Luften luktar

Det är något speciellt med att vara utomhus på kvällen under våren och sommaren. Det som gör denna upplevelse så speciell är att luften faktiskt luktar annorlunda då än vad den gör under dagen inte heller kvällar eller vinter lever upp till denna doft. Jag vet inte riktigt vad som gör att det det luktar godare på kvällen än under dagen, är ju samma luft, kanske är det så att man lättare uppmärksammar dofterna när luften inte är så varm, vad vet jag? Inte mycket verkar det som. En annan sak som är så trevlig med sommarkvällar är att solen inte försvinner me den gång utan man har det ljust långt in på småtimmarna. Det är inget starkt ljus man har på kvällen utan ett lagom starkt ljus som gör att man ser var man befinner sig och vem som står framför en, om det nu står någon där vill säga. Dessutom upplever jag allt mycket grönare på kvällen, varenda lite grej man ser är grön, inte riktigt men du fattar vad jag menar hoppas jag om inte får du väl ta o säga till så att jag kan göra ett misslyckat försök att förklara vad jag menar.

Tack och adjöken era glada bloggläsare (om ni inte är glada är det inte mitt fel utan ni som ser på världen på fel sätt)

Södertälje plastplan nästa

Johapp då skulle man tydligen åka till Södertälje, staden i skogen, och spela match mot Syrianska imorgon och till min inte allt för stora förtjusning så ska vi tydligen spela på konstgräs och inte riktigt, inte så fasligt kul. Anledningen till detta är att deras a-lag ska kunna värma upp i en och en halv timma innan sin match, dryga eller vad eftersom vi inte fik tidigarelägga våran match bara för att....

Nu när jag loggade in såg jag dessutom att folk hade kommenterat mitt senaste inlägg, det var ju faktiskt kul ganska länge sedan någon sa något mera kommentarer välkomnas. En av kommentarerna var dock inte så fasligt konstruktiv "Kass blogg" inte direkt så att jag tvingar den som skrev det att läsa min blogg dessutom var personen i fråga så feg att den inte ens skrev sitt namn, herregud tror du jag ska springa efter dig o slå på dig med en bambustång eller?

Det var egentligen allt jag hade att säga för stunden over and ut

Ett litet uppehåll

Efter mitt lilla uppehåll med skrivandet tänkte jag att det kanske var dags att komma med något nytt för er stackar läsare. Egentligen har det inte häns så fasligt mycket intressant i mitt liv den senaste tiden förutom att jag var o mönstrade igår, eller mönstrade o mönstrade jag blev hemskickad efter en timma för att jag har lite torr hud på halsen och för att jag är lite allergisk mot pollen, fick inte ens göra ett enda test en aning surt.

Eftersom jag är smidig nog att inte kolla när jag skrev senast så vet jag inte vad du som läsare redan vet men jag kan iaf säga att jag i helgen spelade match i juniorallsvenskan och som vanligt (tyvärr har det blivit en vana) förlorade vi igen denna gång med 6-1, hade ledningen i hela 22 sekunder innan det vände ganska ordentligt dessutom. Eftersom det inte är en käft som är intresserad av fotboll så lämnar jag den och springer vidare till skolan och närmare bestämmt tyskan som jag har haft lite nationella prov i och fick reda på hur det hade gått på de två första delarna (hör och läsförståelse) idag. Har inget att klaga på resultatet ett VG och ett VG+. Ganska bra med tanke på hur mycket jag har ansträngt mig med tyskan nu på våren, dvs inget.

Annan information som alla verkligen dör av att få reda på är att solljuset reflekteras i löven på lönnen som står utanför mitt fönster och fyller mitt rum med en mysig grön färg, typ porrbelysning fast grön och den funkar bara dagar då det är soligt och ljust, inte så porringt alltså.

Nej nu ska nog den här författaren ta o ägna sig åt sitt senaste projekt, läsa Harry Potter and the death hallows. För den som inte fatta så är den på engelska vilket jag inte är så haj på men man kan ju alltid göra ett försök att fatta något.

