ursäkt för den miserabla uppdatering. Men kan örklara det med att jag inte orkat, dessutom har det inte hänt speciellt mycket spännande saker mer än att jag jobbat och sovit lite ibland.
Men lite saker har hänt ändå, jag var t.ex. på tofta i torsdags med Simon, Frida, Lorren, Ragnhild, Emma, David, Niklas, Simons syster och ehm säkert någon jag glömt, juste Elin var med lite på slutet också. Efter att ha spenderat fem timmar i solen så kunde man konstatera att Simon, Niklas och jag hade behövt smörja in ryggen innan vi lade oss i steken. Som en liten bonus körde jag hem Simon och hans syster, sedan David och sist och faktiskt minst, Ragnhild, tog en kvällspromenad med den sistnämnda och fick ungefär tusen myggbett på vaderna vilket inte är så överdrivet kul.

Igår var det tänkt att man skulle lägga sig i blöt en gång till men när jag och Emmie hade varit på snäck en liten stund så började det regna och vi gav upp, satte oss i bilen och åkte hem till henne för att äta lite fruktsallad innan jag åkte in till stan för att besöka almedalen för att stirra på lite politiker. Träffade Ragnhild i en liten kaffestuga och efter att hon slutat blev såg vi "Yes man" med Jim Carrey, min humor i ett nötskal. Filmen går ut på att huvudpersonen (Jim) ingår ett förbund om att han bara ska svara Ja på alla frågor han får vilket leder till både det ena och det andra.

Nu ska jag hitta på någon lite mer spännande än att klia mig på benen innan jag somnar.

RSS 2.0