Länge sedan nu...igen

Jag har kommit fram till att jag inte är världens bästa bloggare. Det kom jag fram till för ganska länge sedan men för att ens ha chansen att vara det måste man nog vara lite mera aktiv än vad jag är, dvs mer än en gång i veckan. Men egentligen hur kul skulle mina inlägg bli om jag var inne o skrev massa onintressant tjafs? Fast det är ju faktiskt det jag gör hela tiden men aja shit happens. Denna afton tillbringar jag framför tv för att se på de där skitlagen Manchester United och Chelsea göra upp i någon konstig kupp som heter champions league. Står 1-1 och är ruggit bra match. Annars idag har jag varit hemma (som omväxling) och sedan tränat... som vanligt.

Kommer något bra rubrik på inte

Egntligen har jag inget vettigt att säga men kan ju iaf säga att jag inte gjort tyskaläxan, den sista för året, kanske gör den lite sen.

Annars? Jovars jag lever, det känner jag i benen. Har egentligen inte gjort speciellt mycket den senaste tiden, hade varken träning eller match i helgen så jag såpade runt lite för mig själv i min ensamhet, klippte farfars gräsmatta bland annat. (Min farfar är visserligen död men gräsmattan lever som aldrig förr.) Just nu kännmer jag mig som en hög med klump, seg i varje del av kroppen, orkar inte ens lägga mig ner. Fatta hur seg jag måste vara då. För att göra hela mitt liv ännu värre så kliar det på magen. Såja det var bättre. FAN nu började det klia på knäet, men det orkar jag inte göra något åt, det får klia bäst det vill muahahaha.

Nu var jag här igen

Jag vet att det bara är några minuter sedan jag skrev här men jag kom bara att tänka på en sak. Jag har fasen inget riktigt smeknamn. Iaf inte något klockrent smeknanmn som folk lätt kommer ihåg o som man använder. Jag menar Komposten är ju inte så många som säger, folk skriver det någon gång ibland, Ansin är inte heller något smeknamn utan helt enkelt mitt efternamn. Skulle ju faktiskt vara lite kul att ha ett smeknamn som jag kan mysa med när jag är ensam hemma på fredagkvällarna. Ge mig ett smeknamn så är ni snälla jag vill ha något att krama

PS. sveriges tränare i hockeyn ser jäkligt roliga ut när de är likadant klädda. DS.

Ensam med Ingalill

Idag var det då en sån där onsdag som man ska vara ledig på men i helvete heller, ska såklart till skolan och ha bokeximination. Gick faktiskt helt okej med tanke på att jag läste ut boken igår innan jag hann somna.

Annat jag gjorde igår var att gå i skolan en sväng, gjorde nog ungefär vad man skulle lyckades hålla en presentation på tyska i hela två minuter, Scheisse vad kort! Aja skönt att det är över.

Efter skolan drog jag till traume för att träna, kunde jag tro! Var tydligen ingen träning däremot var det match med B-laget, dock fick jag vänta i över en timma, läste tidningen ganska noggrant. Själva matchen var mot FG86. Vårat lag innehöll bara juniorer och FG var ungefär likadana men hade en "vuxen" målis som dessutom var ruggigt sämst. Värt att nämna är att vi inte hade någon målis så vi fick kasta in Simon i målen. Fick börja matchen på min favorit position, bänken. Efter att ha blivit varm om baken i 45 minuter fick jag äntligen lufsa in på gräset, som central mittfältare! Gjorde inte bort mig allt för mycket hoppas jag även om jag råkade passa snet så in i väggen i slutet, passningen hade gjort att Gabbe hade fått i princip öppet mål. Men ska inte klaga eftersom jag på någon märklig vänster lyckades få bollen att studsa på foten och hela vägen in i mål.


Nu sitter jag o ser på ishockey, oj inte längre Sverige råkade visst vinna. Grattis idioter

Nej nu ska jag inte plåga er längre

Heja Norge!

Helg med älg

Idag är det då en lördag, en helt vanlig lördag, lika lång som alla andra lördagar dvs 24 timmar för den som inte vet det.

Dryg inledning eller vad men aja sånt får du ta. Jag har varken lust eller ork att skriva något långt inlägg just nu, du får ju tänka på att det är morgon. Igår var jag efter träningen ute i Buttle o blev myggbiten men smällar man får ta fick ju hoppa i (eller säger man på?) en studsmatta. Efter allt studsmattehoppande (5 min och sen satt man ner o pratade med folk i en evighet) gick jag och Bulgarien hem till henne för att värma oss.

Idag då på denna lördag ska jag spela match, min tredje denna vecka faktiskt. Spelade match i torsdags med VAIS mot FC Copa vilket är en samling avdankade alagare från Gute, trotts att de var megafavoriter inför matchen lyckades vi slå till med en ännu större skräll och vinna med 3-2. Idag är det inte några avdankade alagare som väntar utan en samling vandaliserande ungdomar från Enskede om jag inte missminner mig.

Aja nu får det vara färdigpratat om fotboll, nmui bryr er ändå inte och för den som motförmodan skulle bry sig kan jag säga att matchen spelas på Säveplanen klockan 16.00.

Tack och ajöss

Onsdag

Juuupp idag är det av någon anledning onsdag och eftersom någon jäkel tycker att det är så förbaskat roligt att planera saker så att man gör dem på onsdagar fick jag inte vara ledig idag, istället skulle jag till skolan i en hel halvtimme. Roligt värre men det var bara att gilla läget, fick skjuss av morsan så man får väl vara glad för det. Hade muntliga nationella i engelska för den som vill veta. Gick ganska hyfsat tyckte jag och dagens citat måste vara när Kladdas sa till Sandmänniskan: "You seem to be a female terminator." något åt det hållet var det iaf. Åkte hem och fortsatte mitt sociala liv med FIFA 08 innan det bar iväg till den dära träningen. Gick faktiskt bra till skillnad från hur det gick på matchen i måndags. En sak som är lite kul är att Darren springer på gymmet konstant och har gjort det hela vintern medan jag har varit hemma o ätit glass o gjort annat kul ändå klarar han inte av att trycka iväg mig i närkamperna, kanske inte någon annan som bryr sig om det men jag tycker det är lite kul iaf.

Nej tack o hej levermacka nu ska jag...spela FIFA (fattar att du blev chockad)

Förlåt

Jag vill börja detta inlägg med att be om ursäkt för att jag inte uppdaterar min blogg.

Så då var det avklarat. Egentligen har det inte hänt speciellt mycket spännande i mitt liv, nationella prov i både det ena och det andra, annat tråkplugg och såklart en samling med fotboll.

Eftersom jag inte riktigt vet när jag uppdaterade min blogg senast (orkade inte kolla) så vet jag inte vad du din tokige läsare redan vet. i vilket fall som helst så är nästan alla nationella prov avklarade, i alla fall de som känns viktiga, tyska känns till exempel inte så jäkla viktigt. Spelat premiär i juniorallsvenskan har jasg också gjort, första premiärmatchen jag är med i på tre år. Medan jag ändå är inne på fotboll så kan jag säga att jag spelade match med VAIS igår mot Eskelhem med bland annat Muffin i laget. Matchen gick spikrakt åt skogen för mig. Fast det är klart  vad kan man vänta sig när man spelat på en plan med meterhögt gräs? Eskelhem vann med 2-0 vilket faktiskt var ganska rärrvisst eftersom de iaf lyckades passa tre gånger till varandra inom laget innan de blev av med bollen.

Idag för att bli lite aktuell har jag
haft nationellt prov i matte D, det var så roligt att jag höll på att somna på stolen, eller det kanske var för att jag var trött jag vet inte riktigt. Efter det skojsiga provet hade vi flera mil med håla fram till det att biologin började. På biologin gjorde det inte så mycket, i alla fall gjorde inte jag o Muffin så mycket, vi rotade fram lite flaggor och sedan störde vi massa andra i klassen.

Sinnesstämmning: Kombination mellan arg, glad och grinig dvs att det är tur för dig som läser att du inte är med mig just idag.

RSS 2.0